Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

13 Decembrie 2010

Mama mea are un credit de nevoi personale la CEC Bank deschis in Braila si vrea sa plateasca anticipat o anumita suma. S-a dus la o agentie CEC (in Bucuresti) sa afle ce trebuie sa faca in acest sens, care sunt conditiile, ce comisioane sunt etc. I s-a dat o cerere in care trebuia sa specifice suma care urmeaza sa fie platita anticipat si trebuia sa bifeze una din cele 2 variante de rambursare: Una in care se micsora rata si termenul de rambursare ramanea acelasi (fara comision de rambursare). A doua varianta era ca rata sa ramana la fel, dar cu micsorarea termenului si se specifica un anumit comision de rambursare (a carui valoare operatoarea nu o stia ) Daca tot i s-a oferit "sansa" de a alege , a cerut o simulare pentru fiecare varianta. Raspunsul a venit prompt "Nu se poate." "Calculatorul nu da asa ceva!" Doar dupa ce alimentati contul cu suma respectiva si dupa ce depuneti cererea va putem da alte informatii." Ce ar trebui totusi sa faca ? Sa dea cu banul? Este o cerere iesita din comun?

Stanica R. (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Card de debit

12 Decembrie 2010

Sunt total dezamagita de prestatia doamnei de la agentia CEC Bank Sannicolau Mare, judet Timis. Aproape in fiecare luna cand doresc sa-mi scot salariul sunt probleme de tot soiul: ba ca bancomatul nu e alimentat si prin urmare nu reusesc sa scot banii, ba ca direct de la caserie nu ma poate servi intotdeauna, pentru ca a avut anumite plati si nu are bani suficienti, ba ca daca am avut o suma mai mare pe card nu mi-i poate da pe toti. Chiar asa s-a intamplat in luna iulie a.c. cand mi-a intrat o suma mai mare in cont reprezentand salariul pe 3 luni. Eu lucrand in invatamant, pe perioada vacantei de vara primesc toti banii odata in iulie. Cu toate acestea nu am putut intra in posesia acestei sume pentru ca doamna de acolo, de la agentia sus mentionata, pur si simplu mi-a spus ca daca doresc toata suma trebuie sa merg la unitatea CEC Bank emitenta a cardului. Bineinteles ca am ripostat, dar degeaba. Surpriza cea mare am avut-o in noiembrie a.c. cand bancomatul nu mi-a acceptat tranzactia si nu mi-am dat seama de ce. As dori sa stiu ce s-a intamplat in aceasta situatie. Se poate sa ma fi restrictionat? Pe ce motiv? Pentru faptul ca nu la acea unitate mi-a fost emis cardul sau din reaua-vointa a lucratoarei de acolo?

lucia ungur (Sannicolau Mare, Timis)

CEC Bank - Internet banking

03 Decembrie 2010

Referitor la sesizarea domnului Cretu Catalin din Medias, va comunicam faptul ca banca a analizat aspectele semnalate si este in curs de a dezvolta si implementa mecanisme care sa asigure o eficienta sporita a serviciilor mentionate.

Oltea Belciuganu-director Marketing si Comunicare, CEC Bank (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Internet banking

23 Noiembrie 2010

Cea mai proasta experienta on-line. Tranzactiile de retragere din cont sunt rapide, dar cele de alimentare dureaza si mai mult de 15 minute. Pai asa ma duc la banca personal. Daca am noroc, rezolv mai repede. Exemplu concret. Detinator a trei conturi: euro, cont curent, card Visa. Schimb valutar din contul de euro in cel curent (ca nu merge direct in cel de Visa, o porcarie) cateva secunde. Sa zicem ok. Transferul din contul curent in cel de Visa peste 15 minute. AIUREA

cretu catalin (Medias, Sibiu)

CEC Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

12 Octombrie 2010

Sunt total si neplacut surprins pentru ca sunt in aceeasi situatie: am contractat un credit de nevoi personale cu primul an dobanda fixa si restul variabila. In cazul dobanzii variabile nu apare specificat in contract termenul de marja. Am un desfasurator in care dobanda creditului este formata din 2 procente, adica 2.05%+11,5%. Am cerut actul aditional pe care l-am primit abia in data de 16.09.2010 si in care rata anuala a dobanzii este formata din indicele ROBOR3M (6.84%) si M (Marja) cu o valoare de 5.09 p.p care este mai mare decat 4.14 p.p... Dupa cate stiu eu, CEC-ul ar trebui sa aplice aceeasi politica tuturor clientilor cu produs identic. Rugamintea mea este daca mi se poate explica cum a aparut aceasta marja cu aceasta valoare si daca ea este in concordanta cu OUG 50/2010. Va multumesc. Oricum este f f ciudat.

cristi nec (Slobozia, Ialomita)

CEC Bank - Credit nevoi personale

16 Septembrie 2010

Referitor la OUG 50/2010, am contractat un credit de nevoi personale cu primul an dobanda fixa si restul variabila. In cazul dobanzii variabile nu apare specificat in contract termenul de marja, doar ca dobanda creditului este formata din 2 procente, adica 2.05%+11,5%. Am cerut actul aditional pe care l-am primit abia in data de 16.09.2010 si in care rata anuala a dobanzi este formata din indicele ROBOR3M (6.84%) si M (Marja) cu o valoare de 4.14 p.p.. Rugamintea mea este daca mi se poate explica cum a aparut aceasta marja cu aceasta valoare si daca ea este in concordanta cu OUG 50/2010. Va multumesc.

Adrian Platon (Miercurea Ciuc, Harghita)

Inapoi sus