Vocea clientului BRD - Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Prima casa

05 Septembrie 2009

Lucrez in Spania, si BRD era printre putinele banci care luau in considerare veniturile de afara si pentru programul Prima asa. Toate bune si frumoase. Am depus toate actele de care aveam nevoie , dupa vreo 2 saptamani isi da acordul juristul bancii, se face evaluarea imobilului, dupa care trebuia sa astept acordul bancii. Vreau sa spun ca am fost de 2,3 ori pe saptamana la banca, si vorbeam cu persoana care se ocupa de credite. Banuiam ca toate-s in regula, avand in vedere ca s-au inceput procedurile. Intr-o zi, primesc un telefon de la banca si mi se spune ca nu pot sa imi acorde creditul, pentru ca nu am 2 ani de vechime in campul muncii. Asta la aproximativ o luna de la depunerea dosarului. Mi se pare ca au fost total iresponsabili si lipsiti de interes. Asa ca am pierdut banii cheltuiti pe acte, jumate din comisionul acordat agentiei imobiliare, mult timp, nervi si asa mai departe. Nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar sunt niste incompetenti fara clasa.

Ovidiu Florin Junc (Arad, Arad)

BRD - Prima casa

28 August 2009

Desi am contactat 2 sucursale ale BRD, am fost mintit in fata pana in momentul in care am venit cu toate documentele in dosar sa le predau la ei, pe motiv ca ei nu accepta dosare care au credite in derulare la alte banci!!! Asta in conditiile in care rata pe care o am cu acea banca este de 150 euro si venitul meu este de 2000 euro, ei nu pot primi dosare! niste nesimtiti, intrucat le-am declarat de la bun inceput ca mai am credit la o alta banca si mi-au comunicat sa stau linistit ca nu este nici o problema!!!

Vasile Vasile (Constanta, Constanta)

BRD - Prima casa

26 August 2009

Astept de 10 saptamani ca dosarul pentru Prima casa sa imi fie aprobat. Am fost \"rugata\" sa schimb de 4 ORI declaratia specifica creditului Prima casa ( pe costul meu), am fost mintita ca a fost trimis dosarul catre FNG la o anumita data, cand de fapt am aflat ca FNG a primit dosarul la 12 zile dupa acea data. Nu mi se accepta procura speciala de imputernicire de semnarea contractelor cu banca, cu toate ca este perfect legala( eu fiind plecata din tara in momentul semnarii tuturor actelor). Personalul sucursalei cu care am lucrat nu este competent, nu este deloc pregatit, informeaza gresit, pierd acte, uita sa te anunte, nu iti raspund la telefon, nu au timp sa discute cu clientul.

Andreea Andreea (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus