Vocea clientului BCR - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

25 Februarie 2010

In februarie 2008 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR GHENCEA. In decembrie 2009 sunt abordata telefonic de catre un operator al CREDIT EXPRES pe motiv ca as avea o restanta la BCR. Mentionez faptul ca sunt un client bun platnic care isi achita ratele la zi si chiar mai inainte de data scadenta si de multe ori am achitat sume de lei in plus in cont. Constat ca functionarii bancarii de la BCR GHENCEA, incalca foarte grav punctul 5 din contractul incheiat intre partile semnatare si anume: in cadrul aceluiasi punct se face referire la pe de o parte la plata ratei la zi, iar pe de alta parte la plata intarziata (care prevede restante). Mai constat si faptul ca m-au inregistrat nejustificat si in biroul de credite ca rau platnic cu ceva restante, fapt care nu corespunde realitatii. Din cercetarile efectuate constat ca BCR GHENCEA comite infractiunea de furt calificat pe timp de zi in concurs cu infractiunile de fals in declaratii (catre biroul de credite) si hartuire (impreuna cu CREDIT EXPRES - firma recuperare debite). Precizez faptul ca in data de 10 martie 2010 ii astept la termenul fixat de catre Tribunalul Bucuresti (astept prezenta unui \"FOARTE BUN JURIST\", precum afirma Doamna Director a sucursalei mai sus rubricate, care de data aceasta sper sa nu mai sfideze Instanta, respectiv reclamanta prin neprezentare, cum a procedat la Judecatoria Sectorului 3, anul trecut). Mai precizez si faptul ca din buzunarul meu nu va mai vedea \"nici macar un banut in plus\" ca si plata la creditul contractat, am sa lupt pana la ultima picatura oricat ar dura procedura (poate sa dureze si 10 ani, am rabdare, doar sunt jurist si astept noi provocari). Cu stima! Mariana Nedelcu,

Mariana Nedelcu (, )

BCR - Credit nevoi personale

25 Februarie 2010

Buna ziua ! In 2005 am cumparat de la Altex un aparat foto digital si un robot de bucatarie.Nu stiu de ce dar au fost facute pe doua credite si nu cumulate.Unul era de 8 milioane,celalalt de 9 milioane.Asta se intampla in luna iunie.Am platit rate pana in septembrie cand m-am dus si am depus 9 milioane,comunicand persoanei de la BCR(banii nu i-am platit la ghiseu,ci am fost indrumat catre unul din birourile bancii) ca urma ca in ianuarie sa depun si restul de bani care mai ramasesera,lucru care s-a si intamplat. Incercand ,insa dupa 2 ani,deci in 2007 sa contractam un nou imprumut dar de la BRD de data aceasta,am fost instiintati ca suntem introdusi in baza de date a Biroului de Credit.Am solicitat de la acestia o situtie si mi-au confirmat ca sunt inscris in acea baza de date cu 90 de zile intarziere la un imprumut acordat de catre BCR,neplata cuprinsa intre septembrie 2005 si ianuarie 2006,insemnand adica,exact perioada pentru care ii instiintasem ca urmeaza sa nu mai platesc. Solicitand explicatii BCR-ului,raspunsul cestora a fost ca defapt odata cu depunerea celor 9 milioane in luna septembrie lichidasem unul din credite,celalalt figurand fara nici-o plata in perioada respectiva.Mentionez ca in perioada respectiva nu am primit vreo instiintare din partea bancii cum ca as avea ceva probleme cu conturile si... in plus figurez cu aceste lichidate din 21 ianuarie 2006.Deci...un imprumut contractat pe 2 ani,l-am achitat in 7 luni dar sunt inscris la Biroul de Credit ca rau platnic...Ulterior trecerii mele pe la BCR am fost instiintat ca pot contracta un credit de la dansii daca doresc,intrucat vor face abstractie de faptul ca sunt inscris la Biroul de Credit !!!Fara alte explicatii sau scuze pentru o eventuala greseala a bancii.Era doar un act de "complezenta". ROMANIA...O IUBIM ! ASTEPTAM S-O PARASIM ! P.S: Bineinteles ca nu am mai contractat de la aceasta banca niciun credit,aducandu-le la cunostiinta faptul ca de la dansii numai accept decat bani fara obligativitatea de rambursare.:)

Daniel Voinea (Constanta, Constanta)

BCR - Credit nevoi personale

02 Februarie 2010

am incercat acum o luna si ceva; mare reclama la reducerea cu 2.5% dar ca orice afacere *** (doar proprietarii sunt *** !!) ramane la stadiul "asa cum am stabilit inainte". Comisionul de acordare de 3% a ramas acelasi, iar reducerea de 2.5% nu stiu in ce mod se concretizeaza, devreme ce din start dobanda perceputa variaza intre si intre! Calculati plaja de variatie si va rezulta ca in realitate, este tot acolo ca acum 1 luna! este practic vorba numai si numai despre reclama, despre publicitate de tipul "uitati-va oameni buni, ce facilitati va oferim noi!". Chiar toata lumea asta ne cred prosti? mai sunt si oameni cu studii aprofundate in acest domeniu, nu poti sa ii amagesti asa cum ai dori tu!

Matei Gabriel (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

01 Ianuarie 2010

Buna ziua! Ma numesc Adrian si doresc sa-mi exprim si eu parerea despre societatea (care te jupoaie)intitulata B.C.R. Am solicitat un credit de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, la inceputul anului 2006. Am primit creditul imediat, aprox. 48 ore, iar la nici 3 luni de la ridicarea sumei am inceput sa platesc rata mai mare decat cea stabilita in graficul initial. Am tacut deoarece am tot sperat sa revina la rata initiala, dar de unde rata a tot crescut si acum la 4 ani de cand am luat creditul rata mea a crescut cu 70 lei pe luna. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa cer lamuriri, de ce in momentul cand a crescut dobanda interbancara rata mea a crescut, iar acum cand aceasta a scazut rata mea este la fel. Ce credeti ca mi-a spus o directoare de sucursala a bancii BCR - A fost bine cand v-am dat creditul? La cum s-a exprimat individa am crezut ca mi-au dat creditul gratis fara a trebui sa-l rambursez. In concluzie sunt foarte foarte dezamagit de aceasta banca si le doresc sa nu aiba parte de nimic bun in anul si anii ce urmeaza. Sa le scada salariile asa cum cresc ei ratele. Sa fim noi sanatosi toti care cotizam la diversele banci care ne-au prins in mrejele lor.

Adrian Geantă (Slobozia, Ialomita)

BCR - Credit nevoi personale

16 Decembrie 2009

Ma numesc Mihaela Ursulescu, din Onesti, Bacau si am apelat initial la d-voastra pt ajutor in caz de reesalonare de rate a creditului meu de nevoi personale, la BCR; va pot spune ca am reusit sa obtin o reesalonare a ratelor dar am doua obiectii de facut .. 1. a fost nevoie sa merg la Banca de 4 ori, deci o lipsa de eficienta deosebit de mare, ma intrebam, daca as locui intr-un oras mai mare, cam ce ar fi fost si a doua obiectie, la prima evaluare s-a ajuns la o anumita suma in cazul meu de 587 Ron, dar astazi cand am preluat graficul, am fost pusa in situatia de a vedea o alta suma, 605Ron, ceea ce m-a deranjat ff tare. De aceea nici nu am avut cum sa spun un multumesc. Va multumesc d-voastra, in schimb, ca m-ati ascultat .

Mihaela Ursulescu (Onesti, Bacau)

BCR - Credit nevoi personale

10 Decembrie 2009

Am un credit de 42500 Ron , de nevoi personale , sunt bugetara si am ca si ceilalti bugetari , o reducere de 15,5% pe lunile noiembrie si decembrie , deci aproape ca nu pot plati rata de 724 Ron ; am facut cerere in vederea reesalonarii ratelor pe urmatoarele 2 luni , urmand ca in februarie sa platesc si rata si comisioane aferente , in valoare de 800 Ron , eu avand un salariu pe anul 2009 de 1546 Ron . Nu am gasit nici un fel de intelegere , personalul in sine deosebit de arogant si au reusit sa ma si scoata din sarite , parca eram o povara pentru ei . Am simtit o cumplita umilire . Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez , pt ca am ajuns sa-mi fie sila sa mai cer ceva . Este vorba de BCR Onesti .

Mihaela Ursulescu (Onesti, Bacau)

Inapoi sus