Vocea clientului BCR - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

09 Decembrie 2009

am avut 5 credite de-a lungul anilor.Am fost f corecti si la sfirsitul ultimului credit am avut o "oferta" doar cu buletinul fara alte acte. Cind ne-am dus la banca(dupa o saptamina ne hotarisem)sa facem creditul...optiunea care era pina la 31 dec nu mai era. Ni s-a facut alta oferta cu adeverinta de retributie, fisa fiscala, copie c, si titular si sotie... dupa o saptamina de asteptare ...stupoare!!! ni s-au cerut alte acte: adeverinta de la sotie de retributie, copie carte de munca , fisa fiscala si astea toate trimise urgent prin fax... ca sa se rezolve repede.Am facut eforturi sa obtin copie de pe cartea de munca de la Bucuresti, fisa fiscala (de la sotie) am mai asteptat citeva zile ca sa fim anuntati ca ne mai trebuie o fisa fiscala de la titularul creditului pt ca aceea care a depus-o era numai pe citeva luni( pt ca a lucrat la alta institutie)Nu este normal ca functionarul de la banca sa stie ce acte trebuie sa prezinti la un credit de nevoi personale??? E bataie de joc!! mai ales ca am dovedit ca am fost f corecti intotdeauna!!! AM RENUNTAT LA CREDIT SI CAUTAM O BANCA SERIOASA.Mai ales ca valoarea creditului era de 4000 lei.

VASILE COTA (Turda, Cluj)

BCR - Credit nevoi personale

13 Noiembrie 2009

Dobanda a fost si este in continuare in continua crestere. In 2005 era 9% acum e 185%. Nu exista niciun organism/agentie/agentura sau ce-o fi care sa reglementeze dobanda. Parerea mea? Bancile sunt mai rele decat camatarii!!!!!!!!!!!!!!

Gina Decianu (Galati, Galati)

BCR - Credit nevoi personale

30 Octombrie 2009

Am contractat acum doi ani un credit de nevoi personale, iar anul acesta datorita contextului economic actual am fost nevoita sa intarzii cu rata max 18 zile, acceptand eventualele penalitati, care am avut surpriza sa fie calculate diferit de catre casierele de la ghiseu. Spe ex daca platesc rata la Sucursala nu se calculeaza decat max 10 lei pe cand la o filiala de cartier penalitatile calculate sunt duble ca valoare. Sincer mi se pare aberant avand in vedere ca in fiecare luna in cadrul ratei platesc un comision de risc de 60 lei care in mod normal ar trebui sa acopere eventualele intarzieri la plata, pentru ca de aceea se numeste de risc nu? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca anul trecut la fiecare majorare a dobanzii de referinta a Bancii Nationale s-a marit si dobanda creditului cu aprox 25% fata de nivelul initial , iar anul acesta cu toate ca dobanda de referinta a scazut pana la nivelul de 8% la BCR nu s-a micsorat nici macar cu 0.5%.

Ecaterina Serbanescu (Galati, Galati)

BCR - Credit nevoi personale

26 Septembrie 2009

Am avut nevoie de un credit de nevoi personale forte mic, am mers la prima banca care mia iesit in cale (BCR - cu renume!?), mi s-a spus ca nu este nici o problema si ca se va aproba. Am adus toate actele necesare, am platit taxa de dosar inainte de aprobare (si nu era mica). Toate bune, peste o perioada sant anuntat ca nu s-a aprobat creditul si nici taxa de analiza nu se restituie. Si cu banii luati trimis la plimbare. Nu mi-a venit sa cred, la orice banca as fi mers s-ar fi aprobat fara probleme si fara taxa de analiza a dosarului ceea ce s-a si intamplat ulterior. Never BCR. Apropo pe timpul acela eram doar un simplu director de filiala in Bucuresti cu salariu nu chiar mic. Aveam nevoie doar de un amarat de credit ordinar de cateva milioane, max. pe un an.Acum am firma mea , ocolesc cat pot de mult banca asta si la fel a-mi sfatuiesc toti prietenii si toate cunostintele.

Nastase Dorin (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

21 Septembrie 2009

Am un credit la BCR si in ziua de 20 a fiecarei luni ma apuca disperarea stiind ca trebuie sa stau o ora in fata unui ghiseu la care cica \"lucreaza\" angajata bancii si ma intreb de ce totdeauna se lucreaza doar la unul dintre cele 4 ghisee, ca angajate sint destule slava Domnului...Si inca ceva , deci rata mea este de 137 lei si nu inteleg de ce una dinte angajatele de acolo niciodata nu imi da rest? intotdeauna este aceeasi persoana cind este ea la ghiseu cat ii dau atat ia niciodata nu da rest...pai ce se intimpla?

Mihaela Corina Rosu (Medias, Sibiu)

BCR - Credit nevoi personale

09 Septembrie 2009

Am luat un credit in anul 2006 cu o dobanda de 12% si plateam o rata de 390 lei iar cu trecerea lunilor am ajuns la o dobanda de 20,2% cu o rata de 470 lei. Contrariat de cresterea dobanzii si implicit a ratei am mers sa cer unele explicatii la sucursala bancii. Aici o asa zisa directoare m-a luat la intrebari spunandu-mi ca...\"a fost bine cand v-am dat banii?\" Bine a fost, i-am raspuns, dar eu aveam un calcul al ratelor lunare plus cheltuielile lunare plus traiul de zi cu zi si consideram ca la rata de 390 lei ma descurcam dar acum platesc cca 80 lei pe luna(960 pe an)pentru marea familie a celor din BCR. Nu trece mult timp si primesc o oferta de la BCRca pot completa cre4ditul pe care il am in desfasurare cu suma pe care deja am achitat-o. Am mers sa ma interesez si ce credeti imi acordau imprumutul tot cu 20,2% dobanda dar mi-au spus se poate face o refinantare cu 14% dobanda. Iritat am intrebat de ce nu poate sa-mi reduca dobanda la creditul in desfasurare mai ales ca sunt client vechi si bun platnic pe deasupra. Au sustinut ca nu se poate deoarece era nevoie de de alta documentatie si mai ales alte taxe de acordare de ridicare a creditului si alte si alte taxe. Sunt foarte dezamagit de BCR si imi pare rau ca nu am puterea sa le fac si eu probleme sa simta frustrarea mea.

Adrian Geata (Slobozia, Ialomita)

Inapoi sus