Vocea clientului BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

23 Noiembrie 2012

Am lichidat un credit imobiliar cu ipoteca si banca nu mi-a recalculat dobanda pe o perioada mai scurta.Sunt niste camatari cu acte.Nu reusesc sa-mi recuperez banii de la ei.Nu mai stiu ce e de facut!Nu vor sa colaboreze.Lichidarea creditului a fost sub presiune si amenintari cu executarea silita de catre suport colect;nu am semnat nimic cu aceasta firma de recuperare si mi-au cerut o suma mult mai mare decat ar fi trebuit.Sunt niste criminali!!!!!!!!!!!!

Muresanu Cornel (Cluj-Napoca, Cluj)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

11 Noiembrie 2012

http://www.petitieonline.com/stop_clauze_abuzive_in_contractele_de_credit_ale_romanilor Dragi prieteni, va rog implicati-va si semnati aceasta petitie, ne trebuiesc decat 3000 de semnaturi ptr a ingenunchia bancile. Rezervati-va un minut ptr o cauza nobila! Multumesc!

Marian Albu (Buzau, Buzau)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

09 August 2012

Am pierdut avansul pt un apartament pt ca BCR nu a mai vrut sa-mi dea imprumutul de 35.000 e la un salariu de aproximativ 1600 e si nici nu vor sa spuna de ce. Cea mai nenorocita banca.

georgel birzianu (Slatina, Olt)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

08 Februarie 2012

Buna ziua, La data de 19.09.2006 am contractat un credit imobiliar Camin super BCR cu dobanda variabila, care a ajuns in anul 2011 la peste 10%. Am decis atunci sa fac o rambursare anticipata pt. ca imi era efectiv greata de aceasta banca, chiar nu mai puteam sa calc acolo nici pt a-mi plati rata. La data de 01.07.2011 am decis sa trec pt. ultima data pragul acestei banci, pt. a lichida integral creditul. Mi s-a facut un calcul cu suma pe care o mai aveam de platit in care intra soldul+dobanda aferenta pentru cele 6 zile cat trecusera de la scadenta din luna anterioara + comisionul de administrare a creditului pentru o luna intreaga. Am platit, pt. ca asta mi-am dorit, dar am facut si o reclamatie cu privire la comisionul de administrare intrucat acesta nu a fost redus proportional cu numarul de zile ci a fost aplicat pe o luna intreaga. Raspunsul BCR a fost "comisionul este lunar si in cuantum fix, asa se prevede in contract". Intrebarea mea este: e corect sa mi se aplice comisionul pentru toata luna iulie 2011, in conditiile in care scadenta mea era pe data de 25 si eu am achitat anticipat pe data de 1? Nu este vb de o suma mare, dar credeti-ma ca nu as mai vrea sa las acestei institutiii nici macar un cent la cat am suferit din cauza lor. Cu respect Ana S.

ANA SAS (Baia Mare, Maramures)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

08 Februarie 2012

Buna ziua, Am luat un credit ipotecar de la BCR. Am fost cu rata la timp 2 ani dupa aceea am ramas fara loc de munca am fost la banca cu documente ca nu mai am venit si i-am rugat sa-mi dea un ragaz pana imi gasesc loc de munca 3-6 luni. Deja facusem restanta, cred ca nici nu m-au bagat in seama ca dupa un timp am primit de la suport colet, alti hoti, ca dosarul este la iei sa platesc o rata 1000 e pe luna timp de 11 luni iar a 12 luna sa achit toata suma. Dupa cum am citit contractul acolo nu scrie de nici o firma si sa achit o rata de 1000 e pe luna iar a 12 sa achit tota suma. Am facut un contract pe 30 ani iar acum ce sa mai va zic ca deja mi-a venit EXECUTARE SILITA deci raman pe drumuri. Dati-mi in al 20lea ceas o sansa ca nu stiu incotro sa o iau. Sunt terminat cu familie cu tot sau sa DISPAR DUPA FATA PAMANTULI ca nu mai are rost. Va rog din suflet dati-mi un semn sa stiu ce sa fac. Sunt un OM DE RAND. Va multumesc

voicu florica (Agigea, Constanta)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

29 Decembrie 2011

Buna ziua, De abia acum am aflat de site-ul acesta pentru ca astazi a fost prima data cand am zis STOP!!! nesimtirii functionarilor de la BCR si am inceput sa caut pe internet sa vad daca doar familiei mele i se intampla asa ceva. Am contractat un credit imobiliar de 32000 euro in 2005 si a crescut exponential rata lunara, acum ajungand la 450 de euro. Mentionez ca suntem printre cei mai buni platnici, ai acestei banci, din orasul nostru si suntem tratati ca niste paria de catre asa zisele experte in relatiile cu clientii ale bancii. De cand a aparut OUG 50, am incercat sa primim actul aditional pentru a ne scadea comisioanele. Am depus cerere inregistrata la banca si nici dupa un an jumate nu ni s-a dat acel act sa il semnam, neoficial ni s-a spus ca noi nu ne calificam sa primim acel act aditional. Nu am vrut sa facem scandal si am tacut in continuare din gura inca un an. Acum 3 saptamani am platit o parte din sold anticipat si dupa ce intr-un final una dintre functionare a avut bunavointa de a prelucra datele din cererea de rambursare, cerere pe care scria ca acel comision de RAMBURSARE ESTE LA VALOAREA CREDITULUI INITIAL , adica 3.4%, eu am adaugat pe cerere ca acest comision nu este conform cu OUG 50/2010, si surprizaaaaa: AM FOST CHEMATA IN BIROUL DIRECTOAREI ADJUNCTE A SUCURSALEI sa mi se explice ca este ilegal ce incerc sa fac. Dupa o discutie destul de fina doamna a inteles ca nu vorbeste cu nana FLoare si a acceptat tacit mentiunile mele din cerere. Astazi am fost chemati la banca la ora 16.00 pentru a semna un act aditional de negociere a dobanzii. Am uitat sa specific ca DAE este de 17%. Ajunsi acolo ni s-a inaintat un act aditional in alb, adica fara datele contractuale sau macar numele, pentru a-l semna. Am refuzat, bineinteles, si din nou am fost mustrati de catre DIrectoarea Adjuncta a sucursalei. Ni s-a spus ca trebuie sa semnam atunci pentru ca daca nu, da acele p[uncte de negociere altcuiva. Am specificat ca trebuie prima data sa vedem oferta personalizata pe creditul nostru si apoi putem decide. La ora 18.10 (dupa inchiderea programului) s-a terminat de redactat si verificat , cu crizele de nervi de rigoare ale angajatelor, acel act aditional pe care l-am putut lua acasa, ca un favor. Am observat ca are mai multe ineptii in el dar cea mai grava e faptul ca : Creditorul are drept de cesiune a creantelor imobilului la orice alta terta persoana fara a necesita consimtamantul nostru. !!!!!! Doresc sa ii dau in judecata pentru marsaviile pe care le fac. Cei care au facut-o deja va rog sa ma ajutati ca nu am mai fost asa de Ioana D'Árc pana acum. Daca s-a facut acea actiune comuna va rog indrumati-ma spre ea. Daca nu s-a facut inca incerc eu sa o fac si voi publica aici linkul de inscriere. Unde sunt mai multi are alt impact atat judiciar, cat si media. Va multumesc mult daca ati avut rabdare sa cititi problema mea si sa va ajute dumnezeu in lupta cu banca. Tatiana Berenyi (Deva) Adresa mea de mail e tatianaduna@yahoo.com

Tatiana Berenyi (Deva, Hunedoara)

Inapoi sus