Vocea clientului BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

13 Februarie 2014

Spre deosebire de antevorbitorii mei, eu am avut o experien?? bun? cu privire la acordarea creditului. Poate a contat faptul ca am fost la o sucursala mare (Bucuresti, Universitate). S-au oferit de multe ori sa ma ajute, inclusiv ca sa plece dosarul la FNGCIMM (am avut Prima Casa) in 2013 (m-au trimis la tot felul de sucursale BCR care erau mai aproape de mine ca sa scot acte necesare - a vb dna consilier cu ei, etc.). In general, o experienta pozitiva.

Vulpe Alexandru (, )

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

06 Februarie 2014

Nu sfatuiesc pe nimeni sa se duca la BCR si sa ia credit de la ei!!!! Cei care concep procedurile de lucru si pretind aplicarea lor in cadrul BCR sunt vinovati 100% de proasta imagine a bancii si dezgustul pe care il lasa clientilor. Personalul de la ghiseu este vinovat intr-o masura mai mica, 50%, pentru ca s-au lasat indoctrinati si au uitat sa fie oameni. Modul disperat prin care incearca sa ia cat mai multi bani de la clientii lor, prin toate mijloacele legale sau ilegale (mai nou, prin dublarea asigurarii imobilului) nu o sa faca decat sa le scada in continuare numarul de clienti. Abia astept sa termin creditul sau sa dea BCR-ul faliment, oricum, sa nu mai aud de ei!!!!

Simona Radu (Constanta, Constanta)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Februarie 2014

Am luat un credit ipotecar in valoare de 68000 de euro cu dobanda variabila in anul 2008.Am cerut in nenumarate randuri prin adrese scrise ca BCR sa-mi spuna in ce consta marja fixa.Urmarind presa am vazut ca sunt multi clienti care au dat in judecata banca si au obtinut reducerea dobanzii.As vrea daca se poate sa contactez unul dintre acesti clienti prin intermediul acestui site.Modul de calcul al dobinzii este marja fixa +EURIBOR+0,2pp

rusescu olimpia (, )

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Ianuarie 2014

Pentru ca sa primesc un credit mic de 7000 euro (pentru completrea sumei pe care o am) mi-au cerut sa depun banii pe care ii am in depozit la ei si sa fac card de debit. Numai asa mi-au spus ca am sanse.Lacomi si nesatui! Nu voi mai apela la aceasta banca niciodata.

Similea Sudaru (Slobozia, Ialomita)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

08 Iulie 2013

Dezastru! Faza de informare: Daca la alte banci in maxim 5-10 minute puteam afla fix rata pe care o am de platit, aici a fost necesare doua vizite si stat cate o ora ca sa-mi arate (pe ecran!!!!) valoarea ratei. Pregatirea dosarului: Mi s-a spus ca dureaza cateva zile... Am depasit o luna! S-au pierdut vreo 3 zile din cauza vanzatorului, dar in rest: "nu putem merge la notar ca nu am pregatit actele", "nu putem azi, ca e vineri ora 2", vine la notar cu actele nepregatite corespunzator... Ii promite vanzatorului (in fata notarului) ca pana luni va avea banii. Dar luni dimineata nu mai erau asa siguri. Bineinteles ca contractual de credit l-am vazut si semnat dupa ce am fost la notar... In total cred ca am deposit deja 10 ore de stat la masa inspectorului de credite... Incredibil cat de incet si cata birocratie... Surpriza: Pe CF am interdictie de inchiriere si amenajare! Cand le-am cerut acordul pentru inchiriere au inceput sa dea din stanga in dreapta... semn ca habar nu avea ce trebuie facut si m-a amanat.

Nemultumit Client (Targu Mures, Mures)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

13 Martie 2013

In 2008 am contractat un credit ipotecar, am facut acest lucru pentru a-mi putea acoperi mai multe credite si a putea trai, in conditiile in care ramasesem de curand vaduva, cu 2 copii la scoala, cu leasing la masina, cu datorii si cu un salariu de 750 lei. am platit aproape toate ratele pana acum 2 ani cand nu am mai putut sa fac fata acesteia, fiind in jur de 300 euro , in situatia in care salariul meu era undeva pe la 3/4 din rata. anul trecut mi-a fost trimis dosarul unui birou de executori, am fost, am vorbit, iar cei de acolo mi-au spus ca ori imi achit ratele, ori gasesc un cumparator care sa preia ipoteca, ori imi va fi scoasa casa la licitatie. am mers la sucursala la care am facut creditul cerand acordul de instrainare. M-au pus sa aduc extras de carte funciara spunandu-mi ca in maxim 3-5 zile imi vor elibera acest acord. am fost sunata pe data de 1 martie spunandu-mi-se ca mi-a fost refuzat eliberarea acestui acord pe motiv ca trebuie sa achit ratele restante ( in valoare totala de 14000 euro), aducand creditul la zi! in urma cu 3 ani am rambursat 8000 euro anticipat, plus atatea rate platite si acum sunt mult mai datoare decat eram cand am facut acest credit. Oameni buni!!! Daca aveam 14000 euro, nu mai vindeam singura avere , singurul bun al meu si al copiilor mei! Fata este studenta la cursuri de zi, dar pe loc cu plata! Baiatul mi-a plecat de acasa, eu nu mai am loc de munca, de unde 14000 euro! Cui sa-i dau in cap sa fac rost de bani? Bancile si bancherii vor o tara plina de oameni atarnati in streang??? I-ai omului tot, dar lasa-i demnitatea! intrebarea mea este: - este normal sa mi refuze eliberarea acestui acord daca am gasit cumparator care acopera creditul in totalitate? care este motivul si explicatia - se prefera ca locuinta sa imi fie vanduta la licitatie pe mai putin de jumatate din suma, astfel banca pierzand cealalta jumatate? cu toate ca eu cred ca ei prin atatea comisioane incasate pana acum si-au recuperat deja datoria - incalzeste vreun director de banca faptul ca atatia semeni de-ai lor vor ajunge in strada cu un sac de haine dupa o viata de munca?

adriana zodie (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus