Opinii clienti BCR

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

23 Iulie 2009

Am contractat un credit de nevoi personale in valoare de cca 9000 ron pe o perioada de 8 ani,cu o rata lunara de 150 lei. Rata a ajuns deja la 188 lei in doar citiva ani de la incheierea contractului.

Nicolae Hollosi (Braila, Braila)

BCR - Credit nevoi personale

29 Iunie 2009

Articolul pe care l-am citit despre micsorarea indicilor in luna iulie m-a incitat sa-mi scriu parerea, scaderea masiva a dobanzilor la credite - este reala numai ca stire la BCR. Din 2005 a crescut in prostie dobanda care era cica 9% iar acum e 50% cu toate costurile, comision de casierie si alte vrajeli bagate de ei. Mai rau decat camatarii!!!!!!!!!!! Si parerea mea despre ei reflecta profesionalismul de care dau ei dovada prin jecmanirea muritorilor care au pus botul sa-si faca la ei credit! N-o sa scada nik niciodata la astia, o sa creasca vesnic ca o tumoare!!!!!

Maria Popescu (Galati, Galati)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

28 Iunie 2009

cea mai tare dintre ele a fost urmatoarea am luat un credit ipotecar pentru o locuinta ce urma sa se construiasca prin ANL am demarat si terminat procedura de luare a creditului am depus avansul si am intrat in perioada de asteptare pana aici toate bune creditul a inceput sa se deruleze in luna decembrie eu al stat linistit pana prin mai cand am mers la banca sa vad ce se mai intampla nimic deosebit se tragea din avans si mi s a spus ca o sa fiu anuntat cand se va termina ca sa vin sa platesc rate la sfarsitul lunii iunie am mers iar fara sa primesc telefon doamna \"draguta\" mi a spus ca ar fi bine sa ne uitam prin dosar ca poate mai e ceva de semnat surpriya un act aditional la contract facut in decembrie deci in urma cu 6 luni care nu era semnat partea proasta e ca acel act aditional imi modifica perioada de dobanda fixa de la 5 la 2 ani creditul fiind in ron foarte tare am inceput razboiul: ce se intampla daca nu semnez se anuleaza creditul dar de ce nu mi a fost adus la cunostinta pana acum ba dintr o data am devenit clientul problema pana la urma am luat o bucata de hartie si m am adresat in acelasi timp sucursalei locale cat si la bucuresti raspunsul a fost de partea noastra dar fara scuzele de rigoare nasol e ca doamna tot acolo lucreaza nasol pentru banca e ca nu si a atins obiectivul si merge in continuare cu oameni prost pregatiti bine pentru mine ca si client si sfat pentru toata lumea este ca nu am cedat presiunilor obisnuite de altfel ale lucartorului bancar in asemenea stuatii succesuri si la mai putine probleme cu bancile

andrei marius (Bacau, Bacau)

Inapoi sus