Opinii clienti BCR

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Internet banking

07 Octombrie 2009

COLABORARE FOARTE BUNA

OANA RADU (Pitesti, Arges)

BCR - Credit nevoi personale

26 Septembrie 2009

Am avut nevoie de un credit de nevoi personale forte mic, am mers la prima banca care mia iesit in cale (BCR - cu renume!?), mi s-a spus ca nu este nici o problema si ca se va aproba. Am adus toate actele necesare, am platit taxa de dosar inainte de aprobare (si nu era mica). Toate bune, peste o perioada sant anuntat ca nu s-a aprobat creditul si nici taxa de analiza nu se restituie. Si cu banii luati trimis la plimbare. Nu mi-a venit sa cred, la orice banca as fi mers s-ar fi aprobat fara probleme si fara taxa de analiza a dosarului ceea ce s-a si intamplat ulterior. Never BCR. Apropo pe timpul acela eram doar un simplu director de filiala in Bucuresti cu salariu nu chiar mic. Aveam nevoie doar de un amarat de credit ordinar de cateva milioane, max. pe un an.Acum am firma mea , ocolesc cat pot de mult banca asta si la fel a-mi sfatuiesc toti prietenii si toate cunostintele.

Nastase Dorin (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

21 Septembrie 2009

Am un credit la BCR si in ziua de 20 a fiecarei luni ma apuca disperarea stiind ca trebuie sa stau o ora in fata unui ghiseu la care cica \"lucreaza\" angajata bancii si ma intreb de ce totdeauna se lucreaza doar la unul dintre cele 4 ghisee, ca angajate sint destule slava Domnului...Si inca ceva , deci rata mea este de 137 lei si nu inteleg de ce una dinte angajatele de acolo niciodata nu imi da rest? intotdeauna este aceeasi persoana cind este ea la ghiseu cat ii dau atat ia niciodata nu da rest...pai ce se intimpla?

Mihaela Corina Rosu (Medias, Sibiu)

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

15 Septembrie 2009

Buna ziua! 1. nu-ti explica situatia juritica a \" Coplatitorului\" ce implica acesta situatie, care sunt obligatiile care le are ac pers si ce se poate intampla in cazul in care creditul nu mai este platit. 2. Nu te informeaza cat va fi rata dupa ce se termina perioada de gratie. Ex 48500 E/30ani/6.2% si CL 0.05%*Sold= rata 321E Dupa un an D=(8.9+1.2)% si rata e 450E Nu te informeaza asupra noii rate, te duc in eroare ca rata va fi de 321E

eufa DACUMA (Bailesti, Dolj)

BCR - Credit nevoi personale

09 Septembrie 2009

Am luat un credit in anul 2006 cu o dobanda de 12% si plateam o rata de 390 lei iar cu trecerea lunilor am ajuns la o dobanda de 20,2% cu o rata de 470 lei. Contrariat de cresterea dobanzii si implicit a ratei am mers sa cer unele explicatii la sucursala bancii. Aici o asa zisa directoare m-a luat la intrebari spunandu-mi ca...\"a fost bine cand v-am dat banii?\" Bine a fost, i-am raspuns, dar eu aveam un calcul al ratelor lunare plus cheltuielile lunare plus traiul de zi cu zi si consideram ca la rata de 390 lei ma descurcam dar acum platesc cca 80 lei pe luna(960 pe an)pentru marea familie a celor din BCR. Nu trece mult timp si primesc o oferta de la BCRca pot completa cre4ditul pe care il am in desfasurare cu suma pe care deja am achitat-o. Am mers sa ma interesez si ce credeti imi acordau imprumutul tot cu 20,2% dobanda dar mi-au spus se poate face o refinantare cu 14% dobanda. Iritat am intrebat de ce nu poate sa-mi reduca dobanda la creditul in desfasurare mai ales ca sunt client vechi si bun platnic pe deasupra. Au sustinut ca nu se poate deoarece era nevoie de de alta documentatie si mai ales alte taxe de acordare de ridicare a creditului si alte si alte taxe. Sunt foarte dezamagit de BCR si imi pare rau ca nu am puterea sa le fac si eu probleme sa simta frustrarea mea.

Adrian Geata (Slobozia, Ialomita)

BCR - Card de debit

06 Septembrie 2009

Am avut timp de 5 ani un card maestro de la BCR \"datorat\" facultatii. Niciodată n-am ştiut cu exactitate cât le las indivizilor de la bancă, deoarece situl lor nu are nicio pagină care să conţină toate comisioanele la un loc.

Funcţionarele acestei bănci sunt cele mai indolente persoane pe care mi-a fost dat să le văd. Cu excepţia locaţiei de la Poli, unde oricum nu sunt decât 2 oameni, mi s-a întâmplat peste tot să văd angajaţi plecând de la ghişeu deşi erau oameni care aşteptau.

O altă prostie \"marca BCR\" este faptul că pentru a face orice operaţie la casierie trebuie să treci mai întâi pe la alt ghişeu.

Când am putut să scap de acel card şi de serviciile lor, am fost cel mai fericit om din ţarâ. :)

Andrei Ionescu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus