Opinii clienti BCR

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

21 Decembrie 2009

Ma numesc oana. In 2007 am accesat un credit ipotecar de la BCR. In primul an dobanda a fost fixa. Dupa aceasta data, dobanda curenta este formata din dobanda de referinta variabila + 1.2 pp. In ctr se specifica ca pentru creditele cu dobanda variabila, stabilita in functie de un indice de referinta LIBOR/EURIBOR, nivelul dobanzii se poate modifica in functie de evolutia acestuia. Asadar, din cate stiu Euribor-ul este la un minim istoric....dar dobanda mea este tot fixa...La alte banci ratele au mai scazut...de ex BRD. Iar la sediul bancii nimeni nu-mi poate spune care este dobanda de referinta variabila. Va multumesc!

Ionela Tardea (Braila, Braila)

BCR - Credit nevoi personale

16 Decembrie 2009

Ma numesc Mihaela Ursulescu, din Onesti, Bacau si am apelat initial la d-voastra pt ajutor in caz de reesalonare de rate a creditului meu de nevoi personale, la BCR; va pot spune ca am reusit sa obtin o reesalonare a ratelor dar am doua obiectii de facut .. 1. a fost nevoie sa merg la Banca de 4 ori, deci o lipsa de eficienta deosebit de mare, ma intrebam, daca as locui intr-un oras mai mare, cam ce ar fi fost si a doua obiectie, la prima evaluare s-a ajuns la o anumita suma in cazul meu de 587 Ron, dar astazi cand am preluat graficul, am fost pusa in situatia de a vedea o alta suma, 605Ron, ceea ce m-a deranjat ff tare. De aceea nici nu am avut cum sa spun un multumesc. Va multumesc d-voastra, in schimb, ca m-ati ascultat .

Mihaela Ursulescu (Onesti, Bacau)

BCR - Credit nevoi personale cu ipoteca

13 Decembrie 2009

am un credit de 28400 euro si dupa un an de zile aproape mi sa dublat rata cu recalcularea lor, dar am reusit sa platesc fara probleme pana cand am observat ca platesc un comision de 3 euro ca rata nu e pe numele meu, dar banii mi i-au dat pentru ca am avut imputernicire ,iar comisionul de 3 euro il plateam ca nu am imputernicirea asta.Dar cel mai mult m-a suparat momentul in care mi-au dat banii, erau mii de oameni la ghiseu si mi i-au arucat pe masa noroc ca eram cu masina. Numai eu stiu cum am iesit din banca cu o suma de 28400 euro, nici odata in viata nu mi-a fost atat de frica,daca mi-i fura cineva puteam sa ma sinucid pe loc.

Kinga Simon (Sfantu Gheorghe, Covasna)

BCR - Card de debit

11 Decembrie 2009

comisioanele lunare pentru cardurile de debit sint dintre cele mai mari si se modifica des fara a instinta clientii detinatori de carduri despre aceste costuri suplimentare.

Delia Stan (Alba Iulia, Alba)

BCR - Credit nevoi personale

10 Decembrie 2009

Am un credit de 42500 Ron , de nevoi personale , sunt bugetara si am ca si ceilalti bugetari , o reducere de 15,5% pe lunile noiembrie si decembrie , deci aproape ca nu pot plati rata de 724 Ron ; am facut cerere in vederea reesalonarii ratelor pe urmatoarele 2 luni , urmand ca in februarie sa platesc si rata si comisioane aferente , in valoare de 800 Ron , eu avand un salariu pe anul 2009 de 1546 Ron . Nu am gasit nici un fel de intelegere , personalul in sine deosebit de arogant si au reusit sa ma si scoata din sarite , parca eram o povara pentru ei . Am simtit o cumplita umilire . Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez , pt ca am ajuns sa-mi fie sila sa mai cer ceva . Este vorba de BCR Onesti .

Mihaela Ursulescu (Onesti, Bacau)

BCR - Credit nevoi personale

09 Decembrie 2009

am avut 5 credite de-a lungul anilor.Am fost f corecti si la sfirsitul ultimului credit am avut o "oferta" doar cu buletinul fara alte acte. Cind ne-am dus la banca(dupa o saptamina ne hotarisem)sa facem creditul...optiunea care era pina la 31 dec nu mai era. Ni s-a facut alta oferta cu adeverinta de retributie, fisa fiscala, copie c, si titular si sotie... dupa o saptamina de asteptare ...stupoare!!! ni s-au cerut alte acte: adeverinta de la sotie de retributie, copie carte de munca , fisa fiscala si astea toate trimise urgent prin fax... ca sa se rezolve repede.Am facut eforturi sa obtin copie de pe cartea de munca de la Bucuresti, fisa fiscala (de la sotie) am mai asteptat citeva zile ca sa fim anuntati ca ne mai trebuie o fisa fiscala de la titularul creditului pt ca aceea care a depus-o era numai pe citeva luni( pt ca a lucrat la alta institutie)Nu este normal ca functionarul de la banca sa stie ce acte trebuie sa prezinti la un credit de nevoi personale??? E bataie de joc!! mai ales ca am dovedit ca am fost f corecti intotdeauna!!! AM RENUNTAT LA CREDIT SI CAUTAM O BANCA SERIOASA.Mai ales ca valoarea creditului era de 4000 lei.

VASILE COTA (Turda, Cluj)

Inapoi sus