Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

08 Octombrie 2012

Eu sunt foarte multumita ,de acest produs ,din pacate informarea lipseste ,clienti ar tr sa aiba mai multa incredere in acest program ,nemti austrieci au foarte mare incredere si au numai de castigat .

urda nicoleta (Bistrita, Bistrita-Nasaud)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

14 Septembrie 2012

Intrebari - De ce nu s-a achitat prima pentru 2011 si cand se va livra ? - Am depus formularul 230 pentru deducerea de impozit de 300 lei (in termenul legal) ... urma sa primesc banii pana in septembrie...si nimic. Ce se intampla ? Prea multa publicitate si prea putine rezultate pentru cei ce au intrat in acest program !!!

Andrei Gabriel (Bucuresti, Bucuresti)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

30 Aprilie 2012

Salut tuturor! Am fost contactat tefonic de catre o consultanta pe nume Ramona Ghita de la B.C.R.bpl,spunindu mi ca au o oferta de creditare avantajoasa, i-am spus ca nu am timp si ca nu ma intereseaza. A inceput sa sune zilnic sa ma invite la sediu sa-mi explice. Pana la urma am acceptat, m-am dus si mi s-au aratat niste pliante cu oferte de economisire/creditare,colorate si cu poze de familii fericite cu locuinte noi. Am fost informat ca daca vreau credit pt locuinta treb sa deschid un cont la B.C.R. si ca o sa obtin prima de la stat 25% pe an si de la banca 2% dobanda pe an,pt suma din cont,in plianta nu scria nimic de comisioane si nici de alti termeni si conditii si nici nu mi sa comunicat de catre consultanta care am observat ca este cam afoana(o intrba tot timpul pe alta). Am intrebat tot timpul daca pot sa-mi retrag banii cind vreau, daca apare vreo problema si nu pot sa duc contractul pana la sfarsit(contractul se intinde pe 10 ani) DA nici o problema mi s-a spus.Am ales sa depun ratele pe 1 an pt suma contractata de 70000 Ron, mi s- a spus ca pt deschidere cont treb sa depun 699ron+12 rate. Am acceptat si pt depunere atrebuit sa merg imreuna cu consultanta in alta cladire unde era de fapt sed B.C.R.,am depus banii am semnat si cind ma uit pe hirtii(contract,care nu ti-l da sa-l citesti inainte) am vazut TEAPA care am luat-o;cei 699 erau comision de deschidere,am citit CONTRACTUL TEAPA care are multe dedesupturi:prima de la stat nu e sigura si nu e 25%,daca vrei credit,numai daca aproba BCRul pt ca BCRbpl e separat cei care percep comisioanele. Daca vreau sa scot banii inainte de termen imi mai ia un comision de inchidere de 699 ron si mi dau banii cind aproba ei adica peste 3 luni. Am scris aceste rinduri pt a proteja populatia,care siasa a fost jegmanita si escrocata de tot felul de caritsuri,FNi si altele.ATENTIE NU LUATI TEAPA CA MINE, cereti contractl inainte si cititi-l, nu semnati nimic daca nu intelegeti.Au pacalit si pensionare de 87 de ani cu contracte de 5 ani fara imputernicire, daca Doamne fereste moare le raman lor banii. Va dati seama unde s-a ajuns cu escrocheria,statul nu are bani sa plateasca salariile si pensiile si ei aburesc lumea ca o sa dea statul 25%. La incheiere va spun o vorba romaneasca"BELITI OCHII BINE SA NU BELITI ALTCEVA LA URMA! Numai un exemplu de arit metica elementara, daca au gasit si sigur au gasit 100000 de fraieri ca mine pe toata tara au castigat 1 MILIARD DE EURO fara sa faca mare lucru...Va multumesc pt atentia acordata...NU LUATI TEAPA CA MINE!

texsan cobra (Constanta, Constanta)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

03 Aprilie 2012

Am fost si eu in situatia de a fi imbiat cu oferta de economisire -creditare BCR Banca pt Locuinte. Am primit la solicitarea mea CONDITIILE DE ECONOM.-CREDIT si am renuntat in cele din urma sa ma "bag" in asa ceva deoarece din pacate pt ei am gasit de prea multe ori expresia " Banca isi rezerva dreptul sa..." fara ca tu sa poti fi sau nu de acord si sa te opui la ceea ce vor sa modifice ei. Asa ca nu am mai vrut sa ma bag , desi pe mine m-ar fi interesat mai mult partea de economisire...

Cristian Moldovan (Targu Mures, Mures)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

31 Martie 2012

Draga doamna Andreea Trasca dumneavoastra NU faceti munca Voluntara aveti comision de 60% dupa fiecare contract asa ca poate dumneavoastra spuneti adevarul in momentul in care incheiati un contract dar nu vorbitiin numele tuturor consilierilor pentru ca sunt foarte multi pe care ii intereseza decat comisionul!

Oana Oana (Targu Mures, Mures)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

31 Martie 2012

Este o hotie la drumul mare; banca pentru locuinte; am dat bancii 10 milioanea ca sa nu moara de foame functionarii.

ion valentin anghel (Breaza, Prahova)

Inapoi sus