Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

11 Decembrie 2019

Buna ziua, Si eu am un contract in derulare cu bcr banca pentru locuinta pe care l-am incheiat in iunie 2015 si pana aztazi 11/12/19 nu mi-a intrat nici o prima de la stat respectand conditiile contractuale,si eu as fi interesat sa intru intr-un grup pentru a recupera banii promisi de catre banca!

cosmin tapuc (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

09 Decembrie 2019

Buna ziua, vad ca sunt multi care au fost pacaliti (ca si mine de altfel, aveam 2 depozite la ei de acest gen in familie) despre acest depozit BPL cu depunere 1000 eur pe an timp de 5 ani.Vreau sa ma alatur grupului si sa impartasesc aceleasi suparari, astazi am fost la sediul central din Calea Victoriei sa vad de ce nu pot retrage suma de banii care mi se cuvin.Pe langa asta, am primit in primul an acei 250 eur in cont dar acuma daca fac retragerea, desi s-au terminat acei 5 ani de zile, cei de la banca imi spun ca imi vor scadea acei 250 eur care i-am primit in primul an. Am fost mintiti pe fata, la semnarea contractului, pe timpul derularii contractului 5 ani, si acuma mai suntem mintiti si la final la retragerea sumei.Sugerez tututor celor care citesc despre acest tip de depozit, sa se razgandeasca, mai bine tineti banii la saltea sau intr-o alta banca intr-un depozit normal, ca la finalul celor 5 ani la BPL nu primesti nimic.Eu cu siguranta cu aceasta banca nu voi mai colabora vreodata.O zi faina sa aveti dragi cititori!

Mircea Ifrim (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

08 Decembrie 2019

Buna ziua. Si eu am un contract cu BPL care a ajuns la maturitate si cei de la banca nu doresc sa isi achite obligatiile, din contra incearca sa ne bage bete in roate sa ne recuperam banii nostri depusi. Daca exista un grup care se constituie parte intr-un proces sau imi puteti impartasi orice informatii care ma pot ajuta va rog sa ma adaugati si sa intru si eu.

Marinau Daniela (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

30 Octombrie 2019

Bun? ziua, Si eu ma al?turi celor care vor s? se constituie parte civil? în procesul cu BCR-BPL. Am avut 2 contracte din 2014 pân? în aprilie 2019 , ambele pe numele copiilor(minori). Banii pentru primele de stat în valoare de aprox. 9400 lei nu au fost virate de BCR-BPL. BCR-BPL sus?ine c? nu poate vira prima cf deciziei procesului avut cu Curtea de Conturi. Dezam?git? total de felul cum au "jucat" cei de la BCR-BPL.

Olimpia Cose (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

30 Octombrie 2019

Ma alatur si eu celor care doresc sa se constituie parte civila in procesul cu Bcr Banca pt locuinte. In 2018 am februarie am incheiat contractul de economisire, cei de la banca au facut totul pt a ma convige sa semnez celebra"conventie", am refuzat, am facut reclamatie la banalca si la protectia consumatorului...rezultatul? Nu s-a schimbat nimic. Am primit banii, ce am economisit eu si "dobanda bancii", primele de la stat -o parte din 2014 si o parte din 2015 au ramas blocate pana la finalizarea procesului. Eu am economisit pt prima de la stat, am incheiat un contract cu banca, banca s-a folosit de banii mei timp de 5 ani. Cu cine pot sa iau legatura pt a ma constitui parte civila in proces, i-a dat cineva in judecata?

Adina Buiciac (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

16 Octombrie 2019

Buna ziua, Ma alatur si eu celor care vor sa trimitem o petitie avocatului poporului sau orice alta forma de protest fata de abuzul BCR de a se folosi de banii mei si a nu-si indeplini conditiile din contract.

maria cristea (, )

Inapoi sus