Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

03 Ianuarie 2020

Am incheiat contract cu BCR - BPL in 2014 . In ianuarie 2019 cand am vrut sa-mi retrag banii si inclusiv prima de la stat mi-au spus ca este virata doar prima pe 2014 si ca sunt in litigiu cu statul pentru primele din ceilalti ani. Am lasat banii in cont si anul acesta, pe 03.01.2020 m-am dus din nou la banca. Se schimbasera datele problemei. Daca imi retrag banii acum si implicit reziliez contractul cu banca nu mai primesc nici prima pe 2014, virata deja de stat. Cu alte cuvinte am bagat 4500x5 = 22500 si scot in jur de 23200 lei (diferenta este din dobanda de 2% acordata anual de banca). Daca vreau sa incasez prima de la stat trebuie sa solicit restituirea banilor mei si dupa data restituirii, in termen de 2 ani sa vin cu chitante doveditoare ca am investit in reparatii, modernizari, reabilitare de locuinta de valoarea intregii sume. Hotie pe fata. In cazul in care mai multi beneficiari ai acestui program se constituie parte intr-un proces cu banca, sunt de acord sa ma alatur grupului.

ANGELA MIHAELA CIUCHE (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

31 Decembrie 2019

A primit cineva prima de la stat dupa 2015 care a justificat utilizarea banilor economisiti cu facturi si bonuri ?

Valentin Portase (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

27 Decembrie 2019

Doresc sa fiu ?i eu contactat dac? cineva dore?te sa formeze un grup pentru o ac?iune în instanta. Am un cont f?cut în 2015, 4500 per an.. ?i nu am nici o prima de la stat. Dumitras.florian@yahoo.com 0727040164

Florian Dumitras (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

20 Decembrie 2019

Buna ziua, vad ca sunt multi care au fost pacaliti (ca si mine de altfel, aveam 2 depozite la ei de acest gen in familie) despre acest depozit BPL cu depunere 4500 lei pe an timp de 5 ani.Vreau sa ma alatur grupului si sa impartasesc aceleasi suparari, ieri am fost la sediul BCR TG Mures sa vad care este procedura , deoarece a expirat termenul contractului. Pe langa asta, am primit in primul an acei 250 eur in cont dar acuma daca fac retragerea, desi s-au terminat acei 5 ani de zile, cei de la banca imi spun ca mi se vireaza banii ce am pe cont in termen de 10 zile si mi-au inmanat vreo 4 foi cu conditii ce trebuie sa indeplinesc pentru a putea beneficia de prima de la stat. Dar de ce trebuie sa dau eu socotelala pentru ce folosesc eu banii economisiti si folositi de BCR Locuinte timp de 5 ani? Pentru acei 250Euro prima de la stat mai inteleg. Am facut socotelal si nici macar 1 leu dobanda nu a ramas pentru acesti bani depusi si folositi de banca pe o perioada de 5 ani. Dobanda de 2% anual pentru suma depusa in acel an , nicidecum pentru sumele aflate in acel cont, bine macar ca cei 2% acopera suma de deschidere, altfel as primi bani mai putin decat am depus la banca. Am mai fost informata ca sunt norocoasa ca nu intru in categoria celor care la incheierea contractului au fost minori sau au peste 65 ani ca ei nu au nici o sansa sa primeasca prima de la stat in nici un fel. Mai apoi am fost intrebata daca nu vreau sa mai depun anual 4500 lei si sa beneficiez pentru acei bani depusi 2% dobanda , fara sa pot ridica suma existenta in cont si pentru care nu se acorda nici un fel de dobanda. Am fost mintiti pe fata, la semnarea contractului, pe timpul derularii contractului 5 ani, si acuma mai suntem mintiti si la final la retragerea sumei.Sugerez tututor celor care citesc despre acest tip de depozit, sa se razgandeasca, mai bine tineti banii la saltea sau intr-o alta banca intr-un depozit normal, ca la finalul celor 5 ani la BPL nu primesti nimic.

Sarkany Gizella (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

19 Decembrie 2019

In anul 2015 am incheiat un contract cu BCR Banca pentru locuinte. In noiembrie 2019 contractul s-a incheiat fara sa primesc pentru nici un an prima de la stat. Acesta este motivul pentru care ma alatur celor care sunt de acord sa actionam in justitie aceasta banca. Daca cineva ia aceasta initiativa va rog sa lasati un mesaj. Intre timp ma voi adresa autoritatii de reglementare a activitatii bancilor si voi depune si o reclamatie la BCR Calea Victoriei.

Aneta Hasegan (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

14 Decembrie 2019

Sunt si eu in aceeasi situatie cu cei dinaintea mea,pagubit, la contractul incheiat in 2014 cu BCR-bpl Sunt de acord cu includerea intr-un grup care sa dea in judecata banca pt.nerespectarea conditiilor contractuale

Neculai Stoica (, )

Inapoi sus