Opinii clienti Bancpost

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Card de credit

08 Octombrie 2009

Posed un card de credit care mi-a fost dat la un credit bancar. Nu l-am activat niciodata iar acum dupa un an de zile cind mi-a venit extrasul de cont lipsesc din card 10 ron si mi se cere comisioane de administrare si intirziere de 47 ron +35 ron comision plata intirziat. Specific: cardul nu este activat. Cred ca abuzurile ce se fac in aceasta banca sunt de-a dreptul mizerabile

florin cheli (Hunedoara, Hunedoara)

Bancpost - Credit nevoi personale

04 Octombrie 2009

In primul rand am aflat dupa inceperea crizei financiare ca am contractat un credit cu dobanda variabila, deoarece mi s-a marit brusc rata de la 180 RON la 280 RON. In al doilea rand, dupa 2 zile de intarziere de la data scadenta pentru achitarea ratei incep telefoanele ZILNICE de la diferiti consultanti ai BANCPOST, care imi sugereaza ca \"ar trebui sa platesc rata la timp pentru a nu ajunge la Biroul de Credite, pentru a nu mi se calcula penalizari,etc.\", chiar daca le spun ca rata e prea mare comparativ cu veniturile mele s.a. si ca voii incerca in scurt timp sa o achit. Mi se cer termene de plata cel putin la 2 zile. SUNT SACAITORI.Ii cred ca sunt platiti pentru aceasta \"sa ne aduca aminte sa trecem pe la banca\", dar asta o putem face si singuri daca avem banii necesari. Si asa viata este grea pentru cei cu venituri mici(600 RON lunar) mai trebuie sa ne amarasca si ei (care sigur au cel putin 1000 ron salariu)zilele, sa nu ne lase sa ne vedem de serviciu!!!!!!!!!!!!

Silvia-Carmen Teleaga (Vaslui, Vaslui)

Bancpost - Card de credit

28 August 2009

Ma numesc Titianu Georgeta din Petrila jud. Hunedoara. In anul 2007, fiul meu Titianu Catalin a fost angajat la Acomin Deva si avand un caz an familie a facut un card taifun la Banc Post si a scos 6000 ron. A platit lunar 100 lei dobanda banilor iar de 5 luni nu a mai avut loc de munca si nu a platit nimic. Luna aceasta am bagat noi din pensie 300 si ne-am luat angajament ca platim treptat noi din pensie lunar pana fiul meu va gasi de munca. Acum cei de la Bancpost ne forteaza sa platim toti banii o data. Ar fi 6100 ron. Ne ameninta cu dosar penal si luarea bunurilor din casa. Fiul meu nu are bunuri, nici locuinta. Noi ne-am rugat daca se poate sa platim, dar nu putem tot o data sau sa ne treaca pe noi parintii sub forma de credit, sa putem plati. Dar pe ei nu-i intereseaza sa facem rost de bani si ma intreb ce putem face? Sa furam, sa dam in cap?De ce bancile duc oamenii la disperare si ajung unii sa-si puna capat zilelor? Noi suntem de acord sa platim, dar cum putem? Nu suntem noi vinovati ca nu sunt locuri de munca. Avem bunavointa sa platim. Bancile sunt mai rele decat camatarii! Vor sa lase lumea pe drumuri si sa-i duca in pragul disperarii si v-as ruga sa-mi spuneti ce pot face? Din pensie putem da 300 - 400 pe luna cu sacrificii. Suntem batrani si bolnavi si avem bunavointa sa platim, dar pur si simplu suntem pusi la zid.

georgeta titianu (Petrila, Hunedoara)

Bancpost - Credit ipotecar/ imobiliar

28 August 2009

Acum aprox. 3 ani am contractat un credit imobiliar, cu dobanda variabila dupa primul an,\" in functie de politica bancii\" . Intre timp, Euribor a scazut, ratele cunoscutilor la alte banci au scazut, mie la Bancpost mi-au spus ca daca doresc transparenta, sigur, facem un act aditional in care calculam dobanda astfel: dobanda actuala=EURIBOR6M+marja bancii, a.i. sa ramana aceeasi DAE pe care o platesc acum, adica marja bancii sa fie de aprox 9%...mi se pare un abuz. Eu ma asteptam sa mi se spuna: politica bancii este o marja de x%, la care se adauga EURIBOR , care doresc ei, de unde rezulta dobanda dv, nu sa calculeze maja prin diferenta, a.i. fiecare client are alta marja la dobanda.... Nu mi se pare in regula, si sper sa reusesc sa refinantez cat mai repede!

Andreea Farcas (Timisoara, Timis)

Bancpost - Credit nevoi personale

19 August 2009

am luat un credit in euro.dupa ce a inceput criza mi-au marit rata cu inca zece euro(DE LA 115 LA 125).de atunci cred ca dobanzile au mai scazut dar nu dau nici un semn ca ar vrea sa-mi scada rata.Cand am platit prima rata am aflat ca trebuie sa mai dau in fiecare luna cate un euro .un comision de care nimeni nu mi-a spus nimic.Cand scap de credit nu m-ai intru in banca lor.Parerea mea,FOARTE NESERIOSI .

ion ION (Cugir, Alba)

Bancpost - Credit nevoi personale

13 August 2009

Eu am luat un credit in 2008 in CHF rata mea la inceput a fost de 900 ron iar acum a ajuns la 1450ron deci a crescut f mult cu 550ron [5500000] de unde frate pe criza asta am luptat din greu si am fost corecta pina in luna iunie am dat in fiecare luna cite 1450 numi ajungea salaru iam rugat sa ma ajute cumva cu rata pt ca vreau sa fiu de buna credinta si sa platesc am ramas in urma cu 2 luni simi spune un operator- Daca vreti sa va ajutam se poate prelungi creditu pe inca 2 ani si atunci va fii rata mai mica dar nu asa usor cum am crezut eu ci.......Trebuie sa ne mai dati 930CHF adica aproape 30milioane si atunci se rezolva problema. De unde inca 30mil si eu abia mam descurcat isi bat pur si simplu joc, si ma suna si de 10ori pe zi simi spun ca daca numi platesc rata la zii ma dau la recuperatorii de creante si ma duc in instanta nu pot si nu am de unde 30milioane si cu asta basta. Daca nici ei nu ma ajuta fac si eu pe nesimtita si le dau cit pt si gata.Grija mare dragii mei cu BANC_POST si cu CHF.......... PS daca se intimpla vreo minune sa scada francu nu sa urce tot gaseau ei o modalitate sa ia mai multi bani sint sigura de reaba asta.

luminita marginean (Aiud, Alba)

Inapoi sus