Vocea clientului Banca Transilvania - Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Prima casa

29 August 2014

Ce pot sa spun despre aceasta banca, in ziua de 11.08.2014 primesc un telefon de la banca in care sunt anuntat ca dosarul este finalizat urmand ca pe data de 12.08.2014 sa il trimeata catre fondul de garantare, iar in termen de 5 zile totul avea sa se termine cu bine, am asteptat doua saptamani, pe data de 27.08.2014 am dat un tel. sa vad ce se intampla si cand...stupefactie...nu sunt bani...iar dosarul meu nu a mai fost trimis....normal ca am intrebat de ce am fost sunat sa imi spuna ca dosarul este finalizat, dar nici nu s-a stiut ca banca nu mai dispune de fonduri...ceea ce m-i separe o dovada de incompetenta si o bataie de joc dupa ce noi ne bagam intr-un imprumut...efectiv devenim sclavii lor pe niste zeci de ani...nici macar nu m-au sunat sa imi spuna...am sunat eu...in fine m-i s-a spus ca se fac demersuri pre. alocarea de fonduri noi, pentru a continua dosarul...si sa astept...pana cand, nu au putut sa imi spuna....am sunat si la Cluj, unde nimeni nu a putut sa imi dea o informatie mai utila....BATAIE DE JOC, LIPSA DE RESPECT LA ADRESA CLIENTILOR....SUNT DEZAMAGIT!!!

NEGRUT SILVIU (Zarnesti, Brasov)

Banca Transilvania - Prima casa

28 August 2014

Este inadmisibil incompetenta anumitor angajati ai dumneavoastra !! Am dosarul depus de 3 luni pentru programul "Prima casa", cu termen de solutionare pana pe 4 septembrie si nici pana acum nu s-a trimis dosarul la Fondul de Garantare...ce se intampla cu juridicul? cu angajatii? trebuie sa le atragem noi atentia ca ne-au expirat extrasele de carte funciara si trebuie actualizate datele?! Si dosarul nostru unde este?????

Isabela Maria (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Prima casa

11 Iulie 2014

Groaznic! Nepasare totala. Am fost foarte dezamagita. Dupa 3 zile mi s-a rezolvat o problema, care dura in mod normal 10 minute. Si astazi cand mi s-a trimis graficul, mi-au redus rata, nu luniile, asa cum am solicitat.

Timea Tmea (Cluj-Napoca, Cluj)

Banca Transilvania - Prima casa

10 Iulie 2014

Sunt foarte dezamagita de seviciile oferite de Banca Transilvania pentru creditul Prima Casa. Am apelat la ei dupa indelungi cautari a unei banci care sa ne satisafaca dorintele si am ales pana am cules. Ni s-a promis ca termenul in care se poate obtine acest credit fiin de 5 saptamani, in acest fel noi am facut un precontract care o sa se expire si noi nu o sa rezolvam nimic...Ii sun mereu sa-i intreb care este situatia dosarului si mi se spune ca nu se stie, ca e in astep[tare...numai baliverne...Sunt dezamagita si o sa merg mai departe cu o plangere sau solutionarea cazului...

i elena (Campulung, Arges)

Banca Transilvania - Prima casa

14 Februarie 2014

buna ziua.am apelat la programul Prima Casa al bancii Transilvania.Am depus dosarul complet pe data de 13 ianuarie,cu promisiunea ca pana la sfarsitul lunii o sa incheiem contractul de vanzare-cumparare.Pe 7 februarie am fost contactat de la banca sa mai duc un extras de informare ca cel pe care il dusesem initial expirase.Pe 7 am dus noul extras si dupa o saptaman nu am fost contactat nici acum.Am pe cineva care a depus dosarul pe 24 ianuarie(la alta banca)si pe 9 a fost aprobat de catre fond.Sunteti jalnici ca banca,va miscati incet si va bateti joc de banii oamenilor.

ionut bleanda (Focsani, Vrancea)

Banca Transilvania - Prima casa

29 Octombrie 2013

Va aduc si eu la cunostina o problema ce am intampinat-o, cu BT in legatura cu un dosar depus pentru programul prima casa.Mentionez ca am depus cererea pentru credit acum 14 zile, si cei de la banca nu mi-au dat nici un raspuns pana in prezent referitor la cererea mea.Vorbesc zilnic cu agentul de credite fara insa sa imi poata da un raspuns concret,pe romaneste ma duce cu vorba .Problema este ca am facut un contract de rezervare pe un apartament iar termenul maxim pentru semnarea precontractului se aproprie,desi agentul de credite a atasat o copie a contractului de rezervare la dosar,mentionand ca se va tine cont de acest lucru si asigurandu-ma in acelasi timp ca termenul maxim pe care l-am pus este suficient,si acum tot vorbind cu el imi spune ca BT trece printr-o perioada dificila si nu poate vorbi cu cei in masura sa imi ofere un raspuns concret. In concluzie astept ..........

George Ciobanu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus