Vocea clientului Banca Transilvania - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Card de credit

11 August 2014

Detin un card de cumparaturi Star BT, iar in luna iunie desi am platit la timp mi s-a calculat o dobanda de 28,61 lei pentru ca am platit 720,00 lei in loc de 720,02 lei. Adica pentru 0.02 lei o dobanda de 28.61 lei. Explicatia functionarei de la banca a fost ca pentru 0,02 lei neachitati banca mi-a calculat dobanda ca si cand nu as fi achitat nimic. Mai mult la un calcul facut, 28.61 lei dobanda la o suma de 720,02 lei inseamna o dobanda de 47.68 % pe an. Mai am un card la o alta banca dar nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva in 5 ani. Banca Transilvania este de evitat!

Iulia Jercau (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Card de credit

27 Februarie 2013

BTRL este banca care are cea mai buna reteta de a atrage si fideliza clientii, prin comisionel "0" la operatiunile bancare efectuate cu cardurile inclusiv la retragerea de numerar de la ATM-uri si si la transferurile intre conturile detinute si plata la utilitati. Trebue sa amintesc si cea mai mica suma de administrare a cardurilor / an.

Ilie Chirculescu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Card de credit

20 Martie 2012

Este pentru a patra oara cind nu primesc extrasul de cont on-line si de fiecare data mi s-a promis remedierea greselii.Acum s-a repetat problema si se pare ca si aceasta banca a inceput sa aiba angajati slab pregatiti sau ineficienti, ca si cei de la BCR. Totul se petrece la Banca Transilvania Galati.

Gabriel Onaca (Galati, Galati)

Banca Transilvania - Card de credit

05 Decembrie 2011

Angajatele Bancii Transilvania din Baia Mare nu stiu sa se poarte. Mai nou am tot avut probleme cu cardul si am fost nevoita sa le deranjez. De fiecare data am asteptat foarte mult timp, fie ca ele vorbeau la telefon, fie din alte motive. Acelasi lucru l-am patit si astazi. Imi disparusera putinii bani de pe card,si am mers sa vad de ce? doamna aia mi-a atras atentia ca vorbesc prea tare. Eram speriata; in loc sa ma linisteasca, m-a agitat mai tare. 5 minute am strigat una la alta, dupa care s-a hotarat sa-mi spuna ce era cu minusul de pe cardul meu. Oare nu au si cursuri de psihologia clientului? sau nu stiu....exista cineva care sa le controleze sau sa le invete sa se poarte?

Stoica Amira (Baia Mare, Maramures)

Inapoi sus