Opinii clienti Banca Transilvania

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

13 Aprilie 2010

Trista!!!Cu toate ca aveam un depozit de cca 62.000 RONI, nu am putut finaliza acordarea unui credit in suma de 35.000 RONI ptr ca nu s-a dorit inaintarea dosarului spre factorii de decizie datorita lipsei hotararii de divort in original, avand doar o copie xerox

Marin Caranda (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Cont curent

22 Martie 2010

Mi-am deschis cont la ei, mi-am facut depozite si am si aplicat pt e-banking. Toate bune dar mi-am dat seama dupa 1 luna ca banca incalca flagrant legislatia, neinformand clientul prin lista privind comisioanele (lista anexata contractului la deschiderea de cont)sau alte informari auxiliare, ca banca ia 6ron comision de fiecare data cand fac o depunere(inclusiv cand mi se plateste salariul). Adica eu le aduc bani si ei ma taxeaza fara sa imi spuna. Pana acum am fost in pasa buna dar ma gandesc sa am o discutie cu cei de la ANPC. Mai vedem.

Grigore Alexandra (Ploiesti, Prahova)

Banca Transilvania - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Martie 2010

Am avut proasta inspiratie sa apelez la Banca Oamenilor Intreprinzatori fara sa stiu ca ei erau inauntru ! In mai putin de un an de la acordarea creditului am suferit vreo 5 \"corectii prin ajustari \" , toate in sendul cresterii ratei dobanzii , astfel DAE ajungand la peste dublu fata de cat era in momentul contractarii creditului.Am cerut explicatii la fiecare scumpire si duap lungi asteptari am primit motivatii prin care numai si numai Bnr-ul era de vina si piata monetara .Acum cand aceeasi indicatori au scazut la banca se fac ca ploua , ca nu intelegem noi cum sta treaba , este ceva f complicat calculul dobinzilor si acum nu mai depinde de ceea ce aminteam anterior , este ceva mult mai sofisticat , la care numai niste specialisti pot avea acces. Am solicitat in numeroase randuri sa fie limpede cum variaza aceasta dobanda in afara de apetitul pentru profit al bancii .Ce este mai simplu decat sa scumpeasca dobanzile dupa bunul plac fara sa faca nimic in sensul reducerii cheltuielilor proprii , al eficientizarii sau al restructurarii ?Ce legatura au cu economia reala ?Pina unde pot merge aceste abuzuri facute la adapostul Bnr-ului ? Ce rost mai au contractele si asa zisele Dae-uri care nu au nici o legatura cu realitatea ? In concluzie nu sfatuiesc pe nimeni sa ia credite de la ei ,au un comportament abuziv si discretionar la adresa clientilor si fac o reclama profund neadevarata .

MARCEL BADITA (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Internet banking

17 Februarie 2010

Buna seara, e a doua oara in cateva zile cand avem nevoie de serviciile de internet banking ale Bancii TRANSILVANIA si nu functioneaza, nu e normal sa ne bazam sa platim comisioane lunare si sa nu le putem folosi.

Iacob Andreea (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Depozit la termen

06 Ianuarie 2010

Am avut patru depozite de economisire in euro la BT pentru o perioada de 72 zile la retragerea depozitelor am constatat ca dobanda acordata era mai mica decat un comision de retragere despre care nu scria nimic in contract. Iar de fiecare data cand am retras bani de la casierie imi spunea ca nu are sa imi dea toata valoarea in euro daca doresc sa retrag in acea zi banii sa accept ca o suma de cativa euro sa mi-i plateasca in lei si am constatat, dupa ce am acceptat numai sa termin odata relatia cu aceasta banca, ca aceasta conversie se facea la cursul bancii de cumparare ca si cand ii cumparam de la ei.Asa ca nu mai sfatuiesc pe nimeni sa faca ce am facut eu.

Mariana Ene (Slobozia, Ialomita)

Banca Transilvania - Depozit la termen

23 Noiembrie 2009

Functionarii se comporta execrabil cu clientii vechi chiar daca acestia detin depozite consistente la BT.Functionarul nu a parut deloc deranjat de perspectiva de a-mi muta depozitele la alta banca:) Doar nu e banca lui,nu? Lipsa totala de respect fata de clienti! Am fost refuzat cind am vrut sa depun o suma serioasa intr-un depozit pe motive ce tin de birocratie! Asa ceva numai intr-o tara de retardati se poate intimpla!

Vasile Mincu (Turda, Cluj)

Inapoi sus