top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre depozit la termen Banca Romaneasca

Depozit la termen Banca Romaneasca

Scor: 2 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Banca Romaneasca
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  A Aana ana
  Depozit la termen de la Banca Romaneasca

  am avut depozite la banc

  am avut depozite la banca romaneasca. nu am fost insttintata de banca romaneasca in momentul in care au introdus comision pt retragerea banilor din depozitele mai mici de 6 luni, ajunse la termen. aberant e si faptul ca acest comision este mai mare decat dobanda depozitului. daca vrei sa-ti scoti banii dintr-un depozit sub 6 luni, ajuns la termen, SUMA SCOASA ESTE MAI MICA DECAT CEA DIN DEPOZIT. am scris bancii. pe langa faptul ca au raspuns cu un limbaj de lemn, nu numai ca nu au rzolvat nimic, dar mi-au trimis pe mail-ca raspuns la solicitarea mea-DATELE FINANCIAR ALE UNUI ALT CLIENT BANCA ROMANEASCA. AU INCURCAT MAILURILE PRIMITE DE LA CLIENTI NEMULTUMITI, ASA INCAT EU AM PRIMIT RASPUNSUL-CU DATE FINANCIARE-ALE UNUI ALT CLIENT CARE A RECLMAT ALTA SITUATIE. FELICITARI!

  09-10-2020

  R MRazvan mirica
  Depozit la termen de la Banca Romaneasca

  Am avut o parere buna de

  Am avut o parere buna despre aceasta banca, mai ales in privinta relatiei cu clientii ei, dar acum imi dau seama ca e cam la fel ca celelalte. Mare grija la comisionul de retragere cand semnati contractul de depozit. Cu toate cu depozitul a ajuns la scadenta mi-a fost retinut comision de retragere de 0,5% (adica am pierdut si dobanda si ceva din depozit) pentru ca nu am fost atent la ce semnez, iar cei de la banca nu m-au instiintat de prezenta acestui comision (mi s-ar fi parut normal sa-mi zica de acest cost) pe care majoritatea bancilor nu il au la lichidarea depozitului la scadenta.

  22-11-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie