Opinii clienti Banca Romaneasca

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Romaneasca - Credit ipotecar/ imobiliar

23 Octombrie 2009

Am incheiat un contract de imprumut cu ipoteca acum 4 ani si am fost multumit de colaborare. Costurile au fost transparente pentru ca am solicitat toate informatiileinainte de semnarea contractului. Procedura de lucru pana am primit banii a durat mai mult de 30 de zile, dar am inteles ca la alte banci poate sa fie si mai mult.

Costica Anghel (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Romaneasca - Credit nevoi personale

20 Octombrie 2009

Am solicitat o refinantare la aceasta banca ********** si dupa o saptamana de zile imi raspunde ca dosarul mi-a fost respins pe motiv ca de la BUCURESTI mi s-a aprobat o suma redusa la jumatate fata de ce mi se calculase la o sucursala din Craiova .HALAL BANCA.BATAIE DE JOC.

CONSTANTIN RIZGIITU (Craiova, Dolj)

Banca Romaneasca - Card de credit

15 Octombrie 2009

Cu câţiva ani în urmă am contractat un card de credit de circa 1500 ron.Pentru că am \"şansa\" să parcurg una din cele mai oribile organizări umane de la comuna primitivă până azi,alături de atâtea milioane de oameni,nu am reuşit să-mi achit creditul folosit.după un timp m-am trezit cu o poprire din pensie unde lunar mi sa reţinut(în rate)creditul.după mai mult de un an de zile(sămtămâna aceasta) sunt contactat telefonic(021-4088889)de d-na Tod(g)an care-mi spune că mai am \"o restanţă\"de circa 500 ron.Aş dori să-mi spuneţi : - care este creditul contractat ? - cât sa recuperat prin poprire ? - de unde provine această restanţă şi de ce nu a fost recuperată prin acea poprire ? - eu nu am bunuri propri urmăribile silit iar singurul venit pe care îl am este pensia de boală grad II de handicap.Drept urmare vă propun să acţionaţi legal pentru rezolvarea prezentului caz. - Datele de mai sus îmi sunt necesare pentru a-mi fi de folos la o eventuală instanţă. Cardul de credit nu îl mai am putând fi astfel declarat nul. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin.

Petre Buju (Suceava, Suceava)

Banca Romaneasca - Credit nevoi personale cu ipoteca

12 Octombrie 2009

AM SOLICITAT UN CREDIT DE REFINANTARE CU IPOTECA !! ACEASTA REFINANTARE MI-A RUINAT VIATA .... AM AJUNS LA O RATA DE 670 EURO.....AM SOLICITAT SPRIJIN DIN PARTEA BANCII DATORITA UNEI SITUATII MAI DIFICILE ...INSA MEREU SINT AMENINTATA CU ECECUTAREA SILITA ......TOTI SALARIATII DIN BANCA AVIND UN COMPORTAMENT NEUMAN...EFECTIV PARCA IMI INSUFLA GINDUL SPRE SINUCIDERE....NU AM NICI UN SPRIJIN SI NICI O INGADUINTA!!!

MANUELA CERNAT (Roman, Neamt)

Inapoi sus