Opinii clienti Alpha Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Alpha Bank - Internet banking

02 Februarie 2010

Astept de 3-4 luni transmiterea datelor contului online de la ploiesti catre filiala sector 6 bucuresti... Nici un raspuns la "reclamatia" trimisa catre mail-ul alpha bank de pe site. In plus nu exista pe site o adresa/un mail/ nr de telefon pentru clientii nemultumiti de serviciile oferite.

Ionut Cruceru (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Internet banking

09 Ianuarie 2010

si eu am patit-o cu o plata refuzata transmisa prin aplicatia internet banking alpha, insa, sunand la call center, unde o operatoare draguta (cu toate ca eu eram isterica) mi-a explicat cum pot verifica motivul pentru care mi-a fost refuzata ...alesesem contul gresit! chiar mi-a parut rau, puteam sa fiu putin mai atenta..

Dinu Lelia (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Cont curent

07 Ianuarie 2010

Un cunoscut din Cluj imi trimite frecvent bani si merge la sediul Alpha Bank Zorilor (Cluj). Eu locuiesc in Sibiu. De fiecare data cand merge acolo si vrea sa depuna bani in contul meu, desi stie contul si stie si adresa mea postala, i se cere CNP-ul meu. Este legal ca cuiva care depune bani in contul cuiva, sa i se ceara CNP-ul "destinatarului"?

Marius Ciuca (Sibiu, Sibiu)

Alpha Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

04 Ianuarie 2010

ATENTIE MARE LA "NOUL SCADENTAR" ALPHA BANK ... este defapt un ACT ADITIONAL care le permite modificarea formatului dobanzii. Atentie celor care au credit de nevoi personale / imobiliar ce are dobanda compusa dintr-un procent fix plus Euribor. Aceasta Banca pentru ca indicele EURIBOR a scazut, a gasit o modalitate prin care sa poate modifica formatul dobanzii la acest tip de credite pentru ca nivelul scazut al Euriborului nu ii mai avantajeaza. Asa zisul "NOUL SCADENTAR" este de fapt un "ACT ADITIONAL" la Contractul de Imprumut, prin care banca is acorda dreptul de modificare al dobanzii specificate in contract. NU SEMNATI ACEASTA HARTIE! Este o modalitate de pacaleala in masa a oamenilor pentru a-si acoperi ei pierderile. Pentru cei ce au credite facute acum 2-3 ani, cu siguranta, daca nu li s-a inmanat aceasta hartie li se va inmana. NU O SEMNATI! Banca va putea sa va schimbe dobanda dupa cum doreste, iar dobanda din contract nu se va mai aplica. Banca nu va comunica la ghiseu ce contine acel "Nou Scandentar" si va puteti pacali. Dreptul nostru de consumatori este sa fim informati corect, sa nu fim inselati si sa putem lua o decizie corecta in functie de informatiile primite.

Alexandra Bacu (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Internet banking

21 Decembrie 2009

Sunt angajata in cadrul unei companii care este client Alpha Bank. Eram multumiti de ei pana cand si-au schimbat sistemul de internet banking. Oameni buni, nu inteleg nici pana in ziua de azi de ce au schimbat ceva care mergea f bine in ceva care are numai erori si care se misca foarte greu. Ca si banca, este inadmisibil sa iti pierzi credibilitatea, Alpha Bank asta a facut. Au diferite erori, plati utilitati sunt refuzate asa pur si simplu, \"dintr-o eroare din sistem\", si nu doar o data, si platim penalitati din cauza lor. Apoi ma trezesc ca de pe cardul de debit dispare o mare suma, vreo 1500 RON ca si dobanda. Sun la ei (nu mai zic sa ca sun zile intregi si nu raspunde nimeni la asistenta) si imi spun ca dintr-o eroare au retras suma aceea, dar ca au pus-o la loc. PROBLEMA era ca nu aparea pe extras. Adica ei au facut miscari pe contul firmei, dar pe extras nu le apare, iarasi dintr-o eroare. M-am saturat pana in gat de sistemul lor de r***t, numai probleme mi-au creat, acum trebuie sa le verific fiecare foaie de extras, fiecare plata, ca cine stie ce eroare au mai avut si a fost refuzata. O sa insist sa schimbam banca, nu se mai poate asa. Multumesc

Loredana Podarascu (Bucuresti, Bucuresti)

Alpha Bank - Prima casa

23 Noiembrie 2009

rekomand alpha bank (am asteptat 40 de zile dar am casa dorita),mii de multumiri Dnei care raspunde la fondul de garantare(a durat exact 5 zile lucratoare) si multe multumiri forumului conso.ro care te ajuta sa previ eventualele mici obstacole care pot aparea in timpul procedurii de creditare

cristian frantescu (Oradea, Bihor)

Inapoi sus