Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Card de debit

30 Iulie 2019

Buna ziua , am patit acelasi lucru cu fratele meu , are cont bancar la CEC unde incaseaza cele trei pensii , de munca, insotitor si Firea cum ii spune el. A avut anul in curs o fractura la sold , se deplaseaza foarte greu din acest motiv plus ca doar mai zareste cu un ochi. Cand a cerut sa ii se elibereze un card pentru scoaterea banilor de la ATM angajata unei sucursale CEC din sectorul 2 a refuzat pe motivul ca , este nevazator si ii trebuie un reprezentat de la asociatia de nevazatori . Am sunat la asociatia de nevazatori din sectorul 2 de care apartine si Domnul Director mi-a spus ca nu este adevarat nu trebuie nici un reprezentant de la aceasta asociatie de nevazatori. Domnul Director a specificat ca este o rautate din partea celor de la CEC. Care este motivul ? sau care este legea prin care se interzice emiterea unui card pentru a retrage banii din cont prin intermediul ATM-urilor, pentru nevazatori decat in anumite conditii . Discriminare ???

Relu Marian Avramescu (, )

CEC Bank - Card de credit

25 Iulie 2019

Buna ziua , am depus acte pentru un card de credit in 25.07.2019 , Ma puteti informa cam in cat timp se aproba ? , cu mul?umiri adriana marcu

Adriana Marcu (, )

Raspunsul CEC Bank

Buna ziua, Urmeaza sa fiti contactata cat mai curand de catre colegii din unitatea teritoriala in care ati depus dosarul. Va multumim, CEC Bank

Banca Transilvania - Call Center

25 Iulie 2019

De luni bune de zile Call Centerul de la Banca Transilvania a devenit un serviciu aproape inutilizabil. Daca vrei sa-ti raspuna robotul cu cateva informatii automate, e ok, dar daca vrei sa ajungi sa vorbesti cu un agent despre un produs pe care il ai, sa zicem un card si niste plati pe care le-ai facut iti este absolut imposibil sa-ti raspunda intr-un interval de timp acceptabil. Astazi am petrecut 16 minute si 40 de secunde, dupa care am renuntat. Din pacate nu este prima data cand patesc acest lucru, in ultimele cateva luni renuntand la apeluri dupa asteptari interminabile in telefon.

Ovi Tr (, )

CEC Bank - Retragere numerar

18 Iulie 2019

Situatie extrem de gravã astazi, 17.07.2019, la CEC Bank Timisoara- PIATA 700-ATM, unde bancomatul institutiei m-a lãsat fãrã bani. Am încercat sã scoat suma de 1600 de lei, dar ATM-ul nu mi-a eliberat niciun ban, dar a înregistrat operatia! Am dat telefon la sediul central CEC Bank, unde am discutat cu o domnisaoara care mi-a spus sa fac contestatie. Am mers la CEC Bank , am fãcut contestatie, iar acum astept rãspunsul. Dar nu-i normal sã aparã o tranzactie efectuatã, iar mie sã nu mi se elibereze niciun ban! Astazi, 18.07.2019, la mai putin de 24 de ore, CEC Bank, a dat curs contestatiei, iar problema a fost rezolvata. Le multumesc pentru promptitudine!

ANDREI ADRIANA (, )

CEC Bank - Retragere numerar

17 Iulie 2019

Situatie extrem de gravã astazi, 17.07.2019, la CEC Bank Timisoara- PIATA 700-ATM, unde bancomatul institutiei m-a lãsat fãrã bani. Am încercat sã scoat suma de 1600 de lei, dar ATM-ul nu mi-a eliberat niciun ban, dar a înregistrat operatia! Am dat telefon la sediul central CEC Bank, unde am discutat cu o domnisaoara care mi-a spus sa fac contestatie. Am mers la CEC Bank , am fãcut contestatie, iar acum astept rãspunsul. Dar nu-i normal sã aparã o tranzactie efectuatã, iar mie sã nu mi se elibereze niciun ban!

ANDREI ADRIANA (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

16 Iulie 2019

Am aceiasi experienta neplacuta de a nu primi la termenul de economisire din 2014 si pana acum , banii de la stat 1250 Euro sau 5700 lei, mi s-a spus ca ar trebui sa aduc facturi fiscale ca i-am investit in locuinta pana acum. Dar daca abia azi i-am pimit cum sa fac investitii si pe moment si cu factura de 23150 lei cat am primit (banii mei) si prima canci 5700 lei.Tepari d.p.d.v. al returnarii banilor, cu toata curtea de conturi, ce vor sa investesc cu facturi intr-un apartament, dar in contract nu este stipulat sa pastrez si sa aduc la sfarsitul contractului facturile fiscale pentru lucrarile din apartament. O ultima gaselnita pentru a nu ne da banii cuveniti, doar nu as bea cei 1250 E sau 5700 lei dupa ce m-am strofocat 5 ani sa platesc sumele de bani pentru mine si fiul meu, care acum dupa inalta curte de casatie avem alt statut decat in contractul incipient. Da, voi actiona chiar si singur in judecata banca. Astept propuneri. In timp de 5 ani nu puteau sa spuna sa strangem facturile in ce am investit cu alti bani, ca banii de care vorbesc erau la bcr cu mari comisioane luate, cam suna a inselatorie.

Scripcariu Dorin (, )

Inapoi sus