Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Alte servicii

13 Martie 2021

Indirect,sunt clienta dv,pe scurt,sunt creditor intr-un dosar de executare silita,banii vin de la casa de pensii Bucuresti.. dar nu direct in contul meu,ci...prin CEC,ultimii bani trimisi pe 8Ianuarie 2021,nici azi nu sunt in contul meu...nimeni de la relatii cu clientii nu imi poate da un raspuns,tel verde...0,e mail 0...cu riscul sa mai pierd niste bani voi da cec in judecata pt ca se foloseste de banii mei,iar eu platesc penalitati,si voi face plangere si la OPC ,si atunci,probabil cineva se va obosi sa-mi spuna ce se intampla cu banii mei!????????????????

Neagos Adriana (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

12 Martie 2021

Aceeasi experienta neplacuta am avut si eu. Nu am primit nici un ban de la stat, doar banii economisiti de mine. Sunt de acord cu un proces in care sa ne cerem banii . Tel. 0765479607

Stefania Cristica (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

10 Martie 2021

Am avut aceeasi experienta neplacuta. Ma puteti adauga si pe mine pe grup. Sunt de acord pentru un eventual proces comun. 0752028408

Vasile Nicolae Cismaru (, )

Banca Transilvania - Card de credit

09 Martie 2021

Clientii nu sunt informati, nu exista follow -up, dosar cu privire la un precedent. Esti trimis la ''centrala''unde astepti foarte mult pentru a dialoga cu cineva.Raspunsurile pe e-mail odata la 5 zile, sec si superficial.

Dan Adascalitei (, )

Banca Transilvania - Cont curent

04 Martie 2021

Buna seara, am o intrebare, daca cineva poate sa-mi raspunda: in cazul depunerii unei sume de bani la ghiseul bancii, functionarul are obligatia de a arata suma de pe aparatul care numara banii sau ajunge daca imi spune in cuvinte?

Andrea Madaras (, )

Banca Transilvania - Internet banking

04 Martie 2021

nu am putut sa imi activez pe un cont existent internet banking prin intermediul online cu webcam, buletin, conversatii online cu operatorii....concluzia a fost ca trebuie sa ma prezint la un oficiu apropiat bt... fara alta explicatie! jenant! mi-am facut 7 conturi online dar nu pot activa internet banking doar daca ma duc la oficiu! LA REVEDERE!

andrei marisca (, )

Inapoi sus