Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

28 Iunie 2009

cea mai tare dintre ele a fost urmatoarea am luat un credit ipotecar pentru o locuinta ce urma sa se construiasca prin ANL am demarat si terminat procedura de luare a creditului am depus avansul si am intrat in perioada de asteptare pana aici toate bune creditul a inceput sa se deruleze in luna decembrie eu al stat linistit pana prin mai cand am mers la banca sa vad ce se mai intampla nimic deosebit se tragea din avans si mi s a spus ca o sa fiu anuntat cand se va termina ca sa vin sa platesc rate la sfarsitul lunii iunie am mers iar fara sa primesc telefon doamna \"draguta\" mi a spus ca ar fi bine sa ne uitam prin dosar ca poate mai e ceva de semnat surpriya un act aditional la contract facut in decembrie deci in urma cu 6 luni care nu era semnat partea proasta e ca acel act aditional imi modifica perioada de dobanda fixa de la 5 la 2 ani creditul fiind in ron foarte tare am inceput razboiul: ce se intampla daca nu semnez se anuleaza creditul dar de ce nu mi a fost adus la cunostinta pana acum ba dintr o data am devenit clientul problema pana la urma am luat o bucata de hartie si m am adresat in acelasi timp sucursalei locale cat si la bucuresti raspunsul a fost de partea noastra dar fara scuzele de rigoare nasol e ca doamna tot acolo lucreaza nasol pentru banca e ca nu si a atins obiectivul si merge in continuare cu oameni prost pregatiti bine pentru mine ca si client si sfat pentru toata lumea este ca nu am cedat presiunilor obisnuite de altfel ale lucartorului bancar in asemenea stuatii succesuri si la mai putine probleme cu bancile

andrei marius (Bacau, Bacau)

ProCredit Bank - Card de debit

24 Iunie 2009

angajatii foarte draguti, costurile mici singura problema este ca tgerbuie sa astepti 2 saptamani

Alexandru Badea (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Card de credit

19 Iunie 2009

Am contractat un credit prin intermediul Depozitului de Calculatoare din care am achizitionat un notebook dell de vreo\' 3000 lei. Cand am fost de acord cu creditul eu stiam ca este pe 3 ani (36 luni) avand in veere ca in vitrina era calculata rata aprox. pt 36 de luni. S-au miscat repede dar dupa 1 an am aflat ca de fapt eu detin o descoperire de card (overdraft) si nici decum un credit pt nevoi personale. Nu am avut sorti de izbanda cu ei si uite asa daca plateam cat imi spuneau ei \"minim de plata\" ma lungeam pe vre-o 6 ani! 6 ani dragilor! Acum va intreb cine isi cumpara un produs dintr-un magazin (sa zicem un frigider) pleaca cu gandul ca dupa 3 ani il termina de platit, iar cand vorbeste cu un reprezentant al \"bancii\" i se spune ca de la bunc inceput nu era credit pt nevoi personale! Ci un card la care o sa platesti la sfarsit (daca apuci) de la 3000 ron la 7500? Cine ar fi de acord? Va spun eu unul care a fost mintit. Acum asta e, platesc dar ma gandesc sa renunt la a mai plati in fiecare zi, pe bune ca doar n-am ceva in proprietate si la ce institutie e aceasta EFG poti sa ... oricum grija mare baieti si vorba celor de la conso: \"Cine nu casca ochii, deschide punga!\"

Andrei Ene (Constanta, Constanta)

BRD - Cont de economii

16 Iunie 2009

Atu Cont ... toate produsele BRD au costuri ascunse, nepublicate, pe care le afli cu intarziere ... cand nu mai ai ce face. De exemplu nu spune nimeni si nu scrie nicaieri ca daca retragi bani din ATU CONT pe 15 sau 16 ale lunii dobanda se calculeaza numai pana pe 14, nu pana pe 15 cum se intelege din brosura. Este cazul tipic BRD ... ciupeli mici dese si enervante. Altfel e o banca buna :)

VViorel Cretu (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Internet banking

12 Iunie 2009

Sunt extrem de nemultumit de faptul ca Raiffeisen Bank nici pana in ziua de astazi nu este in stare sa faca ceva impotriva tentativelor de phishing. Nu trece saptamana sa nu primesc mail in incercarea de a mi se da tzeapa... da io nu ma las fratilor!

Diaconu Laurentiu (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de debit

10 Iunie 2009

Din pacate nu au decat Maestro fiind multe site-uri care nu accepta acest card la plata. Comisionale sunt mici dar functionarul de la sucursala Magheru unde am fost sa-mi iau cardul nu le stia. I-au luat vreo 10 minute sa le afle. De asemenea a spus ca e ilegal sa am doua conturi in aceeasi valuta la aceeasi banca... Sa inteleg ca celelalte banci unde am conturi sunt inafara legii? M-am dus la ei pentru reputatia serviciului de online banking si am plecat de la ei pentru experienta avuta in sucursala. Poate data viitoare :)

Murariu Claudiu (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus