Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Card de credit

19 Iunie 2009

Am contractat un credit prin intermediul Depozitului de Calculatoare din care am achizitionat un notebook dell de vreo\' 3000 lei. Cand am fost de acord cu creditul eu stiam ca este pe 3 ani (36 luni) avand in veere ca in vitrina era calculata rata aprox. pt 36 de luni. S-au miscat repede dar dupa 1 an am aflat ca de fapt eu detin o descoperire de card (overdraft) si nici decum un credit pt nevoi personale. Nu am avut sorti de izbanda cu ei si uite asa daca plateam cat imi spuneau ei \"minim de plata\" ma lungeam pe vre-o 6 ani! 6 ani dragilor! Acum va intreb cine isi cumpara un produs dintr-un magazin (sa zicem un frigider) pleaca cu gandul ca dupa 3 ani il termina de platit, iar cand vorbeste cu un reprezentant al \"bancii\" i se spune ca de la bunc inceput nu era credit pt nevoi personale! Ci un card la care o sa platesti la sfarsit (daca apuci) de la 3000 ron la 7500? Cine ar fi de acord? Va spun eu unul care a fost mintit. Acum asta e, platesc dar ma gandesc sa renunt la a mai plati in fiecare zi, pe bune ca doar n-am ceva in proprietate si la ce institutie e aceasta EFG poti sa ... oricum grija mare baieti si vorba celor de la conso: \"Cine nu casca ochii, deschide punga!\"

Andrei Ene (Constanta, Constanta)

BRD - Cont de economii

16 Iunie 2009

Atu Cont ... toate produsele BRD au costuri ascunse, nepublicate, pe care le afli cu intarziere ... cand nu mai ai ce face. De exemplu nu spune nimeni si nu scrie nicaieri ca daca retragi bani din ATU CONT pe 15 sau 16 ale lunii dobanda se calculeaza numai pana pe 14, nu pana pe 15 cum se intelege din brosura. Este cazul tipic BRD ... ciupeli mici dese si enervante. Altfel e o banca buna :)

VViorel Cretu (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Internet banking

12 Iunie 2009

Sunt extrem de nemultumit de faptul ca Raiffeisen Bank nici pana in ziua de astazi nu este in stare sa faca ceva impotriva tentativelor de phishing. Nu trece saptamana sa nu primesc mail in incercarea de a mi se da tzeapa... da io nu ma las fratilor!

Diaconu Laurentiu (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de debit

10 Iunie 2009

Din pacate nu au decat Maestro fiind multe site-uri care nu accepta acest card la plata. Comisionale sunt mici dar functionarul de la sucursala Magheru unde am fost sa-mi iau cardul nu le stia. I-au luat vreo 10 minute sa le afle. De asemenea a spus ca e ilegal sa am doua conturi in aceeasi valuta la aceeasi banca... Sa inteleg ca celelalte banci unde am conturi sunt inafara legii? M-am dus la ei pentru reputatia serviciului de online banking si am plecat de la ei pentru experienta avuta in sucursala. Poate data viitoare :)

Murariu Claudiu (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus