Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Probleme diverse

05 Noiembrie 2009

Domnule Thobescu, In primul rand va multumim pentru feed-back, este foarte util pentru noi sa pastram legatura cu clientii nostri. Ne cerem scuze, desigur, pentru inconvenientul creat si ne vom stradui ca pe viitor sa nu se repete. Totodata, dorim sa va anuntam ca Sucursala Militari se va muta intr-o noua locatie, incepand cu 1 Ianuarie 2010, vis-à-vis de actualul sediu (in locul fostei reprezentante Toyota). Speram ca veti reveni in noua locatie si ca vom primi parerea dvs. Cu stima, Cristina Ionita Director Sucursala Militari

Cristina Ionita (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Card de debit

05 Noiembrie 2009

s-a efectuat un transfer dintr-un card de debit in altul (ing 2 ing) prin self bank 30.10.2009,data decontarii(mult fata de alte banci, cca 15 min), transferul a fost refuzat, bani s-au intors in contul din care au plecat(mai putin un comision, cel de administrare anuala card se luase deja deoarece contul avea sold debitor acel comision), s-a reefectuat aceeasi tranzactie (acelasi cont, aceeasi persoana, suma diferita pentru ca se comisionase fara explicatii suplimentare) decontata in aceeasi zi. deci se poate si la ing!!! pacat de reclama care se face acestei banci. lucrez in sistem si stiu cu ce se mananca o banca, o tranzactie, un comision. e jalnic! sa nu mai zic de regula conform careia un card de debit nu se poate inchide decat la sucursala unde s-a emis!! da de procedura de lucru intre sucursale nu s-a auzit la ei?? JALNIC!! VAND CU ORICE PRET, IN DETRIMENTUL CLIENTULUI NEINFORMAT DIN DIVERSE MOTIVE!!

MIHAELA PANAITESCU (Roman, Neamt)

EFG Retail Services - Card de credit

03 Noiembrie 2009

Este jaf pe fata, la lumina zilei....si ma intreb cine ii sustine ? Fiica mea si-a cumparat un laptop de 2400 lei pe care am ajuns sa il platim dupa un an...cu 4900 lei. Nu se semneaza decat o cerere de acordare a unui card de credit...clientii nu sunt informati in legatura cu conditiile contractului de creditare...nu sunt trimise extrase de cont lunare, doar niste facturi sci-fi pe care nici economistii la care am apelat pentru lamuriri nu au fost in stare sa le decodifice. Lucreaza cu Bancpost, dar cei de la banca respectiva sar ca arsi daca li se cer lamuriri...si neaga ca ar coopera cu ei... Nu se pot cere lamuriri despre cont decat la telefon...si daca refuzi sa te lasi aburit de cei de la relatii cu clientii...ti se inchide telefonul in nas... Ma intreb, retoric, Autoritatea de Reglementare Bancara chiar nu vede, nu stie, nu intelege ce se intampla...sau suntem o tara bananiera, unde sunt legi doar pentru sclavi? Un cetatean amarat este raportat la Centrala de Credite pentru o datorie de 100 lei...celor care ne jefuiesc de mii si milioane...nu li se intampla nimic? Bineinteles ca sunt intrebari retorice, stiu deja raspunsul...si mi-e din ce in ce mai sila de ce am ajuns.. Cu respect si fara sperante, Elena B

Elena Popescu (Braila, Braila)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Noiembrie 2009

Volksbank...o banca *******.. dupa ce au marit abuziv la sfarsitul anului 2007 rata dobanzii curente care in conventia de credit este FIXA..vrea sa mai fraiereasca inca o data naivii cu un act aditional care, chipurile, scade rata dobanzii curente la cea initiala care a fost la semnarea conventiei de credit...in fond e o majorare vadita, rata dobanda curenta..de expl 5.95 + euribor 3M(-cat e acum 0.8%)...inchipuitiva la ce rata a dobanzii se va ajunge cand euribor va reveni la 3-4%..ca sa nu mai vorbim la cat va ajunge DAE!? Clauza punctului d)unde banca spune ca isi rezerva dreptul de a modifica STRUCTURA ratei dobanzii..si pe care ei s-au bazat ca fiind suficienta pe marirea abuziva facuta, se refera clar la STRUCTURA ratei si nu la RATA dobanzii in sine care ramane FIXAAAAAAAAA! H****! H****! POPOR SUFERIND CA SI MINE SA NE STRANGEM TOTI SA NE FACEM DREPTATE! SA NE ALIEM IMPOTRIVA CAPCAUNULUI CARE SUGE ULTIMA REZERVA DIN NOI PE TIMP DE CRIZA!

cristi cristian (Brasov, Brasov)

Banca Transilvania - Probleme diverse

30 Octombrie 2009

La sucursala Lujerului intrarea in banca e complet blocata de auto angajati. Intr-o zi in care ploua am alunecat de pe scara sub masina BT. Au mai avut accidente in sediul bancii, nu aici, dar dovedeste lipsa de interes fata de sanatatea si securitatea clientilor. Nu inteleg de ce managementul de varf de la BT este atat de indiferent fata de modul in care clientii pot intra in banca. Probabil ca la salariile lor ii doare undeva de clienti.

lt. col. Theodor Thobescu (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

30 Octombrie 2009

Am contractat acum doi ani un credit de nevoi personale, iar anul acesta datorita contextului economic actual am fost nevoita sa intarzii cu rata max 18 zile, acceptand eventualele penalitati, care am avut surpriza sa fie calculate diferit de catre casierele de la ghiseu. Spe ex daca platesc rata la Sucursala nu se calculeaza decat max 10 lei pe cand la o filiala de cartier penalitatile calculate sunt duble ca valoare. Sincer mi se pare aberant avand in vedere ca in fiecare luna in cadrul ratei platesc un comision de risc de 60 lei care in mod normal ar trebui sa acopere eventualele intarzieri la plata, pentru ca de aceea se numeste de risc nu? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca anul trecut la fiecare majorare a dobanzii de referinta a Bancii Nationale s-a marit si dobanda creditului cu aprox 25% fata de nivelul initial , iar anul acesta cu toate ca dobanda de referinta a scazut pana la nivelul de 8% la BCR nu s-a micsorat nici macar cu 0.5%.

Ecaterina Serbanescu (Galati, Galati)

Inapoi sus