Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Am vrut sa facem un unprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si neam dus la garantibank am citit despre eii ca sant buni si ajuta repede la anprumut,find salariat la stat cu net in mana 900ron si fiul meu 1600ron, am crezut ca nu o sa avem probleme inconcluzie neau mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????

george precop (Bucuresti, Bucuresti)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Tot legat de aceasta banca. In urma unor discutii pe mail cu reprezentantii bancii pe marginea unor nereguli constatate de mine in graficul de rambursare, intrucat, incepand cu un anumit moment, nu mai primeam niciun raspuns, am redactat un memoriu, trimis simultan  la BNR si OPC. La vreo 5-6 saptamani de la aceasta initiativa, am fost contactata de reprezentantii bancii pentru semnarea unui act aditional la CC (prin care se scadea procentul total de dobanda datorita scaderii costului aplicat al RMO, element semnalat de mine in memoriu, printre altele). In momentul semnarii, dra. consiliera imi spune textual \"o data cu semnarea acestui act aditional, colegii mei va roaga sa semnati si o hartie prin care renuntati la sesizarea trimisa la BNR\" (!?). Evident, nu am semnat nimic.

Atentie maxima, stimati debitori, cititi cu atentie maxima tot ce va pune sub nas banca, oricare ar fi aceasta.

Sanda Mihaiteanu (Bucuresti, Bucuresti)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Sunt titulara unui contract de credit nevoi personale fara ipoteca, pe 10 ani. Scriu acest mesaj in atentia tuturor celor care mai au in contracte dobanzi cu precizarea costului RMO. Cand am contractat eu (martie 2007), dob. mea era compusa din: 6% marja bancii + 1,85% costul RMO + Euribor la 6 luni. In acea perioada, bancile erau obligate sa constituie la BNR rezerve minime obligatorii de 40% din valoarea creditelor in euro acordate, remunerate cu o dobanda de 1,75% parca. Incepand cu august 2009, procentul a scazut la 30% (deci bancilor le-a scazut povara constituirii RMO la BNR). Logic deci, si costul meu contractual trebuia sa scada, nu? Cum nicio banca nu se gandeste intai la binele clientului, daca nu cereti expres fiecare, nu vi se va scadea, si veti continua sa platiti lunar un cost suplimentar, care mareste necuvenit marja bancii. Trec peste aspectul general ca nu stiu cat de legala este, din partea bancii, aplicarea acestui cost al RMO unui client final bancar. Recititi-va contractele de credit si, daca aveti precizat expres un cost al RMO, cereti bancii creditoare scaderea acestuia cu min 25%.

Sanda Mihaiteanu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

01 Octombrie 2009

am solicitat un credit de nevoi personale ,am predat toate documentele cerute de banca UNICREDIT TIRIAC.Bineinteles dupa toate reclamele facute de ei ,mi s-a parut avand cele mai bune conditii,dar din pacate m-am inselat.Mi s-a spus sa astept ca voi fi sunat de la banca,si eu, si firma la care lucrez,dar... nu am fost contactati absolut deloc.Mi s-a comunicat de la banca ca am fost respins!!! Nu stiu pe ce motiv,am indeplinit conditiile ,si firma nu are pierderi ,nu este in faliment,eu nu am avut niciodata credite,adica nu sunt nici in CRB.Ce as putea sa fac? ,sau cum as putea afla motivele? Numele meu este Chilintan Ioan,Satu Mare Multumesc P.S. Cred ca numai reclama este de ei,si parerea mea, este ca isi bat joc de oameni.In Satu Mare sunt fffffff multe persoane cu aceeasi problema.

ioan chilintan (Satu Mare, Satu Mare)

ING - Schimb valutar

30 Septembrie 2009

Lucruri negative 1.cursul de cumparare-vanzare slab in comparatie cu alte banci(diferenta de 0.15 ron intre cursul de cumparare si cel de vanzare) 2.rata de referinta mare 4% la EURIBOR 1.2% 3.cozi la bancomate permanent 4.bancomate fara numerar destul de des 5.comision la retragerea in numerar chiar daca la crearea contului s-a spus altceva Lucruri pozitive 1.home bank

Robert PENU (Pitesti, Arges)

GarantiBank - Card de credit

29 Septembrie 2009

am fost refuzata dupa o luna de asteptre si nu am inteles de ce,suma ceruta era minima sunt ec. de meserie am un salar brut de 1200 lei ma incadram , mentionez ca nu am mai avut nici un fel de credit sau rata pana in acest moment si mi se pare nedrept sa nu ti se dea un raspuns clar cand intrebi de ce? eu am o nelamurire pt. ca mai sunt si alte banci care m au refuzat si nu am intes motivul ...........sunt foarte nedumerita?

MARIA IULIANA DEACONU (Bacau, Bacau)

Inapoi sus