Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Aedificium Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

02 Martie 2010

Si eu am solicitat un credit de la ei si nu am avut probleme.......am economisit 50% din suma contractata, am solicitat creditul si in maxim 3 sapt am primit banii in cont. ...Nu cred ca mai exista o alta banca care sa ofere credite cu dobanda de 6% la lei, fixa pe toata perioada creditului. .. Daca nu ai primit credit , poate nu ai respectat alte conditii.., gen grad de indatorare etc

Alexandru Funaru (Ramnicu Valcea, Valcea)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

02 Martie 2010

Va aduc la cunostinta urmatoarele : la data de 12.09.2006 mi-a fost acordat de catre banca Raiffeissen un credit in valoare de 3500 euro pentru nevoi personale nenominalizate. In urma divortului din anul 2007, avand si copil in intretinere, m-am aflat in imposibilitate de a mai respecta contractul chiar daca pana la acea data a divortului platile au fost facute la timp, drept urmare in baza adresei nr. 1568/05.11.2008 executorul bancar Albu Cornel Leonard mi-a facut somatie in sensul de a achita suma de 4250 euro - echivalentul a 15.800 Ron reprezentand credit restant precum si dobanzi si penalitati calculate pana la acea data de 05.11.2008 plus cheltuieli de executare silita. La data de 14.11.2008 am depus personal suma de 262 Ron dupa care in fiecare luna, instituia la care lucrez, prin ordin de plata, a achitat bancii ½ din salariul meu conform popririi primite, inclusiv februarie 2010. La data de 01.03.2010, interesandu-ma la banca, la executorul bancar, cat mi s-a retinut si cat mai este de restituit, am fost instiintata de catre acesta ca in perioada noiembrie 2008 – februarie 2010 a fost retinuta suma de 1211 euro ramanand o restanta de 4055 euro – echivalentul transformat in lei la 16.666 Ron, toate acestea fiind scrise pe un biletel de mana, neexistand in acest sens vreun document legal. Fata de aceasta situatie constat ca de la echivalentul a 15.800 Ron restant (la data somatiei) a crescut intr-un an si trei luni la 16.666 Ron, deci prin sumele depuse de instutie nu s-a recuperat niciun credit, insemnand ca intotdeauna mi se va mari creditul restant si niciodata nu se va mai recupera eu platind doar dobanzi, penalitati si comisioane, total diferit fata de ceea ce mi-a fost adus la cunostinta prin acea somatie si implicit suma restanta modificandu-se ulterior fara explicatii. Va rugam a se analiza situatia de fata si a se lua masuri pentru care motiv acest credit restant in loc sa scada el creste luna de luna neexistant nicio cale de scadere, ci doar de crestere. De asemenea, executorul bancar in persoana sus-numitului a tinut sa adauge ca eu platesc doar dobanzi, penalitati si cheltuielile de deplasare (comision) ale dumnealui asta doar datorita faptului ca suma poprita din salariul meu, in viziunea bancii si a executorului este mult prea mica pentru a achita si din credit. Tineti cont ca nu am primit niciun desfasurator (document din care sa reiasa dobanzile, penalitatile si comisionul executorului bancar de deplasare avand in vedere ca doar o singura data a luat legatura cu mine, domiciliul meu fiind in acelasi bloc cu mama dumnealui), deasemenea ratele ramase (perioada de timp) raportata la suma poprita din salariu, deci inseamna ca acest credit nu va mai fi recuperat niciodata ?? In speranta ca se va lamuri situatia de fata, va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat avand in vedere ca la ora acutala nu stiu cui as mai putea sa ma adresez in afara institutiei d-voastra.

Gabriela Patroiu (Pitesti, Arges)

BCR Banca pentru Locuinte - Economisire-Creditare

01 Martie 2010

Buna ziua. Am si eu aceeasi problema ca toti care au postat pe acest site. Cu ceva timp in urma am incheiat un contract de economisire - creditare. Am depus suma de 500 Ron care la inceput mi s-a zis ca este prima rata insa apoi sa aflu ca este doar comisionul contractului. Acum nu mai lucrez si doresc sa reziliez contractul si sa imi iau banii inapoi. Nu este posibil ca suma de 500 RON sa fie DOAR UN COMISION!!!!!!E cea mai mare tampenie si cea mai mare teapa pe care o poate trage o banca.

Claudia Radu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

28 Februarie 2010

Am plecat de la ei dupa 2 ani, pentru ca voiam o refinantare, existand oferte mai bune si ei aveau la promotie ceea ce se ofera in mod curent la alte banci. Nu mai eram eligibil la ei, la venituri mai mari decat cele in care am luat creditul initial! Nemultumiri: - initial nu mi s-au prezentat toate comisioanele; - nu ma deranjeaza ca in 2009 au iesit pe profit, dar, am realizat tocmai din acest lucru ca trebuie sa scap de ei; - pentru eliberarea adresei cu valoarea de refinantat s-a solicitat adresă de la banca refinantatoare (eu nu contam in ecuatie, ci eram posta)!!!! si s-a taxat cu 75 (şaptezecişicinci euro) o hartie cu antet si 50 de cuvinte si ulterior alti 55 euro pentru OP conditionat!! - calcul foarte interesant al ratei: din 174 euro rata fixa, creste de la 40 principalul, 70 dobanda si restul comisioane Vorbe de duh:"Cum domnule? Noi refinantam Garanti si dumneavoastra mergeti la ei?"

ciprian mihai (Piatra Neamt, Neamt)

BRD - Credit auto

28 Februarie 2010

APROXIMATIV BUNA

gheorghe stoica (Fetesti, Ialomita)

BRD - Probleme diverse

27 Februarie 2010

Am avut un credit pentru cumpararea unor bunuri pe perioada de 4 ani pe numele sotului incepand cu anul 2004 si pana in 2008. desi am achitat toate ratele luna de luna,(poate cu intarzieri de 2-3 zile cand se nimerea sa fie duminica eu neavand posibilitatea sa aleg data achitarii ratelor), fara nici o restanta, pana la ultimul leu de multe ori plateam cu 10 ron mai mult decat rata, ne-am pomenit cu sotul meu inscris la biroul de credite. am vrut sa facem un imprumut pentru adaptarea locuintei pentru fiul nostru care este in scaun rulant,si ne-a fost respinsa cererea fara nici o motivatie. acasa uitandu-ma pe actele returnate de banca am vazut ca sotul meu este inscris odata cu firma angajatoare. nu inteleg si cred ca este un abuz al bancii, sotul meu a fost un simplu angajat, fara functie de vreun fel. daca o firma are datorii, toti angajatii ei sunt inscrisi la biroul de credite? puteti sa-mi explicat de ce brd-ul s-a folosit in mod nejustificat si incorect de datele personale ale sotului meu. prin comportamentul abuziv al acestei banci care pretinde ca desfasoara anumite proiecte pentru persoanele cu handicap si despre care aveam o parere buna, este condamnat fiul meu, care este tot cu handicap. cine raspunde atunci cand inscrie o persoana la biroul de credite in mod incorect, in acest mod avertizand toate bancile despre un lucru nereal, creandu-i prejudiciu moral si pana la urma si material blocandu-i accesul la credite avantajoase? multumesc

veronica laios (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus