Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

26 Septembrie 2009

Am avut nevoie de un credit de nevoi personale forte mic, am mers la prima banca care mia iesit in cale (BCR - cu renume!?), mi s-a spus ca nu este nici o problema si ca se va aproba. Am adus toate actele necesare, am platit taxa de dosar inainte de aprobare (si nu era mica). Toate bune, peste o perioada sant anuntat ca nu s-a aprobat creditul si nici taxa de analiza nu se restituie. Si cu banii luati trimis la plimbare. Nu mi-a venit sa cred, la orice banca as fi mers s-ar fi aprobat fara probleme si fara taxa de analiza a dosarului ceea ce s-a si intamplat ulterior. Never BCR. Apropo pe timpul acela eram doar un simplu director de filiala in Bucuresti cu salariu nu chiar mic. Aveam nevoie doar de un amarat de credit ordinar de cateva milioane, max. pe un an.Acum am firma mea , ocolesc cat pot de mult banca asta si la fel a-mi sfatuiesc toti prietenii si toate cunostintele.

Nastase Dorin (Bucuresti, Bucuresti)

Millennium Bank - Credit nevoi personale

26 Septembrie 2009

Am accesat in anul 2008 un credit de nevoi personale,in valoare de 15.000E.In luna iunie 2009 mi s-a comunicat de la ghiseul bancii,ca in cel mai scurt timp o sa primesc acasa o scrisoare prin care o sa fiu instiintat ca urmeaza sa se modifice rata.Neprimind aceasta scrisoare in luna iulie,am solicitat informatii.Functionara bancara a solicitat la randul ei aceste informatii in centrala,urmand sa ma contacteze in momentul in care le va obtine,ceea ce s-a si intamplat,eu fiind chemat sa semnez noul contract.Am mers la banca,am semnat contractul,dar nefiind prezenta si sotia mea care are rolul de co-debitor mi s-a comunicat ca nu poate intra in vigoare fara ambele semnaturi si ca luna viitoare voi plati rata stabilita prin vechiul contract ceea ce am si facut.In luna august cand am reusit sa ajungem amandoi la sediul bancii mi s-a adus la cunostinta ca nu se mai poate face modificarea,deoarece au fost instiintati de la serviciul\"produse\"ca nu se mai semneaza precum si faptul ca\"NU AM FOST ALES\".

EMILIAN BAICAN (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de credit

23 Septembrie 2009

Operatori nepregatiti... \"Nu stiu\", \"Numai putin\", \"Tot ce se poate\" astea sunt frazele cel mai des intalnite in vocabularul lor. Sunt nesiguri pe ei, se enerveaza repede si niciodata nu au un raspuns concret....

Alina Niculescu (Slatina, Olt)

Raiffeisen Bank - Internet banking

22 Septembrie 2009

Hm... cu spamul mai merge dar gata cu timpul liber, Raiffeisen Online iti ia mult mai mult timp si este cu mult mai complicat decat statul la coada! ... acum au shimbat modul de logare si plata on-line: stai zeci de minute in sir in plus pentru cateva plati. La fiecare plata, nu logare, ti se cere pin-ul cardului on-line, din nou suma, un cod (!?!?) al beneficiarului, de parca numele, contul IBAN si restul datelor furnizate la introducerea lui nu mai sunt suficiente... si de cateva ori pe sesiune esti pus sa retragi si sa reintroduci cardul! Apoi, trebuie sa cari dupa tine peste tot cutiuta respectiva cu card cu tot: n-ai cutiuta sau card, n-ai servicii on-line! Chiar ca suntem in pericol: daca isi inchipuie cei de la Raiff... ca trebuie multa minte unui haker sau craker sa faca un softulet care sa genereze codurile cutiutei respective, cred ca se insala - au incercat si altii mai faimosi (daca nu mai inteligenti) sa scape.... O solutie mai inteligenta nu s-o gasi? Chiar sa ne mutam conturile la alta banca... ??!

360 bvd (, )

BRD - Prima casa

22 Septembrie 2009

Din cate stiu, prin programul Prima casa se pot achizitiona si locuinte in faza de proiect sau constructie. Blocul in care eu am platit avans pt.un apartament este finalizat, dat in folosinta si la sfarsitul lunii octombrie primesc CF individual. Cu toate acestea de la banca am primit raspuns nefavorabil, adica dosarul este respins pt.ca imobilul nu are CF si nu poate fi luat drept garantie. Mai am o intrebare: de ce un angajat al BRD primeste raspuns favorabil la dosar fara a avea CF, iar eu ca simplu client nu? Chiar ramanem la latitudinea bancii, la chefurile juristilor din banca? Daca mie juristii imi dau raspuns nefavorabil nu am nici o sansa ca dosarul sa ajunga la FNGCIMM .... ce fac atunci? pierd cateva mii de euro date drept avans + alte cateva sute de lei date pe la notari? Bineinteles ca toate problemele au aparut in momentul in care am depus dosarul la banca. Inainte, cand intrebam doar si ne informam (asta ca sa nu ne aruncam cu capul inainte) totul era foarte roz, adica se primeste dosarul fara CF cu conditia sa-l depui la banca in termen de 18 luni, dureaza 2 luni sa ti se acorde creditul, bla bla .... In momentul in care am depus dosarul situatia s-a schimbat total ... deja dureaza 3 luni analiza dosarului + alte 3 luni reanalizarea lui dupa ce ducem CF-ul si dupa 3 saptamani suntem informati ca de fapt nu primim creditul pt.ca nu avem CF. Adica mi se pare inadmisibil ca cineva sa isi bata joc in halul asta de noi. Si apoi sa ti se si spuna ca de fapt se accepta dosare fara CF, dar la noi este un caz particular, dar fara sa iti explice in ce consta particularitatea acestui caz. Alta chestie: daca mergi la sucursala trebuie programare, desi stau in birouri toate angajatele fara sa aiba vreun client ... daca mergi la 3 consilieri, primesti tot atatea raspunsuri, iar daca ai tupeul sa mergi de 3 ori la fiecare, vei primi de trei*trei ori raspunsuri diferite. As mai avea muuuuuuuuulte de spus, dar deja imi pierd coerenta si nu vreau sa aberez.

Anca Anca (Cluj-Napoca, Cluj)

BCR - Credit nevoi personale

21 Septembrie 2009

Am un credit la BCR si in ziua de 20 a fiecarei luni ma apuca disperarea stiind ca trebuie sa stau o ora in fata unui ghiseu la care cica \"lucreaza\" angajata bancii si ma intreb de ce totdeauna se lucreaza doar la unul dintre cele 4 ghisee, ca angajate sint destule slava Domnului...Si inca ceva , deci rata mea este de 137 lei si nu inteleg de ce una dinte angajatele de acolo niciodata nu imi da rest? intotdeauna este aceeasi persoana cind este ea la ghiseu cat ii dau atat ia niciodata nu da rest...pai ce se intimpla?

Mihaela Corina Rosu (Medias, Sibiu)

Inapoi sus