Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Piraeus Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

13 Ianuarie 2010

Daca noi clientii platim pentru orice neatentie -in cotract spune ca ,,i-a fost furnizat o copie a prezentului contract cu o perioada de timp rezonabila inainte de data semnarii,,ceea ce e o mare minciuna pentru ca eu am vazut contractul in ziua in care l-am si semnat - in momentul in care am intrebat cum sta treaba cu indicele bubor doamna ne-a spus ca e ceva nesemnificativ si ca rata nu va avea de suferit, dar a omis sa spuna ca la fel de bine ar putea urca fffffffff mult. Nu am primit niciodata acasa o instiintare din partea bancii cum ca s-a marit dobanda, am primit sms. Acestea fiind zise o intrebare: pe noi consumatorii de rand de ce nu ne apara cineva de nedreptatile facute de aceste institutii, ei de ce nu platesc?? Ne reproseaza noua ca am luat credite pe care nu putem sa le onoram. Daca voua functionari ai bancii salariul nu vi s-a diminuat aflati si voi ca noi, muritorii de rand, avem salariile reduse la jumatate din ceea ce aveam in 2007 cand am luat creditul. Rusine voua pentru cum ne tratati si la ce umilinte verbale ne supuneti.

fanuta ciortan (Braila, Braila)

Piraeus Bank - Cont curent

13 Ianuarie 2010

In vara anului 2008, firma la care lucram, Navrom Centrul de Afaceri din Galati,a deschis doua conturi, pe numele meu, fara sa semnez nimic la Piraeus Bank, unde a si virat drepturile mele banesti. Am cerut explicatii bancii, privind deschiderea unui cont fara acceptul meu si mi-a raspuns ca nu mi-au folosit datele personale deoarece acestea i-au fost furnizate de firma si au intrat automat in baza de date si banii din conturi sunt la dispozitia mea oricand.Eu nu am ridicat nici un ban, pentru ca nu stiu daca sunt sau nu client al bancii,pentru ca nu am semnat nimic cu ei.Este normal ca o banca sa deschida un cont pe numele cuiva fara acordul acelei persoane, folosindu-se de datele personale? Mi-e teama sa nu ma trezesc si cu un imprumut facut, fara ca eu sa stiu.Ce ma sfatuiti?

nicolaie iordachescu (Galati, Galati)

Millennium Bank - Credit nevoi personale

12 Ianuarie 2010

Raspuns referitor la opinia postata in 28 decembrie 2009 privind creditul de nevoi personale Stimate client, Millennium Bank nu a perceput niciodata comision de administrare a contului curent in valoare de 6 RON/luna. Daca, atunci cand ati contractat creditul de nevoi personale, ati optat si pentru deschiderea unui Pachet Exclusiv, acesta presupune o taxa de administrare de 6 RON/luna. Insa Pachetul Exclusiv nu este doar un cont curent, ci include mai multe produse si servicii (enumerate mai jos), precum si beneficii suplimentare: - cont PLUS (cont curent in RON); - cont curent in euro; - card de debit Visa Electron; - serviciul Internet Banking (care va permite sa vizualizati toate produsele pe care le-ati contractat de la Millennium Bank, dar si sa efectuati tranzactii cu comisioane reduse cu pana la 50% fata de operatiunile la ghiseu); - card de debit suplimentar gratuit; - serviciul Call Center (care va permite sa aflati orice fel de informatii despre produsele si serviciile bancii, dar si sa efectuati tranzactii cu comisioane reduse cu pana la 50% fata de operatiunile la ghiseu). Costul de administrare lunara a Pachetului Exclusiv, impreuna cu toate celelalte tarife si comisioane pentru persoane fizice, este disponibil pe site-ul bancii, www.millenniumbank.ro, precum si in toate sucursalele bancii. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie prin intermediul serviciului Call Center, functional 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numerele de telefon: 0801 000 111 (apelabil din reteaua Romtelecom), *2111 (apelabil din retelele Orange si Vodafone), 021 308 11 10 (apelabil din orice retea nationala si internationala). Cu stima, Echipa Millennium Bank

(Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

12 Ianuarie 2010

Am avut o experienta similara cu cea a preopinentului meu Chilintan Ioan din Satu Mare. La lauda mare sa nu te duci cu sacul mare spune romanul si asa am patit si eu. Multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima opinia.

Octavian Cristian (Galati, Galati)

BRD - Credit ipotecar/ imobiliar

11 Ianuarie 2010

Am contractat un credit ipotecar in 2004, pe o perioada de 20 de ani,in valoare de 14250 euro. Dupa 2 ani de rate platite (cca 3000 euro)am rambursat integral diferenta la creditul facut care, cu comisioane cu tot a fost de cca 14500 euro!

george furtuna (Ploiesti, Prahova)

BRD Finance - Credite bunuri in magazine

11 Ianuarie 2010

Problema semnalata anterior a fost prompt si corect rezolvata de catre banca, in consecinta nota acordata a fost revizuita. Consider ca se poate apela la serviciile acestei banci si la acest tip de credit cu optiuni avantajoase de plata, cat timp derularea contractului se desfasoara in conditii de transparenta si corectitudine din partea tuturor partilor implicate. Focus - a se verifica inainte de semnarea contractului daca informatiile primite de la operator coincid cu cele trecute in contract - asigurati-va ca ati primit o copie dupa contract! Felicitari pentru Conso! Felicitari pentru BRD Finance, Ana Maria G

Ana Maria Grigoras (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus