Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Credit ipotecar/ imobiliar

20 Aprilie 2010

In 2006 am luat un credit imobiliar cu ipoteca cu dob.fix 1an de 8,9 LEI,peste un an au marit dobanda fara sa ma anunte la 12 la suta,eu plateam pe luna cam doua rate,intr-o luna n-am platit stiind ca aveam bani in cont. ma suna cineva ca am restanta.merg la banca la onesti,si ce sa vad?marise dobanda.si-mi zice ca era de datoria mea sa ma interesez.peste circa 6 luni maresc dobanda la 16,5 la suta,si sun ca "e cam mult",revin la sucursala si ce-mi spun ca sunt client fidel si-mi lasa la 14,5.SUNT "smecheri" LA DRUMU MARE,DACA A SCAZUT LA B.N.R. LA EI NU SCADE.IA SA FAC CERERE DE RECALCULARE,OARE CE-O SA ZICA. MA TRANSFER SI CU CARDUL DE SALARIU DE LA EI,NU VREAU SA MAI AUN DE BP.CE PARERE AVETI? CU STIMA,

cosmin ciobanu (Targu Ocna, Bacau)

Bancpost - Cont curent

20 Aprilie 2010

am pierdut portofelul impreuna cu carduri cu tot si buletin.m-am prezentat la Bancpost sa imi ridic cardul de salariu dupa ce am vb la bucuresti si l-am inchis cu pasaportul, si o doamna de la ghiseu mi-a sus ca nu imi poate da cardul ca nu ma pot identifica cu pasaportul!!din cate stiu eu si pasaportul este un acut de identitate!!am nevoie de bani si nu pot sa dispun de ei ca nu este bun pasaportul parca nu sunt acolo toate datele necesare!!la alta banca nu am intapinat astfel de probleme!!cei de la politi mi-au zis sa mai astep un pic ca poate imi apar actele.

Carla Troner (Resita, Caras-Severin)

Banca Transilvania - Credit ipotecar/ imobiliar

20 Aprilie 2010

As vrea sa intreb si eu de ce Banca Transilvania, nu ofera pentru clientii existenti posibilitatea de refinantare cu dobanda din oferta (credit ipotecar/imobiliar in euro), in speta 6,25% pana in ianuarie 2012, mai mult de atat la clientii vechi nici nu scade dobanda la nivelul dobanzii practicate la acelasi produs...7,99% la creditul ipotecar in euro. Poate sunt naiv sa astept si un raspuns pertinent...dar incerc totusi :)

Cornel Cornel (Targu Mures, Mures)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

20 Aprilie 2010

Ieri dimineata am fost la intalnirea cu reprezentantii desemnati de Volksbank pentru rezolvarea abuzurilor infaptuite de banca. Au fost foarte surprinsi ca s-a intarziat atat de mult rezolvarea si s-au aratat foarte dispusi sa rezolvam problemele. In fapt, lucrurile stau altfel. M-a sunat cineva care nu era deloc la curent cu cazul meu si cu ce am discutat cu colegii lui in cadrul intalnirii si mi-a comunicat niste sume, fara nici o explicatie (privind modul de calcul sau alte detalii), care sunt mult mai mici decat cele calculate de mine, luand in considerare scadentarele emise de Volksbank, pe baza carora eu am platit ratele. Culmea tupeului este raspunsul reprezentantului Volksbank, la mail-ul in care eu ii solicit sa-mi comunice detaliile legate de modul de calcul ... \"Modificarea dobanzii poate fi considerata abuziva de catre dvs. sau terti, dar nu este ilegala. Oricum, tocmai pentru a inlatura orice urma de neclaritate, am decis pastrarea nivelului fix al acesteia.\" Cu alte cuvinte, Volksbank imi face un mare favor ca-si respecta conditiile contractuale in vigoare ... Este demonstrat, deci, ca sunt camatari si n-au nici o legatura cu respectarea unor standarde bancare, nu mai zic internationale... Este incredibila atitudinea acestor \"profesionisti\"... Cat despre restituirea MRR-ului ... nimic absolut. Asta pentru ca eu le-am solicitat sa mi-l returneze incepand cu data 17.09.2007 a publicarii in MO a deciziei BNR de a fixa acest comision la nivelul 0,nu din 01.01.2009, asa cum mi-a propus Volksbank anterior, prin intermediul administratorului meu de cont. Volksbank a motivat ca BNR se referea numai la bancile locative, neafectand si Volksbank, iar eu am spus ca voi investiga daca este corect ce sustin. Cred ca singura solutie va fi actionarea in justitie.

Catalina Cretu (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Card de debit

20 Aprilie 2010

REVIN CU NOILE EXPERINTE CU BRD.IN DATA DE19 04 2010 M-AM PREZENTAT LA FILIALA BRD BAIA MARE KAUFLAND LA ORELE 11 CA SA CER NR.DE INREGISTRARE AL RECLAMATIEI DEPUSE IN DEC.2009 DAR DUPA APROX 10 MINUTE DIRECTOREA BANCII A CHEMAT POLITIA RESPECTIV JANDARMERIA IN TOTAL 5 INDIVIZI IN UNIFORMA SUB PRETEXTUL DE INJURII SI INSULTE ADUSE LA ADRESA PERSONALULUI INSTITUTIEI CARE NU S-AU ADEVERIT.EVIDENT NU AM PRIMIT NR.DE INREGISTRARE SOLICITAT(PROBABIL POLITICA BANCII)SPŐUN ACEST LUCRU CELOR CE CITESC ACESTE RINDURI CE VOR PATII IN CAZUL CA SOLICITA UN LUCRU ELEMENTAR CEEA CE DENOTA LIPSA DE TRANSPARENTA AL BANCII BRD

ZOLTAN KIS (Baia Mare, Maramures)

Millennium Bank - Prima casa

19 Aprilie 2010

Anul acesta am achizitionat un credit Prima Casa,toate bune pana luna aceasta cand la casierie am avut o mare surpriza si anume , pe langa rata pe care o am de plata in euro, a trebuit sa mai platesc un comision de 3 Euro , daca depunerea este mai mica de 500Euro.De ce sa platesc acest comision fara sa fiu anuntata? De ce sa platesc acest comision , daca nu este stipulat in contract? O data ce eu am cont in euro si platesc tot cu euro, de ce trebuie sa platesc comisionul de 3 euro? Acesta este un abuz. Si cred ca nu sunt singura persoana , nemultumita de acest lucru.

Raluca Popescu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus