Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

29 Aprilie 2010

Acum un an am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca...pe vremea aceea CEC Bank era pe pozitie fruntasa in privinta costurilor. Am optat pentru acest credit cu dobanda variabila in speranta ca daca dobanzile interbancare vor scadea, vor scadea si in cazul meu. Insa nu este tot asa. Banca calculeaza dobanda variabil dupa "pr", pe care il defineste cum ii place. Normal ar fi fost ca odata cu scaderea celorlalti indici interbancari ca ROBOR, si acest "pr" sa scada. Si chiar a scazut....ROBOR cu 50%, "pr" 5%. Dupa parerea mea ar trebui interzisa bancilor folosirea indicilor de referinta de tipul "pr", "dobanda interna a bancii" etc. Dupa parerea mea dobanda variabila ar trebui sa insemne ca solicitantul de credit sa poata obtine nivelul dobanzii proprii din valoarea indicilor interbancari. Adica ar trebui sa stim si noi, cei care platim ratele, cum calculeaza banca CEC Bank acest "pr"(prime rate) si sa fixeze perioada dupa care il revizuieste..lunar, bilunar etc.

Denes Balinth (Arcus, )

Raspunsul CEC Bank

Va comunicam faptul ca, potrivit prevederilor OUG 174/2008, art.9 lit.g, bancile au posibilitatea de a practica o dobanda care sa varieze in functie de un indice de referinta public sau in functie de dobanda de referinta a bancii. Dobanda de baza a bancii este Prime Rate (PR). PR-ul practicat de CEC Bank este in scadere, avand urmatoarea evolutie: - lei: 11.50%, incepand cu 22.04.2009; 11.25% incepand cu 26.10.2009; 9.90% incepand cu 1.04.2010; - EUR: 7.75%, incepand cu 20.08.2008; 7.25% incepand cu 3.08.2009; 6.90% incepand cu 1.04.2010. Conform prevederilor OUG 174/2008, in noul model de contract de credit se regaseste modul de calcul al PR, precum si perioada de revizuire. Ii multumim domnului Balinth Denes Istvan pentru interesul acordat produselor si serviciilor CEC Bank si ii adresam invitatia de a ne contacta, pentru orice informatii suplimentare, la adresa de e-mail: office@cec.ro. Oltea Belciuganu-director Marketing si Comunicare, CEC Bank

Emporiki Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

29 Aprilie 2010

Am postat acum cateva zile experienta mea cu un credit de REFINANTARE la aceasta banca. Din fericire problema mea s-a rezolvat, in sensul ca beneficiez de promotie (cea cu dobanda scazuta)si fara a mai plati o alta taxa de evaluare (este valabil raportul initial). Ce pot spune?...cu perseverenta, nervi, multe mailuri si ajutorul doamnei de la sucursala s-a rezolvat.

Emilia Paun (Bucuresti, Bucuresti)

Millennium Bank - Cont curent

28 Aprilie 2010

Am si eu o problema. mi-am facut cont din 2009 la millennium bank si nu pot sa primesc bani pe el. nici euro si nici ron.nu inteleg de ce. este adevarat ca am depasit limita cu 15,5 ron,din cauza ca nu am platit 3 ron pe luna pentru cont, insa nu stiu daca are vreo importanta. nu stiu ce se intampla de nu primesc nimic si care ar putea fi cauza .va rog sa ma ajutati cu un raspuns.multumesc anticipat

marioara susnea (Galati, )

Emporiki Bank - Credit nevoi personale

28 Aprilie 2010

Am depus dosarul acum trei saptamani la sucursala unirii, si tot m-a dus cu zaharelul ca dosarul este preaprobat, asta ara raspunsul celor de la unirii, cand am sunat in centrala dosarul era respins. M-am dus la banca si ce sa aud ca dosarul e in aceeasi faza.Mai surprins am ramas cand am auzit ca restituirea dosarului dureaza 2 saptamani decand depun cererea.

ION BARBU (GRATIA, )

CEC Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

27 Aprilie 2010

La CEC Bank Lipscani am fost consiliat \"transparent\" in privinta costurilor si a pasilor de urmat pentru obtinerea finantarii. Discutia nu a durat mult si am obtinut toate informatiile de care aveam nevoie. Din pacate dobanzile prea mari la lei nu m-au convins dar mi-ar fi placut sa lucrez cu aceasta banca.

alexandru marinescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Internet banking

27 Aprilie 2010

sunt clienta a bancii din 2008 si utilizator al produsului de internet banking din aceeasi perioada. sunt foarte multumita de acest produs si prin comparatie cu cele similare oferite de alpha bank si unicredit tiriac.

magdalena petre (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus