Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Emporiki Bank - Credit nevoi personale

28 Aprilie 2010

Am depus dosarul acum trei saptamani la sucursala unirii, si tot m-a dus cu zaharelul ca dosarul este preaprobat, asta ara raspunsul celor de la unirii, cand am sunat in centrala dosarul era respins. M-am dus la banca si ce sa aud ca dosarul e in aceeasi faza.Mai surprins am ramas cand am auzit ca restituirea dosarului dureaza 2 saptamani decand depun cererea.

ION BARBU (GRATIA, )

CEC Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

27 Aprilie 2010

La CEC Bank Lipscani am fost consiliat \"transparent\" in privinta costurilor si a pasilor de urmat pentru obtinerea finantarii. Discutia nu a durat mult si am obtinut toate informatiile de care aveam nevoie. Din pacate dobanzile prea mari la lei nu m-au convins dar mi-ar fi placut sa lucrez cu aceasta banca.

alexandru marinescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Internet banking

27 Aprilie 2010

sunt clienta a bancii din 2008 si utilizator al produsului de internet banking din aceeasi perioada. sunt foarte multumita de acest produs si prin comparatie cu cele similare oferite de alpha bank si unicredit tiriac.

magdalena petre (Bucuresti, Bucuresti)

BRD - Credit auto

27 Aprilie 2010

am un credit auto din 2006. Am inceput rambursarea cu 320 ron acum platesc 380 ron dupa 4 ani si banca nu m-a anuntat despre majorarea dobanzilor. e corect asa ceva sau nu?

barna kajan (Targu Secuiesc, Covasna)

BCR - Credit nevoi personale cu ipoteca

27 Aprilie 2010

Mă numesc RĂDULESCU CONSTANTIN din Bucureşti şi am urmatoarea nemultumire: in septembrie 2008 am contractat un MAXICREDIT cu ipoteca pentru nevoi personale in valoare de 87.000 euro de la B.C.R. sucursala Prelungirea Ghencea. In iunie si august 2009 am rambursat anticipat din credit sumele 5.000 si respectiv 3.200 EURO. Dupa aceste rambursari anticipate nu am beneficiat decat de reducerea costului cu dobanda, comisionul de administrare in valoare de 43.50 euro (calculat in procent de 0,05% din suma contractata initial si nu la soldul creditului) ramanand neschimbat contrar prevederilor Legii nr.289 din 2004, art.11, alin.2. In momentul de fata am un sold credit de 77.851 euro la care platesc comision de administrare lunar in valoare de 43.50 euro acelasi ca-n septembrie 2008 cand soldul era 87.000 euro. In speranta rezolvarii acestei situatii si reglementarii ei conform cu legislatia in vigoare, va multumesc anticipat.

constantin radulescu (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Card de debit

27 Aprilie 2010

Incredibil..dar se intampla in Romania,la ING BANK. Mi-am schimbat recent locul d munca si...a trebuit sa imi fac un card de dbit la ING pentru virare salariu.Foarte simplu la prima vedere, mi s-a spus ca dureaza maxim 5 zile, dar a durat o luna si tot nu l-am primit, dau telefoane la My Line, habar nu aveau ce se intamplase cu PIN ul meu, din sucursala la fel nu stia nici macar cu ce firma de curierat lucreaza, ...in fine dupa 2 saptamani de asteptare mi s-a recomandat de ING sa fac o cerere de reemitere cod PIN (k poate s o fi ratacit prin Buc saracul PiN...) Am facut cererea, am trimis-o..., acum urma sa imi trimita pin ul in Baneasa, nu mai vroiau sa l trimita acasa, dar surpriza dupa 3 saptamani apare plicul acasa cu Pin ul care deja fusese anulat...Degeaba ca eu facusem reemitere la sfatul lor, m-am umplut iar de nervi.DEJA E CULMEA DISPERARII PE BUNE...acum nu stiu ce va mai urma,pt ca nu m-au mai anuntat daca mi-au trimis acel nou PIN si cat tb sa mai astept...IDEEA E K E BATAIE DE JOC pe bune , pt un card amarat sa te stresezi o luna..si inca nu s-a terminat...

MIRELA ANTON (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus