Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Romaneasca - Credit nevoi personale cu ipoteca

12 Octombrie 2009

AM SOLICITAT UN CREDIT DE REFINANTARE CU IPOTECA !! ACEASTA REFINANTARE MI-A RUINAT VIATA .... AM AJUNS LA O RATA DE 670 EURO.....AM SOLICITAT SPRIJIN DIN PARTEA BANCII DATORITA UNEI SITUATII MAI DIFICILE ...INSA MEREU SINT AMENINTATA CU ECECUTAREA SILITA ......TOTI SALARIATII DIN BANCA AVIND UN COMPORTAMENT NEUMAN...EFECTIV PARCA IMI INSUFLA GINDUL SPRE SINUCIDERE....NU AM NICI UN SPRIJIN SI NICI O INGADUINTA!!!

MANUELA CERNAT (Roman, Neamt)

GE Money - Leasing auto

10 Octombrie 2009

Motive: 1) - \"analizeaza\" 5 saptamani, cerand mereu alte acte, clientul accepte toate mizeriile lor, iar dupa atata asteptare refuza dosarul, initial s-a spus ca dureaza max 3 zile 2) - elibereaza actele dupa 5 luni de la achitarea completa 3) - solicita bilete la ordin in ALB 4) - au 0.4% pe zi penalitati de intarziere 5) - duc biletele la ordin la banca desi sunt anuntati ca e inchis contul la banca respectiv, doar pt a face rau 6) - exista 1 sg nr. de telefon si nu poti avea acces la persoanele cu putere de decizie, cei care raspund la acel numar fiind rau intentionati (ex. factura emisa in 24 la tel se spune ca nu este emisa si se trimite prin fax abia in 28) 7)- comunicarea se face doar prin sediul central si e f greoaie si multe altele Deschideti bine ochii si cititi impreuna cu un avocat orice contract ati dori sa semnati cu ei, altfel veti regreta mai tarziu

ihai mimi (Alba Iulia, Alba)

Bancpost - Card de credit

08 Octombrie 2009

Posed un card de credit care mi-a fost dat la un credit bancar. Nu l-am activat niciodata iar acum dupa un an de zile cind mi-a venit extrasul de cont lipsesc din card 10 ron si mi se cere comisioane de administrare si intirziere de 47 ron +35 ron comision plata intirziat. Specific: cardul nu este activat. Cred ca abuzurile ce se fac in aceasta banca sunt de-a dreptul mizerabile

florin cheli (Hunedoara, Hunedoara)

BCR - Internet banking

07 Octombrie 2009

COLABORARE FOARTE BUNA

OANA RADU (Pitesti, Arges)

Raiffeisen Bank - Overdraft/Descoperit cont

07 Octombrie 2009

Am descoperit de cont la cardul de salarii si am retras din el aprox. 200RON in septembrie, urmand ca la salariul din octombrie datoria sa fie achitata. Sunt cadru didactic si din iulie, cu exceptia unor plati nesemnificative,nu mai primim salariu decat in octombrie. O angajata a bancii mi-a trimis 2 mesaje avertizandu-ma ca am datorii fata de banca, somandu-ma sa le returnez! Precizez ca sunt client vechi si NICIODATA nu am intarziat vreo plata!Datele arata clar ocupatia mea si consider atitudinea angajatilor acestei banci REVOLTATOARE si abuziva! Am ales sa-mi primesc salariul in contul altei banci si urmeaza si alti colegi sa faca la fel!

Gabriela Suciu (Sfantu Gheorghe, Covasna)

ING - Cont de economii

06 Octombrie 2009

Am avut o experienta foarte trista la retragerea din contul de economii in valuta, cand banca a fost practic in imposibilitate de a-mi da banii mei pentru ca nu le functiona programul de retrageri in nici o filiala!! A trebuit sa astept cam o ora, timp in care functionarii filialei de la Eroilor nu pareau prea interesati sa gaseasca o solutie. In final nu si-au cerut nici macar scuze pentru situatia creata, se pare ca este o situatie cu care se confrunta destul de des, dar pentru care nu sunt interesati sa gaseasca o solutie! Am fost revoltata, imi voi retrage banii de la ei daca nu pot avea acces la propriile economii atunci cand am nevoie!

Mihaela Marin (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus