Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING Pensii - Pensii private obligatorii

16 Decembrie 2009

Am fost inscrisa automat la fondul obligatoriu de pensii ING, cu un act de aderare pe care NU l-am semnat (am primit scrisoare in aprilie 2009). Orice tentativa de a afla daca din punctul lor de vedere mai este valabil s-a soldat cu un esec. Au avut chiar impertinenta de a-mi cere date personale (CNP, telefon de contact, email) si acceptul de a fi folosite de ei sau parteneri. Se pare ca nu raspund decat daca ii contactezi prin Protectia Consumatorului. Voiam sa trec cu toate conturile la ING - m-am razgandit.

Oana Marlena Gogan (Targu Frumos, Iasi)

Bancpost - Credit ipotecar/ imobiliar

15 Decembrie 2009

Am si eu o intrebare pentru cei din departamentul de creditare, care au puterea modificarii dobanzilor: Ce inseamna variabilitatea dobanzii? doar cresterea ei nu si reducerea? Au o atitudine, acolo unde contractul le-o permite, nesimtita.

Daniela Lungu (Suceava, Suceava)

CEC Bank - Cont curent

15 Decembrie 2009

CEC BANK TG Secuiesc, jud Covasna,are in caserie o baba care nu numai ca este obraznica, vorbeste urat, dar si este lenta ca un melc, cand depun banii tb sa astept pana cand dansa se binedispune (cu greu)si deobicei abia dupa 15-25 de minute pot sa ies de la CEC (abia astept de fiecare data). SI asta cand nu e nimeni inaintea mea. Daca intreb ceva primesc un raspuns de imi e rusine in fata oamenilor. Restul personalului, in afara de D-na Gajdo(ea este mereu receptiva si stie sa se poarte cu clientii) habar n-au de calculator sau de programul pe care il folosesc, stau si se uita la mine ca un catar cand le zic ca am venit sa depun bani pe un cont CEC din alta localitate. HABAR NU AU ce se petrece la CEC,sunt incompetenti!!!!! Nu am cont personal in CEC, dar nici nu am intentia sa deschid unul. Sper ca intr-o zi pot intra si eu in CEC cum intru in BRD sau Transilvania BANK,fara sa am emotii suplimentare negative. O sugestie: sa schimbati personalul daca nu puteti sa-i educati.

JANOS VITOS (Targu Secuiesc, Covasna)

BCR - Credit nevoi personale cu ipoteca

13 Decembrie 2009

am un credit de 28400 euro si dupa un an de zile aproape mi sa dublat rata cu recalcularea lor, dar am reusit sa platesc fara probleme pana cand am observat ca platesc un comision de 3 euro ca rata nu e pe numele meu, dar banii mi i-au dat pentru ca am avut imputernicire ,iar comisionul de 3 euro il plateam ca nu am imputernicirea asta.Dar cel mai mult m-a suparat momentul in care mi-au dat banii, erau mii de oameni la ghiseu si mi i-au arucat pe masa noroc ca eram cu masina. Numai eu stiu cum am iesit din banca cu o suma de 28400 euro, nici odata in viata nu mi-a fost atat de frica,daca mi-i fura cineva puteam sa ma sinucid pe loc.

Kinga Simon (Sfantu Gheorghe, Covasna)

BCR - Card de debit

11 Decembrie 2009

comisioanele lunare pentru cardurile de debit sint dintre cele mai mari si se modifica des fara a instinta clientii detinatori de carduri despre aceste costuri suplimentare.

Delia Stan (Alba Iulia, Alba)

Intesa Sanpaolo Bank - Probleme diverse

11 Decembrie 2009

La Agentia Satu Mare,un domn angajat se misca in reluare si nu stie nici el ce are de facut si vorbeste pe un ton neadecvat unui functionar.Cu asa angajati...

Mihai Pop (Somcuta Mare, Maramures)

Inapoi sus