Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

06 Iulie 2010

Buna ziua. Si eu am aceeasi experienta trista cu BCR-ul. Dobanda interna de 8,9% plus marja. Ma alatur si eu celor care vor sa faca ceva impotriva BCR-ului. Propun sa mediatizam acest caz al BCR-ului si prin canalele mass-media, eventual sa trimitem o sesizare comuna posturilor de televiziune, ziarelor. Ar trebui sa stabilim o intalnire comuna toti cei patiti impreuna cu un avocat si sa depunem sesizari la anpc, banca si eventual televiziuni, ziare.

Ionut Alexandru (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

06 Iulie 2010

Contractul meu zice "dobanda de referinta interna" + 1.20 pp. Momentan dobanda mea este de 10,5%. Din moment ce dobanda de referinta este de 8,9%, dobanda mea ar trebui sa fie 10,1%, conform contractului. Acesta este unul din abuzurile bancii. Ma alatur oricarui demers de actionare in judecata a bancii pentru inlocuirea dobanzii de referinta interna cu EURIBOR, conform OUG 50/2010. Numarul meu este zerosaptepatruoptdoidoisaptenouacinciopt.

Dragos Ardeleanu (Sibiu, Sibiu)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Pentru dl Avocat Bogdan Tuglui 1. Felicitari pentru marele proces castigat vs BCR ; 2. Cred ca deja ne-am gasit avocatul in lupta cu BCR Multumim,

GHEORGHE PETRE (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Pentru dna Dora Violeta Bocea din Zalau, Stimata doamna, Comentariul dvs mi se pare binevenit. Rata / dobanda EURIBOR este un activ care este direct relat (direct proportional) cu activitatea bancara de creditare. Fiecare dintre noi a luat credite pentru a cumpara active : apartamente, terenuri etc. Acum aceste active au o valoare de 25-60% din valoarea lor din anul 2008. In momentul in care EURIBOR va trece de 5% inseamna ca deja avem active mai scumpe cu 10% fata de valoarea la care noi le-am cumparat in 2008 (sau dupa caz poate cu 20% mai mult etc). In acel moment noi le putem vinde si sa inapoiem fara niciun fel de comision de rambursare anticipata creditul la BCR. Atunci cand EURIBOR sare de 5% deja economia europeana va dudui si se va inregistra o goana dupa active fixe (case si terenuri). Eu am facut o propunere, bazata pe conditiile actuale cele mai facile pentru clientii noi, asa cum reies ele din oferta BCR ! In momentul in care ne strangem 100 de persoane putem consulta un Broker de credite cu experienta vasta in domeniu care sa ne indrume pasii in stabilirea ratei dobanzii. Multumesc,

GHEORGHE PETRE (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

05 Iulie 2010

In anul 2007 am achizitionat un credit, de nevoi personale, in lei de la "fostul BCR", care la acea vreme era, pentru muritorii de rand, o catedrala bancara la care oricat de credincios erai, avea pacate. Odata cu incheierea contractului de creditare pe langa faptul ca nu am primit un exemplar din contract, pe langa faptul ca am primit mai mult cat am solicitat, sa ma incadrez peste pragul de 200 mil. lei, pentru a fi luat in evidente cu credit, si mai ales pe langa faptul ca la momentul ridicarii sumei de bani, am fost trimis in bataie de joc la alta caserie, unde, dupa ce am stat la coada mai bine de o ora, am fost trimis in cele din urma la caseria unde mi s-a facut ordinul de plata toate au fost in regula. Toate bune si frumoase, dar, in acea perioada tumultoasa pentru BCR si angajatii sai, a venit marele val al schimbarii care a adus cu el schimbarea stapanilor si totodata a dobanzilor, care au explaodat intr-un ritm ametitor.

Coszmin-Ioan Cimpean-Radomir (Zalau, Salaj)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Sunt de acord cu petitia. Trebuie sa facem ceva si sa punem punct inselatoriei BCR.

elena ganea (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus