Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Card de debit

30 Iulie 2009

Am fost in Germania cu card Maestro, a trebuit sa fac plati cu cardul si nu am reusit decat a 5-a oara, pentru celelalte incercari a trebuit sa scot banii din bancomat ca sa platesc apoi cu bani lichizi. Cand m-am intors in tzara am verificat imediat contul de card (pe 1 a lunii)si am gasit ca-mi lipseau bani, apoi dupa alte 10 zile (in care nu s-a mai facut nici o tranzactie cu cardul), deci in data de 10 am verificat din nou contul si spre stupefactie am gasit ca imi lipseau alti bani. Am mers a intreb ce sa intampla si sa alfu ca acei bani care-mi lipseau erau pentru tranzactiile efectuate in strainate, bun pana aici, dar culmea ca tranzactia efectuata era pe data de 9, deci teoretic pana atunci ar fi trebuit sa am banii pe cont ceea ce nu era adevarat. Culmea e ca pe data respectiva (9) era cel mai prost curs pentru mine, asa ca au vazut ocazia sa-mi mai retina din bani. O alta pacalela e ca desi eu am ridicat ero, cursul de schimb a fost calculat in dolari vreo 700 si ceva de dolari ca aceia sa fie apoi 500 euro, la un curs de schimb intre monede la care nu aveam acces. Mi s-a spus ca banca nu lucreza decat in dolari, culmea e ca acel card (maesto) este card european , deci referinta se face in euro, nu in dolari. Asa ca ma decis pe viitor sa nu mai fac nici o tranzactie in valuta cu banca. La momentul respectiv cursul era de 3,6 lei, dar eu am cumparat euro cu peste 4 lei. O astfel de tzeapa nu mai primesc de la Bancpost.

Lucian Matei (Oradea, Bihor)

BCR - Credit nevoi personale

23 Iulie 2009

Am contractat un credit de nevoi personale in valoare de cca 9000 ron pe o perioada de 8 ani,cu o rata lunara de 150 lei. Rata a ajuns deja la 188 lei in doar citiva ani de la incheierea contractului.

Nicolae Hollosi (Braila, Braila)

BRD - Cont curent

20 Iulie 2009

Am credit de nevoi personale la BRD cu dobanda fixa. Am primit desfasurator de returnare a creditului si mi s-a spus foarte dragut: \"La fiecare plata, mai adaugati valoarea a 50 de euro centi ca si comision lunar de gestiune a contului.\" Pai si comisionul asta, chiar daca mic, de ce nu intra in DAE? Sa nu mai spun ca prin BRD Net am vazut ca e de vreo 3 lei, deci peste 50 de euro centi. Alta problema este ca mai primesc in contul de la ei banii pentru o colaborare. Si pentru fiecare suma de cateva milioane maxim, comisioane surpriza de 7 lei, 10 lei, adica destul de mult, zic eu. Si mai sunt si angajatii pe care ii intrebi si dau din umeri, dar pe banii tai. De curand am primit banii aia prin Unicredit si surpriza, am primit toata suma, fara sa-mi opreasca nici un comision. Mai sunt si alte surprize de genul, nu poti face fara comision un transfer de bani dintr-un cont al tau in alt cont al tau(amandoua la BRD). In concluzie, niste japcari!

Gabriel Teodor (Bucuresti, Bucuresti)

BCR Leasing - Leasing auto

16 Iulie 2009

Am obtinut un credit auto intr-un timp record, dar problemele au inceput dupa 2 ani dupa ce am platit ratele rananand valoarea reziduala de plata .Am luat legatura cu cei de la leasing si mi sa stabilit esalonarea valori in rate egale.Dupa un an si citeva luni am avut surpriza de a constata ca am platit doar dobinda dar nu stie nimeni pt ce,am sunat labcr leasing si mi sa cerut sa fac o cerere pt reesalonarea val. rez.contra sumei de 150eplus tva.subliniez ca daca nu observam acest lucru plateam dobinda pina in 2011 urmand la sfirsit a achita val rez. in intregime .

carol knall (Medias, Sibiu)

Millennium Bank - Depozit la termen

14 Iulie 2009

Raspuns pentru domnul Arhip Emil (Bucuresti) Stimate domnule Arhip, Pentru a constitui un depozit la Millennium Bank, este necesar sã creaþi un cont curent standard în valuta în care doriþi sã constituiþi depozitul, lucru valabil la orice bancã. Deschiderea contului curent este gratuitã, iar administrarea sa implicã un tarif de 3 RON/lunã. Mai existã o variantã, mai avantajoasã pentru dumneavoastrã, care probabil v-a fost recomandatã de reprezentantul Millennium Bank pe care l-aþi contactat: aceea de a achiziþiona un Pachet Exclusiv, care implicã un tarif de administrare tot de 3 RON/lunã, dar care include: - contul curent Plus, în RON, cu o dobândã preferenþialã, de 4% pe an - cont curent în euro, cu o dobândã preferenþialã, de 2% pe an - card de debit Visa Electron - Internet Banking, serviciu care vã permite sã vizualizaþi toate produsele pe care le-aþi contractat la Millennium Bank, dar ºi sã efectuaþi tranzacþii cu comisioane reduse cu pânã la 50% faþã de operaþiunile la ghiºeu - card de debit suplimentar gratuit - Call Center, serviciu care, de asemenea, vã permite sã aflaþi orice fel de informaþii despre produsele ºi serviciile bãncii, dar ºi sã efectuaþi tranzacþii cu comisioane reduse cu pânã la 50% faþã de operaþiunile la ghiºeu. Evident, alegerea uneia dintre aceste variante este la latitudinea dvumneavoastrã, reprezentanþii Millennium Bank v-au prezentat doar oferta cea mai avantajoasã pentru client. Vã mulþumim pentru interesul faþã de oferta noastrã ºi vã stãm la dispoziþie pentru orice întrebare. Cu stimã, Echipa Millennium Bank

Millennium Bank Echipa (Bucuresti, Bucuresti)

Millennium Bank - Depozit la termen

13 Iulie 2009

I-am contactat ce cei de la Millenium Bank pentru a-mi da detalii referitoare la depozitul clasic. Si surpriza: depozitul se poate face DOAR DACA DEVII CLIENTUL LOR, adica un pachet care contine cont curent, card, internet banking, call center etc ( bineinteles cu costurile de rigoare ). Asta , dupa parerea mea, se numeste RECLAMA MINCINOASA - si poate ar trebui sa-i ia la intrebari si OPC-ul, mai ales ca pe site nu scrie nicaieri ca depozitul e doar la pachet cu multe altele... Si, draga Conso , faptul ca sunt pe locul intai, cu cea mai mare dobanda , pe site-ul dvs. chiar nu inseamna nimic...... Asadar, ocoliti Millenium Bank ca nu-s prea fair-play....

Emil Arhip (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus