Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Card de debit

27 Aprilie 2010

Incredibil..dar se intampla in Romania,la ING BANK. Mi-am schimbat recent locul d munca si...a trebuit sa imi fac un card de dbit la ING pentru virare salariu.Foarte simplu la prima vedere, mi s-a spus ca dureaza maxim 5 zile, dar a durat o luna si tot nu l-am primit, dau telefoane la My Line, habar nu aveau ce se intamplase cu PIN ul meu, din sucursala la fel nu stia nici macar cu ce firma de curierat lucreaza, ...in fine dupa 2 saptamani de asteptare mi s-a recomandat de ING sa fac o cerere de reemitere cod PIN (k poate s o fi ratacit prin Buc saracul PiN...) Am facut cererea, am trimis-o..., acum urma sa imi trimita pin ul in Baneasa, nu mai vroiau sa l trimita acasa, dar surpriza dupa 3 saptamani apare plicul acasa cu Pin ul care deja fusese anulat...Degeaba ca eu facusem reemitere la sfatul lor, m-am umplut iar de nervi.DEJA E CULMEA DISPERARII PE BUNE...acum nu stiu ce va mai urma,pt ca nu m-au mai anuntat daca mi-au trimis acel nou PIN si cat tb sa mai astept...IDEEA E K E BATAIE DE JOC pe bune , pt un card amarat sa te stresezi o luna..si inca nu s-a terminat...

MIRELA ANTON (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

27 Aprilie 2010

de ce nu scad dobanzile la creditele vechi

barna kajan (Targu Secuiesc, Covasna)

Alpha Bank - Prima casa

27 Aprilie 2010

Am depus dosarul de creditare ptr prima Casa la Alpha Militari. Astept inca de la jum lunii Martie, acum suntem in 27 aprilie si dosarul nu a plecat la Fond. deci o sa dureze cam 2 luni pana semnez contractul de vanzare - cumparare. Sunt foarte dezamagit , daca stiam ca merge atat de greu ma duceam la BCR ( am auzit ca ei au mai multa experienta).

Moldoveanu Cristi (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale

27 Aprilie 2010

Am solicitat un credit de nevoi personale cu dobanda fixa acum 2 ani.Dupa ce mi-au aprobat creditul si am semnat o sumedenie de foi,mi s-a dat graficul de rambursare si am constatat ca dobanda este variabila .Odata pacalit am mers inainte platind ratele lunare.Dupa 6 luni deja imi crescuse rata de la 550 lei la 670lei.Ce inseamna o rata:170 (credit)si 385(comis.+dob.) Am platit 7.000 si mi s-au scazut 1900.Am dorit sa platesc anticipat.Este o banca care se apropie de final.Se dizolva si cu acordul clientilor se transfera datele la noua banca.GE GARANTI BANK S.A.-o noua banca -asa ca aveti grija de banii dv.Eu sunt unul dintre pacaliti.

Dumitru Boitan (Bucuresti, Bucuresti)

Emporiki Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

26 Aprilie 2010

Revin cu cateva completari:

-daca sunt un client eligibil pentru banca pentru un credit cu o dobanda mai mare, in cazul micsorarii dobanzii la 2 zile de la depunerea cererii de credit...nu mai sunt eligibil? sau ce valabilitate are o evaluare facuta de un evaluator ales de banca?

Emilia Paun (Bucuresti, Bucuresti)

Emporiki Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

26 Aprilie 2010

Buna seara, In data de 19.04.2010 am depus dosarul pentru obtinerea unui credit ipotecar (in EURO) de refinantare a unui credit de la BCR,cu urmatoarele caracteristici: dobanda de 5.5+3M Euribor si comision de acordare 2%. Daarr ce aflu?..din 21.04.2010 banca emite o promotie pe piata exact pentru astfel de credite de REFINANTARE avand caracteristicile DOBANDA SCADE cu 0.3% (adica acum eset 5.2%+3M Euribor), iar comisionul de acordare scade cu 0.5% adica 1.5%. Am solicitat bancii sa-mi acorde creditul in noile conditii (nu sunt probleme de eligibilitate, ma incadrez la o suma mai mare...dar nu doresc un credit mai mare)iar raspunsul lor a fost, ca nu pot pentru ca am aplicat cu 2 zile mai devreme de promotie.Sau ca as putea DAAAR sa platesc o alta evaluare a imobilului, adica inca 100 Euro cu aprox. in conditiile in care imobilul a fost evaluat vineri 23.04.2010!!!...adica acum 3 zile (inclusiv weekendul).Ce pot face? daca banca in acest timp crestea dobanda ....la fel imi spuneau? Mentionez ca nu am semnat pana in acest moment nici un contract/antecontract cu banca Emporiki, cea la care doresc sa fac refinantarea creditului. Cu multumiri,

Emilia Paun (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus