Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Card de credit

05 Octombrie 2009

neseriozitate si personal incompetent

Teodora Coroama (Constanta, Constanta)

BRD - Prima casa

05 Octombrie 2009

Sunt foarte nemultumit de modalitatea de lucru a bancii. In data de 7 August 2009 am depus dosarul de creditare pentru prima casa si nici pana in momentul de fata nu a fost solutionat. A trebuit sa prelungesc de 3 ori antecontractul cu vanzatorul in fata notarului fapt ce a dus la costuri suplimentare din partea mea. La momentul de fata banca refuza sa imi dea lamuriri privind stadiul in care se afla actul aditional la contractul de garantare cu nr. 2042/14.09.2009 desi am cerut in repetate randuri acest lucru atat verbal la sediul bancii BRD sucursala Cocorului Brasov, cat si in scris, pe e-mail.

Ioan Marius Garcea (Brasov, Brasov)

BRD - Prima casa

05 Octombrie 2009

Am de 2 luni dosarul pentru prima casa la BRD. Opinia juridica a durat aproape 1 luna!!! tot timpul mai trebuia un act, ce era evaluat o saptamana intreaga. In momentul in care am dus actele apartamentului pentru opinia juridica am vrut sa las si actele mele si ale sotiei, dar functionara a spus ca nu are rost sa le las pana nu primim OK juridic la actele ap. Cand in cele din urma ne-a venit OK juridic si dupa ce o trebuit sa schimbam declaratia notariala de 3 ori pe buzunarul nostru am dus si actele noastre... la o zi, doua ma suna de la banca sa-mi spuna ca e o problema cu venitul sotiei deoarece are doar jumatate trecut pe cartea de munca, restul fiind sporuri variabile, nu se iau in considerare pentru prima casa, dar sporurile astea apar pe fisa fiscala, nu-s bani negri... asa ca nu ne mai dau credit la suma initiala pentru ne calificam, ci cu 7.000 de euro mai putin. La 2 zile distanta ma suna iarasi de la banca sa-mi spuna ca din nou e o problema, ca s-a schimbat gradul de indatorare si a crescut euro cu cativa banuti... si suma ce ne poate fi acordata mai scade cu 3.000 E, deci de la 50.000 ajungem la 40.000 si avand toate sansele ca creditul final sa scada si mai mult. La nici o sucursala la care am fost, la 5 cate am fost nu a coincis suma creditului la un calcul succint... si in plus nimeni nu zice nimic legat de venitul net, din cate stiu eu inseamna venitul care il ei in mana, nu cat e pe cartea de munca... asta-i publicitate inselatoare!!! saptamana asta imi expira si actul aditional la antecontract, in care e trecut ca daca banca nu ne acorda creditul vanzatorul ne returneaza avansul, dar banca nu da nici un semn de viata sa dea un raspuns dupa aproape 2 luni in care ne-au dus de nas si in care am cheltuit circa 600 ROn, din care 400 evaluarea ap. Daca ma duc la vanzator sa-mi mai prelungeasca antecontractul si nu am un raspuns scris si el refuza sa-l prelungeasca eu am pierdut avansul!!! Imi da banca avansul inapoi pentru ca sunt niste incompetenti si nu sunt in stare sa-mi dea un raspuns in 2 LUNI !!!

inonescu marius (Cluj-Napoca, Cluj)

Bancpost - Credit nevoi personale

04 Octombrie 2009

In primul rand am aflat dupa inceperea crizei financiare ca am contractat un credit cu dobanda variabila, deoarece mi s-a marit brusc rata de la 180 RON la 280 RON. In al doilea rand, dupa 2 zile de intarziere de la data scadenta pentru achitarea ratei incep telefoanele ZILNICE de la diferiti consultanti ai BANCPOST, care imi sugereaza ca \"ar trebui sa platesc rata la timp pentru a nu ajunge la Biroul de Credite, pentru a nu mi se calcula penalizari,etc.\", chiar daca le spun ca rata e prea mare comparativ cu veniturile mele s.a. si ca voii incerca in scurt timp sa o achit. Mi se cer termene de plata cel putin la 2 zile. SUNT SACAITORI.Ii cred ca sunt platiti pentru aceasta \"sa ne aduca aminte sa trecem pe la banca\", dar asta o putem face si singuri daca avem banii necesari. Si asa viata este grea pentru cei cu venituri mici(600 RON lunar) mai trebuie sa ne amarasca si ei (care sigur au cel putin 1000 ron salariu)zilele, sa nu ne lase sa ne vedem de serviciu!!!!!!!!!!!!

Silvia-Carmen Teleaga (Vaslui, Vaslui)

GarantiBank - Card de credit

02 Octombrie 2009

Mi s-a spus ca primesc in jur de 3 salarii pe card, eu avand un salariu net de 1300lei. Dupa 2 luni de asteptare am primit pe card 1600lei. FOARTE DEZAMAGITA

maria MANOLE (Constanta, Constanta)

GarantiBank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Am vrut sa facem un unprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si neam dus la garantibank am citit despre eii ca sant buni si ajuta repede la anprumut,find salariat la stat cu net in mana 900ron si fiul meu 1600ron, am crezut ca nu o sa avem probleme inconcluzie neau mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????

george precop (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus