Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Millennium Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

05 Ianuarie 2010

Pe 17 dec am depus un dosar ptr un credit de nevoi personale cu ipoteca la Sucursala Victoriei Ploiesti.Pe 23 dec am fost anuntat ca mi s-a aprobat creditul, iar pe 28 am avut banii in cont.Nu este primul credit pe care il accesez, dar mi s-a parut cea mai buna relatie pe care am avut-o cu o banca: angajati profesionisti, oferta f buna, servicii de calitate.Recomand Millennium!!!

Marius Chivaran (Ploiesti, Prahova)

Alpha Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

04 Ianuarie 2010

ATENTIE MARE LA "NOUL SCADENTAR" ALPHA BANK ... este defapt un ACT ADITIONAL care le permite modificarea formatului dobanzii. Atentie celor care au credit de nevoi personale / imobiliar ce are dobanda compusa dintr-un procent fix plus Euribor. Aceasta Banca pentru ca indicele EURIBOR a scazut, a gasit o modalitate prin care sa poate modifica formatul dobanzii la acest tip de credite pentru ca nivelul scazut al Euriborului nu ii mai avantajeaza. Asa zisul "NOUL SCADENTAR" este de fapt un "ACT ADITIONAL" la Contractul de Imprumut, prin care banca is acorda dreptul de modificare al dobanzii specificate in contract. NU SEMNATI ACEASTA HARTIE! Este o modalitate de pacaleala in masa a oamenilor pentru a-si acoperi ei pierderile. Pentru cei ce au credite facute acum 2-3 ani, cu siguranta, daca nu li s-a inmanat aceasta hartie li se va inmana. NU O SEMNATI! Banca va putea sa va schimbe dobanda dupa cum doreste, iar dobanda din contract nu se va mai aplica. Banca nu va comunica la ghiseu ce contine acel "Nou Scandentar" si va puteti pacali. Dreptul nostru de consumatori este sa fim informati corect, sa nu fim inselati si sa putem lua o decizie corecta in functie de informatiile primite.

Alexandra Bacu (Bucuresti, Bucuresti)

ProCredit Bank - Credit auto

04 Ianuarie 2010

In urma cu trei saptamini s-a facut o cerere de rambursare credit mai precis, pe 16 decembrie, am tot sunat la banca si ni s-a spus ca nu le-a venit raspuns de la Bucuresti, de dosar ocupandu-se o doamna Dana. Eu dorind ca din luna februarie sa nu mai am rata asa de mare, SURPRIZA nu mi s-au pregatit actele nici acum in data de 4.01.2010

soni sami (Baia Mare, Maramures)

Volksbank - Cont curent

03 Ianuarie 2010

Astept de o saptamana pentru livrarea unui op conditionat de catre volksbank bucuresti, toate sucursalele din zona au dat unda verde si e ok, dar acum ne tin banditii de la bucuresti, nesimtiti asta e cuvantul potrivit!Daca nici saptamana aceasta nu se rezolva intentionez sa fac reclamatie la anpc. Poate reusesc sa-i fac pe cei din bucuresti sa dea un ok, ca sa pot sa-mi ridic banii din contul personal. Intr-un cuvant o banca de doi bani, naspa ........am lucrat si cu alte banci, dar dintre toate cea mai bine pusa la punct cu privire la rapiditatea rezolvarii si acordarii creditelor este Banca Transilvania.

Nicoleta Buzas (Sighisoara, Mures)

BCR - Credit nevoi personale

01 Ianuarie 2010

Buna ziua! Ma numesc Adrian si doresc sa-mi exprim si eu parerea despre societatea (care te jupoaie)intitulata B.C.R. Am solicitat un credit de nevoi personale in valoare de 20.000 lei, la inceputul anului 2006. Am primit creditul imediat, aprox. 48 ore, iar la nici 3 luni de la ridicarea sumei am inceput sa platesc rata mai mare decat cea stabilita in graficul initial. Am tacut deoarece am tot sperat sa revina la rata initiala, dar de unde rata a tot crescut si acum la 4 ani de cand am luat creditul rata mea a crescut cu 70 lei pe luna. Mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa cer lamuriri, de ce in momentul cand a crescut dobanda interbancara rata mea a crescut, iar acum cand aceasta a scazut rata mea este la fel. Ce credeti ca mi-a spus o directoare de sucursala a bancii BCR - A fost bine cand v-am dat creditul? La cum s-a exprimat individa am crezut ca mi-au dat creditul gratis fara a trebui sa-l rambursez. In concluzie sunt foarte foarte dezamagit de aceasta banca si le doresc sa nu aiba parte de nimic bun in anul si anii ce urmeaza. Sa le scada salariile asa cum cresc ei ratele. Sa fim noi sanatosi toti care cotizam la diversele banci care ne-au prins in mrejele lor.

Adrian Geantă (Slobozia, Ialomita)

Millennium Bank - Credit nevoi personale

28 Decembrie 2009

Am luat un credit de nevoi personale in euro in noiembrie 2007, la care am fost asigurat ca in afara de dobanda de 8.9 si comisionul la sold de 0.3 nu mai exista alte costuri. Ulterior am aflat ca trebuie sa platesc si un comision de mentenanta al contului curent - mi s-a adresat si ironic angajatul bancii "dar dvs. nu stiti ca la cont curent exista un comision de administrare??" si "oricum e o suma lunara infima...6 lei". Ei bine, nu stiam. La banca unde aveam eu cont, respectiv la BT nu exista comision de administrare al contului curent, deci nu aveam de unde sa stiu si de acel cost. De asemenea, cea mai mare teapa a fost ca nu mi-a spus nimic de comisionul de retragere de la casierie. Am retras 14.000 eur si am ramas cu 13.930 dintr-un foc. Lucrul care ma frapeaza este lipsa de profesionalism a angajatilor bancii. Puteti face o incercare, sa mergeti la 5 agentii Millennium si veti obtine pentru aceeasi intrebare 5 raspunsuri diferite, evident, raspunsuri asistate doar cu telefon in centrala. PENIBIL!!! Ar trebui sa-si modifice numele in PENIBIL BANK!

Nefericit Client (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus