Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BRD - Prima casa

05 Septembrie 2009

Lucrez in Spania, si BRD era printre putinele banci care luau in considerare veniturile de afara si pentru programul Prima asa. Toate bune si frumoase. Am depus toate actele de care aveam nevoie , dupa vreo 2 saptamani isi da acordul juristul bancii, se face evaluarea imobilului, dupa care trebuia sa astept acordul bancii. Vreau sa spun ca am fost de 2,3 ori pe saptamana la banca, si vorbeam cu persoana care se ocupa de credite. Banuiam ca toate-s in regula, avand in vedere ca s-au inceput procedurile. Intr-o zi, primesc un telefon de la banca si mi se spune ca nu pot sa imi acorde creditul, pentru ca nu am 2 ani de vechime in campul muncii. Asta la aproximativ o luna de la depunerea dosarului. Mi se pare ca au fost total iresponsabili si lipsiti de interes. Asa ca am pierdut banii cheltuiti pe acte, jumate din comisionul acordat agentiei imobiliare, mult timp, nervi si asa mai departe. Nu imi dau seama ce s-a intamplat, dar sunt niste incompetenti fara clasa.

Ovidiu Florin Junc (Arad, Arad)

ProCredit Bank - Credit nevoi personale

04 Septembrie 2009

Eu incerc din februarie sa obtin un imprumut mic de circa 3000 euro, am fost la absolut toate bancile, dar cele mai tari au fost Credite Europe Bank si ProcrediteBank. Am alergat dupa semnaturi si acte si carte de munca...nu mai eu stiu cat, ambele mi-au spus ca se poate sa iau circa 12000 ron, la Credite am platit chiar si o taxa de ~25 ron, aduceti toate actele ca o sa vi se aprobe. Dar la proba finala, pai stiti ca vi s-a respins dosarul iar cei de la Procredite mi-au dat ca varianta doar un imprumut de 3000 ron...niste incompetenti, habar nu au ce cauta ei in biroul acela...asa ca mai bine asteptati sa treaca criza asta economica si poate le mai vine si lor mintea la cap.....

DANIEL NEAGOE (Targoviste, Dambovita)

ING - Cont curent

04 Septembrie 2009

Am o parere buna despre aceasta banca. Si la depuneri si la retagere numerar (inclusiv sumemari si valuta) Ce ma nemultumeste este numarul destul de mic de bancomate si multimate din oras si timpul lung din momentul in care ridici receptorul din self-bank si pana reusesti sa dai de cineva la celalat capat al firului. Am si homebanking de la aceasta institutie si merge perfect, usor si comod. Recomand cu caldura celor descurcareti in ale tehnicii si aflati in criza de timp.

Aurel Constantin Ghirasim (Satu Mare, Satu Mare)

ProCredit Bank - Cont de economii

03 Septembrie 2009

Spre deosebire de alte banci functionarii acesteia incearca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru client (cel putin asa a fost in cazul meu).

Robert Koal (Craiova, Dolj)

Banca Transilvania - Cont de economii

01 Septembrie 2009

De mentionat solicitabilitatea angajatilor galateni; un fapt uluitor: am fost servit cu 5 minute inainte de inchidere...

Alt aspect pozitiv: atasat contului de economii am avut un card; nefolosindu-l timp de un an, ei l-au anulat de la sine (astfel am scapat de comisionul de administrare)

Ionel Andreescu (Galati, Galati)

OTP Bank - Credit nevoi personale

01 Septembrie 2009

De mentionat faptul ca fiecare crestere a dobanzii era notificata in scris (bineinteles fara a arata motivul!). Alt aspect a fost ca, la un moment dat, EI au gresit cu 10 lei calculul unei rate (imprumutul era in franci elvetieni) si la sfarsitul achitarii imprumutului eram deja in baza de date a datornicilor - ca rau platnic de rate!!! Unde mai spuneti ca cei 10 lei au fost dati imediat ce m-au instiintat (cam 12 zile)..

Ionel Andreescu (Galati, Galati)

Inapoi sus