Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului: Recenzii servicii financiare

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credit nevoi personale

12 Septembrie 2019

In luna iulie mama mea ,titulara cont doreste sa retraga suma de 1500 lei ,dar este refuzata datorita unor cauze independente de ea. In luna urmatoare suma apare ca suma datorata.Dupa multe telefoane,i se cere sa solicite refuz la plata la unul din punctele de lucru din Cluj. Zis si facut. Dupa 2 luni, fara anunt prealabil, fara extras de cont , fara raspuns la cererea ei, direct BC pentru suma de 87 lei. Deoarece mama mea nu e fan internet cand sun si cer activarea unui card nou sosit, pe motiv ca mi-am asumat numele mamei, greseala pe care mi-am asumat-o, direct acuzare de frauda" pentru cine?"si blocarea oricarui raspuns pe nr mamei de tel. Mai mult activarea cardului doar in punctele de lucru. Si acum o intrebare? Cu suma minima de plata pt luna iulie cum ramane? " Multumim mult" Cetelem

Laura Iuoras (, )

Raspunsul Cetelem

Buna ziua, Regretam situatia neplacuta si ne cerem scuze pentru inconvenient. Va invederam ca Cetelem lucreaza constant la imbunatatirea serviciilor pentru a oferi clientilor o experienta cat mai placuta. Pentru solutionarea cererii dumneavoastra avem rugamintea sa ne transmiteti un e-mail pe adresa relatii.clienti@cetelem.ro Cu multumiri, Cetelem Romania

BCR Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

12 Septembrie 2019

Buna ziua,am 2 contracte,eu si sotia, am primit de 2ori prima de la stat(2ani) si atat.Ma alatur celor care vor sa mearga in instanta,respectiv sa angajam un avocat sa ne reprezinte in instanta.

gigel achim (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Prima de la stat

11 Septembrie 2019

Am un contract de economisire din 2015 si nu am primit nici o prima anual?. In aceadta situatie creata doresc sa stiu daca la încheierea celor 5 ani cf contract pot sa retrag suma economisirea fara a mai lua credit?

Marian Stancu (, )

CEC Bank - Schimb valutar

10 Septembrie 2019

Buna ziua! Doresc sa stiu daca la un schimb de 50 euro se opreste de catre casier o xerocopie a cartii de identitate? Mentionez ca nu mi s a oprit niciodata indiferent de suma in euro schimbata!!!

Cazanel Doina (, )

Raspunsul CEC Bank

Va informam ca nu se opreste la casierie copia cartii de identitate in cazul schimbului valutar.

UniCredit Bank - Depozit la termen

09 Septembrie 2019

Hoti cu acte in regula... sau nu. ideea este ca depozitul nu se poate lichida automat la scadenta, ci te anunta ei in inca 2 zile! asta dupa ce ca majoritatea operatiunilor online trebuie si confirmate cu un operator. Dupa ce ca reclama cu dobanda avantajoasa e defapt mincinoasa. si multe alte nereguli... NU recomand!

Andrei Macoviciuc (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

09 Septembrie 2019

Buna ziua ma numesc Dima Vasile am depus dosar pentru un credit în data de 04.09.2019 si înca nu am primit nici un raspuns daca sa aprobat sau nu ca sa stiu ce am de facut. Multumesc frumos

Vasile Dima (, )

Raspunsul CEC Bank

Un reprezentant al unitatii bancare la care ati depus dosarul de credit o sa va contacteze in cel mai scurt timp pentru a va comunica rezolutia cu privire la solicitare.

Inapoi sus