Articol sponsorizat

Viva Credit lanseaza in premiera imprumutul rapid prin WhatsApp

Viva Credit, prima companie din Romania specializata in imprumuturi rapide, oferite 100% online, lanseaza, la aniversarea de 10 ani, imprumutul rapid oferit prin WhatsApp. 

Aceasta modalitate de a obtine un imprumut se adreseaza tuturor celor care doresc sa acceseze un credit de pana la 3000 lei. Procesul este simplu si rapid, pentru a veni in intampinarea clientilor care au nevoie urgenta de bani.
 
Inovatia imprumutului prin WhatsApp

Imprumutul acordat prin WhatsApp este mult mai mult decat o noua modalitate de a comunica cu clientii. Inovatia consta si in faptul ca in spatele mesajelor se afla o persoana bine pregatita, gata sa sfatuiasca si sa ajute clientii in procesul de obtinere a imprumutului. Pentru prima data, utilizatorii pot avea suport la fiecare pas din procesul de obtinere a unui imprumut, fara sa aiba nevoie de contact fizic. 
 
Imprumutul prin WhatsApp cu 0% dobanda in primele 30 de zile

Imprumutul prin WhatsApp este o linie de credit care functioneaza ca o rezerva de bani pana la salariu din care clientul poate retrage bani oricand are nevoie, de cate ori are nevoie, in limita a 3000 lei.

Orice persoana cu varsta peste 20 ani, care are un venit de minimum 700 lei incasat pe card, poate solicita un imprumut folosind aplicatia WhatsApp. 

In primele 30 de zile, Creditul Viva are o dobanda promotionala de 0%, valabila pentru toti clientii noi. Pentru a intra in posesia banilor, nu este nevoie decat de o poza cu cartea de identitate si un selfie, pentru a confirma identitatea solicitantului.  

Viva Credit inoveaza industria IFN-urilor

In urma cu 10 ani, Viva Credit s-a lansat pe piata din Romania cu un produs nou, inovator la acea vreme - imprumutul acordat 100% online. De la primul imprumut si pana astazi, Viva Credit inseamna peste 1.000.000 de imprumuturi acordate si, conform unui studiu realizat de Viva Credit, 9 din 10 clienti i-ar recomanda prietenilor. De 10 ani, misiunea companiei a ramas neschimbata - sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor urgente. Motto-ul lor este „Cand cei dragi se bazeaza pe tine, tu bazeaza-te pe Viva Credit!”. Asa a luat nastere noua modalitate de a intra in posesia unui credit rapid - imprumutul prin WhatsApp.

„Ne dorim sa fim alaturi de oameni si sa-i sprijinim in momentele in care au nevoie de un ajutor financiar rapid si urgent. De aceea, am introdus o noua metoda la indemana lor prin care sa solicite un imprumut rapid - folosind aplicatia  WhatsApp. Procesul este rapid, securizat si 100% online!”, afirma Ionut Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A. Romania.
 
VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in imprumuturi rapide, oferite 100% online, ce ofera sume cuprinse intre 100 si 3000 lei.
www.vivacredit.ro
021 303 0080


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


4 intrebari si raspunsuri despre creditul rapid
4 intrebari si raspunsuri despre creditul rapid

Lunile noiembrie si decembrie pot fi foarte solicitante din punct de vedere financiar. Cumparaturi de Black Friday, facturi mai mari pentru gaze si electricitate, pregatiri pentru sarbatorile de iarna, cadouri…

18 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

Cum te pregatesti corect de Black Friday?
Cum te pregatesti corect de Black Friday?

Cea mai asteptata campanie de reduceri din an este aproape si, cu siguranta, ai in minte cateva obiecte de care ai nevoie sau pe care ti le doresti de cateva luni bune.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ii explici copilului tau ce sunt banii? 5 lucruri esentiale de educatie financiara pe care trebuie sa-l inveti
Cum ii explici copilului tau ce sunt banii? 5 lucruri esentiale de educatie financiara pe care trebuie sa-l inveti

In primii 7 ani de viata, copiii sunt inzestrati cu o curiozitate exceptionala, care ii ajuta sa descopere lumea, sa invete si sa deprinda foarte repede comportamente si obiceiuri.

27 Octombrie 2021 | Articol sponsorizat

De ce este important sa ai un fond de urgenta?
De ce este important sa ai un fond de urgenta?

Neprevazutul face parte din viata noastra. Fiecare dintre noi poate trece la un moment dat printr-o perioada marcata de incertitudine si instabilitate. Atunci cand traversam aceste „zile negre”, este important sa avem un „as” in maneca si sa ne ridicam, pas cu pas, din criza.

15 Octombrie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus