Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

TBI Bank
TBI Bank si-a inceput activitatea de piata romaneasca in martie 2013, fiind o sucursala a bancii din Bulgaria, TBI BANK EAD Sofia.

Actionarul principal al bancii este grupul olandez TBIF Financial Services B.V., fondat in 2001, cu scopul de a derula investitii in Europa Centrala si de Est.

Adresa: TBI Bank - sediul central
Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 529 86 00
Fax: 021 231 89 05
Email: office@tbibank.ro
Web: www.tbibank.ro

  • Call center: 0215 298 600
  • Urgente carduri:

OPINIA CLIENTILOR DESPRE TBI Bank

TBI Bank - Credit nevoi personale

Nemultumit Client (Iasi)

Buna ziua, Am o experienta meplacuta cu aceasta banca. Sunt foarte neseriosi. In octombrie 2017 am facut un credit care a fost achitat integral in aprilie 2018 prin refinantare. Am sunat sa se inchida contractul si sa mi se restituie suma de bani

Mai mult
Buna ziua, Am o experienta meplacuta cu aceasta banca. Sunt foarte neseriosi. In octombrie 2017 am facut un credit care a fost achitat integral in aprilie 2018 prin refinantare. Am sunat sa se inchida contractul si sa mi se restituie suma de bani in plus. Amana de la 30 de zile pana la sfarsitul lunii urmatoare si tot asa. Nici astazi nu am primit banii si daca suni la ei se fac ca ploua. Trebuie apelat la alte metode pentru a primi banii?

Mai multe opinii despre TBI Bank