ProCredit Bank

ProCredit Bank a intrat pe piata din Romania in mai 2002. Actionarul principal al bancii este ProCredit Holding, un parteneriat public-privat.

Actionarii publici ai holdingului sunt KfW (banca germana de dezvoltare), IFC (divizia Bancii Mondiale pentru sectorul privat), FMO (banca olandeza de dezvoltare), BIO (compania belgiana  de investitii pentru tarile in curs de dezvoltare) si Proparco (companie franceza pentru Investitii si Dezvoltare pentru Cooperare Economica).


Adresa: ProCredit Bank - sediul central
Strada Buzesti, nr. 62 - 64,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 201 60 00
Fax: 021 305 56 63
Email: headoffice@procreditbank.ro

  • Call center: 0372 100 200 / 021201 55 55
  • Urgente carduri: 021201 60 51

CURS VALUTAR ProCredit Bank

Cursul valutar practicat la casele de schimb ProCredit Bank

Vanzare

Euro
5.0025
0.02%
Dolar
4.4080
0.27%

Cumparare

Euro
4.8875
0.02%
Dolar
4.2810
0.26%
Ultima actualizare: 18-01-2022 13:00

Recenzii ProCredit Bank

ProCredit Bank - Depozit la termen

ionut florea (Pitesti)

ce se intimpla cu dumneavoastra? ati trecut la eliberare carduri,pt a elimina operatorul de la ghiseu.am fost azi 24.10.2016. si vreau sa aflu cateva detalii. aveam termen pe 22.10,adica sambata,adica zi nelucratoare. de ce la dorinta mea de a mai

Mai mult
ce se intimpla cu dumneavoastra? ati trecut la eliberare carduri,pt a elimina operatorul de la ghiseu.am fost azi 24.10.2016. si vreau sa aflu cateva detalii. aveam termen pe 22.10,adica sambata,adica zi nelucratoare. de ce la dorinta mea de a mai depune in contul unui depozit deja existent mi sa spus ca trebuie sa platesc comision depunere,daca in contract scria ca este gratuita depunerea?de ce la cererea mea de a scoate bani din cont mi s-a spus ca trebuie sa platesc comision? astept raspuns

ProCredit Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

DUMITRU COZMA (Flamanzi)

Buna ziua sant un client fidel de la procredit bank experenta me-a avuta cu ei nu am ce sa zic ,,cand am solicitat ptr prima data un Credit au fost pront cu atat ca sa intarziat un pik din cauza personalui din acesta banka dar pe parcursul de circa

Mai mult
Buna ziua sant un client fidel de la procredit bank experenta me-a avuta cu ei nu am ce sa zic ,,cand am solicitat ptr prima data un Credit au fost pront cu atat ca sa intarziat un pik din cauza personalui din acesta banka dar pe parcursul de circa un 12 luni de cand am solicitat acest credit ma-m trezit cu o supriza in care sincer nu ma-m asteptat de acest raspuns . Am solicitat un Credit cu garantie ipotecara acum cateva saptamani in care am primit un raspuns nefavorabil spunand ei ca sant prematur ptr a solicita din nou credit ipotecar ideea mea este sa solicit un credit ipotecar ptr o perioada ma-i mare de timp pentru a imi usura ratele la ora actuala platesc rate sezioniere unele de 1800 roni lunar unele de 1400 roni lunar pentru Romania spun eu ca sant destul de mari rate de 1800 roni lunar pentru doar cei 20.000 euro inprumutati de la ei . Categoric ceia ce doresc este un Credit ipotecar de 50.000 euro ptr 25-30 ani in care ei spun ca nu detin asfel de credite din acesta cauza am sa caut o istitutie bancara care ofera acest tip de credit si sa raman cu o rata lejera in jurul 250 euro lunar nu inteleg ideea de ce nu se poate si sant deacord sa platesc 1800 roni in care sant in jurul 420 euro lunar si nu doresc sa platesc 250 euro lunar eu unul nu recomand procredit bank pentru un singur motiv raspunsul spune clar nu au pachete de credite ipotecare ptr 30 ani si ofera credite pe termen scurt in care consider eu ca castigul este mai mare si cele ipotecare pare iposibile ptr ei dar clientul este dator sa aleaga un pachet bancar convenabil si ptr mai mult timp asa platind comod ratele la banka . Sant constient ca acest mesaj este citit de catre personalul procredit bank sau experti etc dar asta este realitatea o spun cu parere de rau dar un client care este cu plata la zi si avand ratele 1800 roni lunar nu trebuie tratat cu idiferenta , trebuie gasit solutii in care sa il ajutam Dar sant obisnuit cu acesta tara pe nume Romania si o sa incerc sa gasesc solutii in care sa fac fata la toate problemele legate de legislatia ma gandesc ca cu siguranta o sa reusesc o zi buna va doresc

Mai multe opinii despre ProCredit Bank

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Bancile incep sa lanseze produse specializate si pentru firmele cu activitate contabila

Firmele cu activitate contabila si expertii contabili pot obtine credite in conditii preferentiale de la ProCredit Bank, pe o perioada de rambursare de pana la 15 ani.

27 Februarie 2012 | IMM

BERD ofera ProCredit Bank 11,4 milioane euro pentru finantarea firmelor

ProCredit Bank a primit un imprumut sindicalizat de 11,4 milioane euro de la BERD, in vederea finantarii companiilor mici si mijlocii.

6 Februarie 2012 | IMM

Trei noi banci intra in programul Kogalniceanu

Trei noi institutii de credit si-au exprimat intentia de a acorda credite prin programul Kogalniceanu catre AIPPIMM. Daca vor fi acceptate, numarul bancilor participante creste la 13.

1 Februarie 2012 | IMM

ProCredit ofera finantare fermierilor pe baza subventiilor APIA

ProCredit Bank a semnat trei noi conventii cu APIA ce presupun acordarea de finantare pe termen scurt fermierilor, in baza subventiilor ce urmeaza sa fie incasate de acestia.

19 Decembrie 2011 | IMM

ProCredit nu mai percepe comisioane la acordarea de credite agricole

Companiile mici care desfasoara activitate agricola pot obtine, pana pe 15 mai, credite fara comisioane de analiza, de evaluare si acordare.

16 Martie 2011 | IMM

ProCredit elimina o serie de comisioane la creditele pentru IMM-uri

ProCredit Bank nu mai percepe niciun comision de analiza dosar, de acordare si de evaluare la creditele pentru IMM in perioada 15 martie-15 mai 2011.

15 Martie 2011 | IMM

ProCredit Bank a majorat usor dobanzile la depozitele pe termen scurt

Depozitele constituite la ProCredit Bank pe scadente de pana la 6 luni aduc dobanzi mai mari cu 0,25 puncte procentuale atat la lei cat si la euro. Nivelul maxim ramane 7,50% la lei.

12 Ianuarie 2011 | Depozite

ProCredit Bank a demarat procesul de transformare a sucursalelor in centre business

ProCredit Bank a inaugurat in Bucuresti prima unitate structurata sub aspectul unui centru business, menit sa ofere servicii personalizate si sa faciliteze o relatie mai stransa intre client si banca.

19 Noiembrie 2010 | IMM

IMM-urile isi pot refinanta creditele pe 10 ani la ProCredit Bank

ProCredit Bank ofera IMM-urilor posibilitatea de a-si refinanta creditele pe o perioada maxima de 10 ani, in perioada 4 octombrie-15 decembrie 2010.

3 Octombrie 2010 | IMM

ProCredit Bank elimina comisioanele de acordare la creditele pentru agricultori

ProCredit Bank acorda credite pentru investitii in agricultura fara comisioane de analiza si acordare. Oferta este valabila pentru creditele accesate pana la 31 octombrie.

19 Septembrie 2010 | IMM

Mai multe articole