Cum transform o suma dintr-o valuta in alta?


Intrebare:

Cat vine in euro 244 de ron?

Mario Nedelcu, Roma

Pentru a transforma o suma dintr-o valuta in alta, Conso.ro va pune la dispozitie o aplicatie dedicata, denumita Convertor valutar.

Conversia se face folosind cel mai recent curs de schimb anuntat de BNR. Aplicatia este simplu de utilizat. Trebuie doar sa introduceti:
- suma pe care doriti sa o convertiti
- valuta in care se va transforma.

Calculatorul Conso va permite sa faceti conversii valutare si la diverse momente in timp. In acest scop, trebuie sa selectati o data calendaristica, iar convertorul va transforma sumele introduse folosind cursul valabil in ziua respectiva.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Valute


Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Articol sponsorizat

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ianuarie 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Septembrie 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 August 2018 | Valute

Inapoi sus