Care este cel mai ieftin credit de nevoi personale?


Intrebare:

As vrea sa iau un credit de nevoi personale. am salariul de 1.500 lei lunar, plus bonuri de masa. Ce suma as putea obtine si cum sa aleg banca?

Roman M., Bucuresti

Cei care doresc sa obtina un credit de nevoi personale trebuie in primul rand sa compare ofertele disponibile la banci si institutii financiare nebancare (IFN), inainte de a lua o decizie.

Acest lucru se poate face foarte usor online, prin intermediul motorului de Comparatii credite de nevoi personale, de pe Conso.ro.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti detaliile creditului dorit in formularul de Cautare:

-    Tipul de credit: cu sau fara ipoteca, credite de consum sau destinate refinantarii
-    Suma imprumutata, cu selectarea monedei
-    Durata de rambursare

Conso.ro afiseaza toate ofertele bancilor care se potrivesc cu cerintele introduse si le ordoneaza dupa costul total, respectiv dobanda anuala efectiva (DAE).

DAE este un indicator care masoara in procente toate costurile creditului. Astfel, ofertele cu cel mai mic DAE sunt si cele mai avantajoase din punctul de vedere al costurilor totale.

In pasul 2 de comparatii, Conso va prezinta mai multe detalii despre conditiile de acordare a creditelor si despre costurile aferente.

Motorul de comparatii Conso.ro faciliteaza o prima filtrare a bancilor catre care se pot indrepta solicitanti, pentru a afla detalii suplimentare despre clauzele contractuale si procedura de acordare.

Mai mult, pentru anumite oferte, utilizatorii pot contacta banca online, direct de pe Conso.ro, prin apasarea butonului Solicita Acum si completarea formularului personalizat.

Prospectarea pietei elimina situatii in care clientii semneaza cu prima banca iesita in cale si se regasesc mai apoi in situatia neplacuta de a plati simtitor mai mult decat ar face-o, daca ar aloca timp si pentru compararea ofertelor.

Riscurile nu sunt deloc mici deoarece in piata exista cateva zeci de oferte, iar diferentele de cost intre oferte pot fi chiar si de la simplu la dublu.  


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Cum verific scorul FICO prin Conso?
Cum verific scorul FICO prin Conso?

Prin parcurgerea unor pasi simpli, Conso va ajuta sa obtineti odata cu ofertele de credit cele mai convenabile si un raport de credit din care aflati, pe langa istoricul de plata si interactiunile cu creditorii, la ce punctaj va vor evalua bancile (scorul FICO).

25 Mai 2020 | Credite nevoi personale

Cum obtii o dobanda mai buna la creditele de nevoi personale?
Cum obtii o dobanda mai buna la creditele de nevoi personale?

Unele banci pun dobanzile la creditele de nevoi personale la pachet cu alte servicii, precum asigurarile de viata si somaj, refinantarile, virarea salariului in cont, carduri de credit, etc astfel incat cine bifeaza cat mai multe poate obtine reduceri importante de costuri.

7 Mai 2020 | Credite nevoi personale

Creditele Telekom Banking sunt disponibile pe Conso
Creditele Telekom Banking sunt disponibile pe Conso

Conso extinde reteaua de parteneri prin adaugarea ofertei Telekom Banking in sectiunea Credite Nevoi Personale. Utilizatorii pot solicita rapid un credit, completand un formular online.

30 Septembrie 2019 | Credite nevoi personale

Conso te ajuta sa verifici online situatia de la Biroul de Credit
Conso te ajuta sa verifici online situatia de la Biroul de Credit

Conso permite consumatorilor sa isi verifice online situatia inscrierii la Biroul de Credit, printr-o procedura simpla si rapida. Informatiile sunt obtinute in timp real de la Biroul de Credit si salvate in contul Conso.

11 Septembrie 2019 | Credite nevoi personale

Inapoi sus