OTP Bank
OTP Bank Romania este parte a grupului maghiar OTP. Banca a intrat pe piata din Romania in 2005, prin achizitia RoBank.

Adresa: OTP Bank - sediul central
Strada Buzesti nr. 66-68,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 307 57 00
Fax: 021 307 57 35
Email: office@otpbank.ro

  • Call center: 0 800 882 288
  • Urgente carduri: 021 308 57 11

CURS VALUTAR OTP Bank

Cursul valutar practicat la casele de schimb OTP Bank

Vanzare

Euro
5.0100
0.00%
Dolar
4.4513
0.00%

Cumparare

Euro
4.8700
0.00%
Dolar
4.2813
0.00%
Ultima actualizare: 26-01-2022 13:00

Recenzii OTP Bank

OTP Bank - Credit nevoi personale

VIOREL ALUPEI (Bacau)

Buna ziua ! Am fost raportat in Biroul de credit pentru suma de 2 RON !Stiam ca suma minima e de 11 RON , am spus acest lucru bancii dar nu am primit nici un raspuns si eu raman cu bulina in BC !

Mai mult
Buna ziua ! Am fost raportat in Biroul de credit pentru suma de 2 RON !Stiam ca suma minima e de 11 RON , am spus acest lucru bancii dar nu am primit nici un raspuns si eu raman cu bulina in BC !

OTP Bank - Cont curent

Valentin Daniel Anei (Municipiul Bucuresti)

Din pacate interactiunea nu a fost si din pacate nu pare sa fie una profesionista. Concert pentru deschiderea unui cont pt o entitate nonprofit, nici dupa 5luni nu s-a finalizat procesul. Fie nu sunt recunoscute actele emise de catre autoritatile pub

Mai mult
Din pacate interactiunea nu a fost si din pacate nu pare sa fie una profesionista. Concert pentru deschiderea unui cont pt o entitate nonprofit, nici dupa 5luni nu s-a finalizat procesul. Fie nu sunt recunoscute actele emise de catre autoritatile publice, fie cele care sunt valabile in conceptia bancii au expirat.....Gafe peste gafe, scuze peste scuze. Pe langa lipsa de pregatire al functionarilor, probabil timpul destul de incarcat nu le mai permite sa fie actualizati cu diferitele spete. De regula, nu se raspunde punctual la solicitari si daca se face acest lucru, este total pe langa. Ultima interactiune fiind astazi cand am avut distinsa placere de a discuta cu Dna Director de Sucursala OTP. Apreciez onestitatea si buna vointa a Dnei Director insa dupa atata timp si ambiguitatea subordonatilor si neasumarea responsabilitatii pentru necomunicarea la timp util sau complet cu referire la cererea noastra, m-am determinat sa hotaram in board excluderea variantei de colaborare cu OTP Bank si de a determina si pe partenerii nostri, sa evite cu precadere Sucursala OTP Bank Ion Mihalache Bucuresti.

Mai multe opinii despre OTP Bank

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat oferta de conversie

Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat ofertele personalizate pentru conversia creditelor in franci elvetieni. Potrivit unui al comunicat bancii, numarul reprezinta 60% dintre clientii cu credite in CHF, iar reducerile totale de care beneficiaza acestia la soldul creditelor depasesc 45 de milioane de franci.

31 Martie 2016 | Credite nevoi personale

ANPC face istorie: castiga definitiv primul proces colectiv cu o banca

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a castigat definitiv procesul intentat OTP Bank, Curtea de Apel Bucuresti respingand apelul formulat de banca. Acesta este primul proces colectiv castigat de ANPC, banca fiind obligata sa elimine clauzele declarate abuzive de instanta din toate contractele de acelasi tip.

11 Februarie 2016 | Info banci

Clauze contestabile in oferta OTP Bank pentru clientii cu credite in franci

Oferta OPT Bank Romania pentru clientii cu credite in franci elvetieni, abia lansata, produce deja nemultumiri in randul acestora din cauza prezentei unor clauze considerate abuzive in contractele de conversie Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) a identificat aceste clauze si solicita bancii sa le elimine.

15 Decembrie 2015 | Credite nevoi personale

OTP Bank face oferta de conversie cu discount la sold clientilor cu credite in franci

Clientii OTP Bank cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor primi, in urmatoarele trei luni, oferta bancii pentru conversia acestora in lei sau euro. 80% dintre cei 10.500 de clienti vor beneficia de un discount la sold cuprins intre 17,5% si 25.

9 Decembrie 2015 | Credite nevoi personale

Clientii OTP primesc din decembrie oferta de conversie a creditelor in franci

Programul de conversie a creditelor din franci elvetieni in lei sau euro a fost aprobat de actioariatul OTP Bank Romania, insa detaliile inca nu au fost anuntate. Potrivit unui raport al bancii mama, clientii vor primi oferte personalizate incepand din luna decembrie.

16 Noiembrie 2015 | Credite nevoi personale

Restrictii pentru clientii Millennium Bank in weekend

OTP Bank Romania anunta finalizarea procesului de integrare Millennium Bank, pe care a preluat-o la inceputul acestui an. Astfel, in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2015, clientii bancii preluate vor avea o serie de restrictii in a utiliza produsele si servicile bancare.

29 Octombrie 2015 | Info banci

Clientii OTP cer ANPC lamuriri cu privire la procesul castigat cu banca

Clientii OTP Bank inca nu stiu cum se va aplica sentinta din procesul castigat de ANPC impotriva bancii prin care se dispunea eliminearea clauzei privind stabilirea dobanzii din mai multe categorii de credite. Ei cer ANPC sa faca recurs, pentru a afla formula de calcul a dobanzii care o va inlocui pe cea considerata abuziva de prima instanta.

9 Septembrie 2015 | Credite nevoi personale

OTP ofera clientilor consultanta online in timp real

OTP Bank Romania ofera clientilor sai asistenta live in cadrul platformei de internet banking, prin serviciul de suport chat si ghidare in timp real. Prin aceasta facilitate, clientul intra in contact cu un consilier al bancii prin intermediul platformei online.

23 Iunie 2015 | Carduri

Cardurile cu puncte ajung si in unitatile OTP Bank

Posesorii de carduri OTP Bank MasterCard primesc puncte de loialitate de cate ori fac plati la comercianti. Punctele pot fi utilizate ulterior pentru achizitionarea altor produse.

25 Februarie 2013 | Carduri

Rate fara dobanda la cardul de credit, disponibile si pentru cumparaturile din strainatate

Clientii care obtin un card de credit standard de la OTP Bank vor beneficia automat de 6 rate fara dobanda pentru toate cumparaturile, inclusiv cele din strainatate.

11 Februarie 2013 | Carduri

Mai multe articole