Marfin Bank
Marfin Bank a intrat pe piata din Romania in anul 2000 sub denumirea de Egnatia Bank. Incepand cu luna mai 2008, Egnatia Bank si-a schimbat denumirea in Marfin Bank ca urmare a unui proces de achizitie la nivel international. Marfin este membra a Grupului Marfin Popular Bank din Cipru.

Adresa: Marfin Bank - sediul central
Strada Emanoil Porumbaru Nr. 90-92,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 206 42 00
Fax: 021 206 42 82
Email: office@marfinbank.ro

  • Call center: 021 222 33 10
  • Urgente carduri: 021 202 69 99

OPINIA CLIENTILOR DESPRE Marfin Bank

Marfin Bank - Depozit la termen

Viorel M (Suceava)

Am avut un depozit pe 12 luni ,, MARFIN 12+1" la Suceava procesarea actelor a fost rapida functionarii au fost extrem de amabili . Cu o zi inainte de maturarea depozitului am fost anuntat de acest lucru (eu chiar uitasem data exacta ) si mi-am retra

Mai mult
Am avut un depozit pe 12 luni ,, MARFIN 12+1" la Suceava procesarea actelor a fost rapida functionarii au fost extrem de amabili . Cu o zi inainte de maturarea depozitului am fost anuntat de acest lucru (eu chiar uitasem data exacta ) si mi-am retras banii fara comision de retragere . Pe toata durata depozitului nu au fost nici un fel de comisioane iar dobanda a fost printre primele trei cele mai mari de pe piata . Depozitul a avut si intrenet banking si am putut vedea oricand situatia depozitului . Sper sa colaboram si cu alte ocazii .

Marfin Bank - Depozit la termen

LIVIUS TIRNEA (Timisoara)

Exceptional ! Cea mai convenabila banca din Romania pentru clienti. Recomand !!!

Mai mult
Exceptional ! Cea mai convenabila banca din Romania pentru clienti. Recomand !!!

Mai multe opinii despre Marfin Bank


ARTICOLE


Marfin Bank a deschis doua noi sucursale in Bucuresti

Reteaua teritoriala a Marfin Bank s-a extins cu doua noi sucursale in Bucuresti, in zonele Pipera si Calea Mosilor. In total, banca a atins un numar de opt unitati in capitala.

3 Ianuarie 2012 | Info banci

Marfin Bank urca pe primul loc in topul creditelor imobiliare in euro

Marfin Bank a redus sensibil costurile aferente creditului imobiliar in lei si euro. Noua oferta plaseaza banca pe primul loc in topul celor mai ieftine credite imobiliare standard in valuta.

3 Noiembrie 2010 | Credite imobiliare

Si Marfin Bank a dus dobanzile la depozitele in lei sub 8%

Dobanzile in lei la depozitele Marfin Bank au coborat sub nivelul de 8% pe toate perioadele de constituire. Politica de ajustare a dobanzilor a vizat o reducere ce ajunge la 1 punct procentual.

30 Martie 2010 | Depozite

Egnatia Bank se transforma in Marfin Bank

Incepand din luna mai, Egnatia Bank Romania, membra a grupului elen Marfin, si-a schimbat denumirea in Marfin Bank Romania.

12 Iunie 2008 | Info banci

Mai multe articole