Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank

Banca a intrat pe piata locala in 1996, ca o institutie financiara specializata in produse si servicii pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri).

Dupa fuziunea la nivel global dintre grupurile Intesa si Sanpaolo IMI, din 2008 banca si-a schimbat denumirea in Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Intesa Sanpaolo Bank - sediul central
Str. Nicolae Caramfil, nr. 85A
Art Business Center, etaj 4
Sector 1,  Bucuresti
Tel: +40-214.053.600
Fax:+40-214.053.606
Email: headoffice@intesasanpaolo.ro
Web: www.intesasanpaolo.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 800 888

Urgente carduri: 0372 712 194

  • Depozite Intesa Sanpaolo Bank

Vocea clientului

Opinii recente Cont de economii

de Gheorghe Cornelia

"Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision deschidere in suma de 5 roni si am aflat ca exista si comision de administrare lunara in valoare de 1,25 roni.Ce sa inteleg din aceste lucruri...exista..."

18 opinii 4

Nota

4

Articole

Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo ofera reduceri de dobanda la creditele pentru agricultori

Agricultorii care obtin un credit specializat de la Intesa Sanpaolo Bank primesc o reducere de dobanda pentru ultimul spert din perioada de creditare.

BEI ofera 20 milioane euro catre Intesa Sanpaolo Bank pentru creditarea firmelor

Intesa Sanpaolo Bank si societatea de leasing a grupului au primit un credit de 20 milioane de euro in vederea sustinerii finantarii firmelor mici si mijlocii de la Banca Europeana de Investitii.

Seceta a determinat ajustarea ofertelor de finantare pentru IMM

Bancile si-au adaptat creditele destinate IMM-urilor dupa ce in vara agricultorii au fost grav afectati de seceta. Cele mai noi oferte personalizate vin din partea Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa se alatura bancilor care ofera credite in baza subventiei APIA

Intesa Sanpaolo Bank s-a alaturat bancilor care ofera clientilor cu activitate in agricultura, credite pentru finantarea capitalului de lucru.

Cel mai apropiat ATM poate fi gasit prin aplicatii de smartphone

Intesa Sanpaolo Bank a pus la punct o noua aplicatie pentru smartphone sau desktop care poate indica cel mai apropiat ATM din intreaga retea a bancii din 12 tari.

Intesa Sanpaolo a dezvoltat un pachet de produse pentru pensionari

Intesa Sanpaolo Bank a lansat un pachet de produse dedicat pensionarilor, care include serviciul de incasare a pensiei publice, cont curent in lei si valuta, precum si un card de debit.

Facebook