Intesa Sanpaolo Bank
Banca a intrat pe piata locala in 1996, ca o institutie financiara specializata in produse si servicii pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri).

Dupa fuziunea la nivel global dintre grupurile Intesa si Sanpaolo IMI, din 2008 banca si-a schimbat denumirea in Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Adresa: Intesa Sanpaolo Bank - sediul central
Str. Nicolae Caramfil, nr. 85A
Art Business Center, etaj 4
Sector 1,  Bucuresti
Tel: +40-214.053.600
Fax:+40-214.053.606
Email: headoffice@intesasanpaolo.ro

  • Call center: 0 800 800 888
  • Urgente carduri: 0372 712 194

Recenzii Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

Cornelia Gheorghe (Galati)

Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision d

Mai mult
Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision deschidere in suma de 5 roni si am aflat ca exista si comision de administrare lunara in valoare de 1,25 roni.Ce sa inteleg din aceste lucruri...exista sau nu transparenta ?

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

Stefan Frangulea (Bucuresti)

Am vrut sa deschid un cont de economii. Mi s-a spus ca trebuie sa fiu aprobat in Board-ul bancii, deoarece am fost candva in trecut Persoana Expusa Politic (am avut o pozitie de Membru in Consiliul de Administratie al unei companii de stat - dobandit

Mai mult
Am vrut sa deschid un cont de economii. Mi s-a spus ca trebuie sa fiu aprobat in Board-ul bancii, deoarece am fost candva in trecut Persoana Expusa Politic (am avut o pozitie de Membru in Consiliul de Administratie al unei companii de stat - dobandita in baza ordonantei OUG 109/2011 privind "Managementul privat la companiile de stat". Am asteptat si dupa o saptamana mi s-a dat un raspuns negativ fara nici o explicatie decat aceea ca "banca isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela". Mentionez ca reputatia mea este, subiect al oricarui research, absolut fara pata si ca profilul meu profesional este acela al unui profesionist in finante-banci. Deci daca iti doresti sa ajuti Statul si tara ta sa iasa din probleme, devii persoana non-grata si nefrecventabila pentru sistemul bancar. Senzational ce sa zic! Asta imi dovedeste faptul ca sistemul bancar e condus intr-o directie razna.

Mai multe opinii despre Intesa Sanpaolo Bank

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Despre dileme fericite si cumparaturi mai relaxate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank
Despre dileme fericite si cumparaturi mai relaxate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank

Cati oameni, atatea dileme fericite. Vestea buna e ca nu trebuie sa mai alegi! Le poti avea pe toate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank.

13 Decembrie 2021 | Carduri

Intesa Sanpaolo ofera reduceri de dobanda la creditele pentru agricultori

Agricultorii care obtin un credit specializat de la Intesa Sanpaolo Bank primesc o reducere de dobanda pentru ultimul spert din perioada de creditare.

31 Octombrie 2012 | IMM

BEI ofera 20 milioane euro catre Intesa Sanpaolo Bank pentru creditarea firmelor

Intesa Sanpaolo Bank si societatea de leasing a grupului au primit un credit de 20 milioane de euro in vederea sustinerii finantarii firmelor mici si mijlocii de la Banca Europeana de Investitii.

15 Octombrie 2012 | IMM

Seceta a determinat ajustarea ofertelor de finantare pentru IMM

Bancile si-au adaptat creditele destinate IMM-urilor dupa ce in vara agricultorii au fost grav afectati de seceta. Cele mai noi oferte personalizate vin din partea Intesa Sanpaolo Bank.

26 Septembrie 2012 | IMM

Intesa se alatura bancilor care ofera credite in baza subventiei APIA

Intesa Sanpaolo Bank s-a alaturat bancilor care ofera clientilor cu activitate in agricultura, credite pentru finantarea capitalului de lucru.

7 August 2012 | IMM

Cel mai apropiat ATM poate fi gasit prin aplicatii de smartphone

Intesa Sanpaolo Bank a pus la punct o noua aplicatie pentru smartphone sau desktop care poate indica cel mai apropiat ATM din intreaga retea a bancii din 12 tari.

5 Iulie 2012 | Carduri

Intesa Sanpaolo a dezvoltat un pachet de produse pentru pensionari

Intesa Sanpaolo Bank a lansat un pachet de produse dedicat pensionarilor, care include serviciul de incasare a pensiei publice, cont curent in lei si valuta, precum si un card de debit.

4 Mai 2011 | Carduri

Plata facturii Romtelecom se poate face si in unitatile Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank permite abonatilor Romtelecom sa plateasca factura aferenta la ghiseu sau prin ordin de plata, fara comision.

11 Aprilie 2011 | Plati

Facturile Enel pot fi platite si la Intesa Sanpaolo

Clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia isi pot plati facturile de energie electrica si prin intermediul Intesa Sanpaolo Bank.

6 Aprilie 2011 | Plati

Intesa Sanpaolo transforma comisionul de analiza dosar in suma fixa

Intesa Sanpaolo Bank a transformat comisionul de analiza dosar din forma procentuala in suma fixa, in acord cu prevederile legii 288/2010.

25 Ianuarie 2011 | Credite nevoi personale

Mai multe articole