Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

ING Bank Romania

ING Bank

ING Bank este parte a ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, si functioneaza in Romania ca sucursala a bancii olandeze.

Pe langa divizia bancara, ING este prezent in Romania si prin diviziile Asigurari de Viata, Pensii, Leasing, Commercial Finance si Real Estate.

ING Bank - sediul central
Bulevardul Kiseleff nr. 11-13,
Sectorul 1, Bucuresti
Tel: 021 222 16 00
Fax: 021 222 14 01
Email: office@ingbank.ro
Web: www.ing.ro

Informatii utile

Call Center: 021 402 83 91 / 0 800 808 007

Urgente carduri: 021 402 85 99

  • Credite ING Bank
  • Depozite ING Bank

Curs ING Bank

Ultima actualizare: 18 Ian 2019 | 13:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.6339

Curs dolar-leu 4.0469

Vanzare

Curs euro-leu 4.7655

Curs dolar-leu 4.1953

Vocea clientului

0 opinii 0

Nota

0

Articole

ING Bank

ING Bank a reintrat in programul Prima casa

Dupa 5 ani, ING Bank a revenit in randul bancilor care ofera credite prin Prima casa. In 2009, la lansarea programului, banca lansase initial un credit Prima casa, insa la scurt timp a iesit din program lansand un alt produs de creditare, ca alternativa la cel garantat de stat.

ING sustine ca 52% din romani reusesc sa puna bani deoparte

Conform unui studiu comandat de ING Bank, un procent de 52% din romani reusesc sa economiseasca iar 40% au economii care le acopera cheltuielile curente pe 3 luni.

Creditele ipotecare in lei, o solutie scumpa si tardiva

Dupa mai multi ani in care creditele ipotecare s-au bazat exclusiv pe valuta, bancile incep sa isi schimbe politica si vor acorda doar credite in lei. Paradoxal, eliminarea riscului valutar aduce pentru clienti costuri simtitor mai mari. In plus, efectele benefice pe termen lung ar putea fi mult prea reduse pentru a justifica efortul.

Bancile incep sa ieftineasca creditele imobiliare

Creditele imobiliare au inregistrat o usoara ieftinire la inceput de vara, in special pe varianta in euro. Printre cele mai recente ieftiniri se numara si creditul standard de la ING Bank.

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

Overdraftul si cardul de credit permit refinantari

Creditele de refinantare oferite de banci au inceput sa isi diversifice forma. Astfel, pe langa creditele ipotecare si de consum de refinantare, in piata au aparut cardurile de credit si overdraft-urile destinate refinantarii unor produse similare, contractate in trecut.

Facebook