Idea Bank

Idea::Bank, membra a Getin Holding Polonia, ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor prin intermediul celor 34 de sucursale, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii – internet si digital banking – si diversificarea canalelor alternative de vanzare si post vanzare care sa completeze natural prezenta teritoriala selectiva.


Adresa:

  • Call center: *4455 | 021.318.95.00
  • Urgente carduri: 021 318 95 00 / 0722 69 21 65

CURS VALUTAR Idea Bank

Cursul valutar practicat la casele de schimb Idea Bank

Vanzare

Euro
4.7770
0.25%
Dolar
0.0000
-100.00%

Cumparare

Euro
0.0000
-100.00%
Dolar
0.0000
-100.00%
Ultima actualizare: 21-02-2020 13:00

OPINIA CLIENTILOR DESPRE Idea Bank

Idea Bank - Depozit la termen

Anca SM ()

Exista probleme mari cu Ideea Bank. Este inadmisibil sa platesti pentru internet banking si sa nu iti vezi in timp real sumele din propriul cont. Aplicatia nu afiseaza daca desfintezi depozite banii, nici ca suma blocata, nici ca suma in tranzit, nic

Mai mult
Exista probleme mari cu Ideea Bank. Este inadmisibil sa platesti pentru internet banking si sa nu iti vezi in timp real sumele din propriul cont. Aplicatia nu afiseaza daca desfintezi depozite banii, nici ca suma blocata, nici ca suma in tranzit, nici ca disponibil pe cont curent si nici ca depozit. Direct spus banii au disparut. La Call Center nu primesti ajutor pe motivul ca nu au autorizari si e weekend. La orice institutie bancara care opereaza profesionist nu iti dispar banii 2 zile din cont in neant fara posibilitate de a afla vreo informatie despre ei. Trebuia sa spum NU acestei banci dupa ce am stat 2ore pana cand 3 femei au reusit impreuna sa imi deschida un cont! Ideeabank nu te merita ca si client, mai bine nu te lasa admenit de dobanda, platesti incompetenta si indolenta cu ea.

Idea Bank - Credit nevoi personale

Anelissa Arthur (Timisoara)

Parere? mai bine lipsa , azi spun ei de la ghiseu , mai sunt 3 luni si terinati cu banca.. dupa 3 luni ajung acolo ...si.. ghici ce? pai mai aveti ,,..''de milioane de achitat. Pe bune ? Personal de ,,..'' . Ei mereu se grabesc, niciodata nu stiu nim

Mai mult
Parere? mai bine lipsa , azi spun ei de la ghiseu , mai sunt 3 luni si terinati cu banca.. dupa 3 luni ajung acolo ...si.. ghici ce? pai mai aveti ,,..''de milioane de achitat. Pe bune ? Personal de ,,..'' . Ei mereu se grabesc, niciodata nu stiu nimic . habar nu au pe ce lume sunt . . Mai nou intarzii o zi si cand ajungi sa platesti iti ia 7 lei pe zi ? Mai rau ca Viva credit. :)) sau iti spun ,,a , pai dumneavoastra sunteti in urma cu banca, wtf sunt la zi , mai uitati-va o data , se uita si dupa , da asa e aveti dreptate .. sau pai trebuie sa achitati ,,atat'' si le spun , mai uitati-va o data , e imposibil , a da. aveti dreptate . ei niciodata nu stiu cat mai am de achitat , mereu mint , abia astept sa trec la alta banca sa scap de camatarii astia care nu au raspuns la nimic!!

Mai multe opinii despre Idea Bank