Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Ghid

1.1 Ce sunt microcreditele?

PDF Printeaza

Microcreditele sunt solutii de finantare concepute de banci pentru firmele de dimensiuni mici. La aceste imprumuturi, institutiile financiare solicita o documentatie simplificata, iar timpul de raspuns este mult mai rapid decat la un credit obisnuit pentru IMM. Banii se primesc de multe ori in cel mult 24 de ore de la depunerea documentatiei, procedurile fiind destul de usor de parcurs.

De fapt, acordarea acestor credite se aseamana foarte mult cu modelul practicat de la creditele pentru populatie. In unele cazuri, exista chiar o procedura de scoring. Prin introducerea datelor financiare ale firmei intr-o aplicatie electronica se obtine un scor, in baza caruia se ia decizia de creditare. In plus, sunt situatii cand scorul obtinut determina chiar si nivelul dobanzii pe care banca il va percepe la acel imprumut.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

270 Opinii

CEC Bank

245 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook