Cum se obtine creditul anticipat?


Atunci cand inchei un contract de economisire-creditare, iti alegi suma contractata (valoarea proiectului locativ). Aceasta este suma de care vei beneficia pentru a-ti finanta proiectul imobiliar. O parte din bani va proveni din sumele economisite, iar restul va fi acordat sub forma creditului locativ, cu dobanda redusa.

Pana cand devii eligibil pentru creditul locativ, banca iti poate acorda un credit anticipat, egal cu intreaga suma contractata.

In acest scop, vei incheia 2 contracte:

-    un contract de economisire-creditare, pentru a  putea beneficia de prime de stat si ulterior, de creditul locativ cu dobada fixa, redusa.
-    un contract pentru creditul anticipat, pentru a obtine banii imediat;

In consecinta, vei achizitiona de fapt doua produse bancare, pentru fiecare urmand sa faci plati lunare:

1.    o depunere la contractul de economisire-creditare (unde parcurgi etapa de economisire), pentru care primesti prima de stat si dobanda bancii
2.    o plata pentru rata lunara la credit.

Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Expira RCA-ul?

Compara ofertele si cumpara asigurarea direct pe Conso

ALTE GHIDURI DE INTERES


Sistemul de economisire-creditare

Contractele de economisire-creditare permit finantarea tuturor lucrarilor care au ca destinatie finala spatiul locativ. Acest sistem sustine eforturile populatiei in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de locuit iar statul sprijina acordand anual celor ce economisesc o suma de bani, denumita prima de stat. Etapa de economisire, prima de stat

Ai nevoie de un credit?