Ce e un credit anticipat?


Contractele de economisire-creditare sunt o solutie atractiva de finantare a proiectelor imobiliare (randament bun la economisire, dobanzi mici si fixe la creditare), insa trebuie sa economisesti o anumita perioada pana cand vei putea obtine creditul.


Daca nu te grabesti sa iei imediat un credit, in prima etapa, trebuie sa economisesti pana cand acumulezi o suma prestabilita (40% sau 50% din valoarea proiectului locativ), iar apoi banca iti acorda creditul locativ cu dobanda fixa de 4,5% sau 6%. In general, perioada de economisire este de aproximativ 5 ani (in functie de valoarea proiectului tau locativ).

Daca trebuie sa-ti renovezi apartamentul sau sa incepi imediat constructia unei case si nu poti astepta o perioada lunga ca sa economisesti bani, dar nici nu vrei sa renunti la avantajele contractelor de economisire-creditare, solutia potrivita este un credit anticipat.

Acest produs are doua mari avantaje:
-    iti pastreaza dreptul la primele de stat si la creditul locativ, cu dobanda fixa si redusa la lei;
-    poti obtine imediat banii necesari pentru investitia locativa.

Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Expira RCA-ul?

Compara ofertele si cumpara asigurarea direct pe Conso

ALTE GHIDURI DE INTERES


Sistemul de economisire-creditare

Contractele de economisire-creditare permit finantarea tuturor lucrarilor care au ca destinatie finala spatiul locativ. Acest sistem sustine eforturile populatiei in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de locuit iar statul sprijina acordand anual celor ce economisesc o suma de bani, denumita prima de stat. Etapa de economisire, prima de stat

Ai nevoie de un credit?

Inapoi sus